منصور رضایی در گفت و گو با رادیو سلامت افزود: سالمندان نیز مانند سایر گروه های سنی به پروتئین، کربوهیدرات و چربی نیاز دارند. این افراد باید پروتئین با کیفیت بالا مصرف کنند.
وی ادامه داد: جذب مواد مغذی با افزایش سن کاهش می یابد. در غذاهای گیاهی به دلیل فیبر بودن، جذب املاح کمتر است. بنابراین مردم باید به غذاهای گیاهی و حیوانی روی آورند.
چیزی را گزارش کنید مهررضایی به افزایش مصرف مایعات در بین سالمندان اشاره کرد و تصریح کرد: این افراد باید با مصرف سوپ، سوپ، خورش، شیر، میوه و سبزی مایعات را تامین کنند. مصرف آب به تنهایی نمی تواند مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین کند.
وی با تاکید بر اینکه قند مصرفی سالمندان باید قند پرفیبر باشد، بیان کرد: غلات سبوس دار باعث نوسان قند خون نمی شود و قندهای ساده موجود در میوه ها به این افراد کمک می کند. قند موجود در سیب زمینی، جو و ذرت به تثبیت قند خون کمک می کند.
این متخصص تغذیه در ادامه بر مصرف روزانه تخم مرغ تاکید کرد: تمام غذاهای حیوانی حاوی ویتامین B12 هستند. این ویتامین در انتهای روده جذب می شود و افراد مسن مبتلا به آن ممکن است دچار کم خونی کشنده شوند.
وی به مبتلایان به یبوست توصیه کرد: رعایت این نکات برای این افراد مفید خواهد بود. اولاً فعالیت بدنی، دوم مصرف مایعات غیر از چای و سوم مصرف غذاهای حاوی فیبر. اگر این روش ها موثر نبود، به جای روغن های دیگر، روغن زیتون را با چای رزماری، گلاب و زنجبیل جایگزین کنید.