یک دختر هفت ساله بر اثر واژگونی قایق حامل پناهجویان در کانال مانش در مسیر انگلیس جان خود را از دست داد.

به گزارش تسنیم، روزنامه پاسایر نویه پرس از فاجعه دیگری برای پناهجویان در شمال فرانسه خبر داد.

یک دختر هفت ساله پس از واژگونی قایق پناهجویان در شمال فرانسه جان خود را از دست داد. روزنامه La Voix du Nord به نقل از پلیس این کشور گزارش داد که صبح امروز در مجموع 16 مهاجر با قایق به سمت کانال مانش در حرکت بودند.

این دختر به همراه پدر و مادر و سه خواهر و برادرش در قایق بودند. خانواده او نیز مانند سایر مهاجران از این حادثه جان سالم به در بردند. پس از نجات، آنها را به باشگاه ورزشی بردند و به آنها لباس خشک دادند. پلیس از بزرگسالان بازجویی کرد و تحقیقات را آغاز کرد.

برای مدت طولانی، بسیاری از مهاجران از سواحل شمالی فرانسه با قایق های لاستیکی از کانال مانش عبور می کردند. مهاجران اغلب در این گذرگاه هایی که توسط قاچاقچیان سازماندهی شده اند، جان خود را از دست می دهند.

همین هفته گذشته بر اثر عبور قایق حامل پناهجویان از این گذرگاه یک نفر کشته و دو نفر مفقود شدند.

از سال 2018، فرانسه با حمایت مالی لندن اقداماتی را علیه مهاجران در منطقه انجام داده است. مرزبانان بریتانیایی و آژانس حفاظت از مرزهای اروپایی فرانتکس نیز می خواهند در این زمینه همکاری نزدیک تری داشته باشند.

به این ترتیب در سایه سیاست های ضد مهاجرتی کشورهای اروپایی، دریای مدیترانه برای مهاجران و پناهجویان مرگبارتر از همیشه شده است.

به گفته سازمان ملل متحد، از آغاز سال 2023 هزاران مهاجر و پناهنده در تلاش برای عبور از دریای مدیترانه برای رسیدن به اروپا جان خود را از دست داده یا مفقود شده اند.

سازمان بین المللی مهاجرت سازمان ملل متحد تخمین می زند که از سال 2014 تاکنون بیش از 28000 نفر در تلاش برای عبور از دریای مدیترانه به اروپا جان خود را از دست داده اند.

سازمان های مختلف با استناد به این آمار تاکید کرده اند که تعداد واقعی مرگ و میر و ناپدید شدن پناهجویان بسیار بیشتر از موارد ثبت شده است. بسیاری از موارد مرگ و میر و ناپدید شدن پناهجویان و مهاجران در مسیرهای اروپایی ثبت نشده است.

با این حال، مهاجرت همچنان یک بحران حل نشده در اتحادیه اروپا است. اتحادیه اروپا برای حل این بحران و کاهش تعداد پناهجویان فشار بر این گروه مظلوم را افزایش داده و به جای ایجاد مسیرهای قانونی برای ورود مهاجران، سیاست های سخت گیرانه تری را در دستور کار قرار داده است.

پس از سال ها بحث، نمایندگان کشورهای اتحادیه اروپا و پارلمان در پایان سال گذشته بر روی اصلاحات اساسی در سیستم پناهندگی و تشدید شرایط لازم برای پناهندگان به توافق رسیدند.

بر این اساس، در آینده باید رویه های مرزی یکسانی در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا وجود داشته باشد. به ویژه، برنامه‌هایی برای اتخاذ اقدامات بسیار سخت‌تر علیه افرادی از کشورهایی که نسبتاً امن تلقی می‌شوند، وجود دارد. تا زمان تصمیم گیری در مورد درخواست پناهندگی، باید امکان اسکان افراد در کمپ های اخراج تحت شرایطی مانند زندان وجود داشته باشد.

بر اساس این طرح، توزیع پناهجویانی که به دنبال حمایت هستند در میان کشورهای اتحادیه اروپا با استفاده از «مکانیسم همبستگی» سازماندهی مجدد خواهد شد. کشورهایی که نمی خواهند پناهندگان را بپذیرند، باید حمایت های دیگری را ارائه دهند، به عنوان مثال در قالب پرداخت های نقدی. بر این اساس، پناهجویان رد شده نیز باید بتوانند بدون هیچ مشکلی در آینده به کشورهای امن ثالث اخراج شوند.

از سوی دیگر، کشورهای اروپایی همچنان به تشدید دستورالعمل های سختگیرانه خود در قبال پناهجویان ادامه می دهند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *