به گزارش خبرگزاری بازتاب آنلاین؛ احمد بلاندانزار در جلسه هیئت مدیره شهرستان جیرفت توضیح داد: شرکت نفت مانند ثروتمندی است که قاچاق سوخت برایش کم اهمیت است و نمی بیند چرا که اگر می دید و دنبالش می گشت فکرش را می کرد و کاری انجام می داد. تصمیم گرفته تا شاهد ناامنی در خیابان ها باشیم. و مشکلات مردم نباید در این حوزه باشد.

وی تاکید کرد: وظیفه شرکت پخش فرآورده های نفتی نظارت بر جایگاه هاست اما همه انتظارات متوجه استاندار است.

بلنداز با بیان اینکه دو سال اجرای این طرح را تحمل کردم، ادامه داد: طرح کدگذاری ملی است، اگر صف ها طولانی باشد نتیجه تصمیمات ملی است و استاندار نمی تواند کاری انجام دهد.

ما تنها شهری هستیم که بابت سوخت به شهدا پرداختیم

ایرنا نوشت، وی یادآور شد: قانون مدون برای مبارزه با قاچاق سوخت نداریم، اما تنها شهری هستیم که برای سوخت شهید دادیم و چندین هزار لیتر قاچاق سوخت کشف شد.

فرماندار جیرفت افزود: پیشنهاد دادم دو راه برای حل مشکل سوخت داشته باشیم یکی سوخت گران می شود اما مشکلات خاصی برای مردم ایجاد می کند.

وی افزود: گزینه دوم این است که سهمیه 210 لیتری قبلی را در شهرهای جنوبی کنار بگذاریم و نقشه های رایگان اماکن را جمع آوری کنیم و مطمئنا دیگر صف در سطح شهر وجود نخواهد داشت.

مردم از شرایط بازار شکایت دارند

فرماندار جیرفت در خصوص گلایه مردم از وضعیت بازار این شهرستان گفت: صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، تعزیرات و اتاق اصناف وظایفی در حوزه بازار دارند و باید هر هفته قیمت گذاری و نظارت بر بازار داشته باشند.

وی یادآور شد: در سایه برخی ادارات کل در جنوب کرمان، این شهر تحت فشار است زیرا برخی از ادارات کل شهرستان دفتری ندارند که به استاندار گزارش دهند.

لزوم بهبود 10 نقطه حادثه خیز

فرماندار جیرفت اضافه کرد: چندین بار برای اصلاح ده نقطه حادثه خیز به اداره راه مکاتبه کردیم اما گفتند پول نداریم که دادستان طی نامه ای تاکید کرد پلیس در گزارش تصادفی که داریم مقصر را شناسایی کند. مشاهده شد که اداره راه متعاقباً اقدام کرد و شروع به اصلاح مسیرهایی کرد که قبلاً اعلام کرده بودیم و انجام نداده بودیم.

به آن اشاره کرد یکی وی درباره ناکارآمدی تجهیزات نیز گفت: سه ماه پیش کنارگذر رودخانه مالانتی تخریب شد اما شهردار و شرکت آب منطقه ای توپ را به سمت یکدیگر می اندازند.

بلادانزار ادامه داد: از معاون عمرانی استاندار کرمان سوال شد و گفتند این بر عهده شهرداری است اما شهرداری باز هم توپ را در آب های منطقه رها کرد.

استاندار تاکید کرد: باید به وجدان خود و خدا حساب کنیم که چه کارهایی می توانستیم بکنیم و چه نکردیم یا چه کارهایی خارج از وظیفه ما بود و انجام دادیم.

لازم به ذکر است طی روزهای اخیر رئیس کل دادگستری کرمان نیز اعلام کرد که هفت تن از مقامات دولتی در وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکت نفت کهنوج، رودبار جنوب و جازموریان به اتهام دریافت رشوه برای موضوع قاچاق سوخت دستگیر شدند. و تحقیقات مقدماتی از آنها به پایان رسیده است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما