فرماندار گیلان یوسف گلشان ، فرماندار لانگرود ، در مجمع ویژه ای از ظرفیت ماهیگیری این شهر ، که در آن معاون وزیر کشاورزی جهاد و سازمان ماهیگیری کشور شرکت کردند ، به مهارت های منحصر به فرد منطقه منطقه و ماهیگیری ماهیگیری برای پایان سال در پایان سال اشاره دارد. فرماندار لانگرود از مقامات ملی و استانی و نمایندگان مردم در جلسه مشاوره اسلامی استقبال کرد و گفت: “شهر لانگرود با بیش از 6000 نفر از نظر اندازه و جمعیت جایگاه ویژه ای در استان گیلان دارد و در زمینه ماهیگیری و آبشار از ظرفیت گسترده ای برخوردار است.”
“همراه با این جغرافیای ممتاز ، این شهر دارای 4 تسهیلات آبزی پروری در سطح بیش از 2 هکتار ، با بیش از 6000 تن ماهیان خاویاری و ماهیان خاویاری” ، Golshan است که به 5 کیلومتر نوارهای ساحلی در شهرهای لانگرود و رودخانه ها اشاره دارد. وی گفت: “در حال حاضر سه تعاونی ماهیگیری فعال با 4 عضو در این شهر وجود دارد که امسال بیش از 5 تن ماهی گرفتار شده اند.” “وجود دو بازار آب بزرگ در Chaf و Chamkhaleh همچنین رونق اقتصادی قابل توجهی در زمینه ماهیگیری و فروش ایجاد کرده است.” Golshan همچنین از نزدیکی مرحله اول گردشگری چند منظوره در Chamkhaleh خبر داد و گفت: “این اسکله می تواند به توسعه گردشگری دریایی و اشتغال و همچنین ظرفیت های تولیدی کمک کند.” فرماندار لانگود ، که برای ورود به پروژه های ماهیگیری و پروژه های تداخل به حضور سرمایه گذاران اشاره کرده است ، گفت: “با توجه به تمایل کامل سرمایه گذاران و تبریک مردم منطقه ، حمایت از ماهیگیری و مؤسسات مربوطه با سرعت و اطمینان به مجوزهای لازم اعطا می شود.”
در پایان ، وی ابراز امیدواری کرد که مشاوره کارمندان دولت ، سرمایه گذاران و فعالان آبزی پروری بتوانند تا پایان سال نقشه راه خاصی را ترسیم کنند و مسیر توسعه پایدار شهر لانگروود را هموار کنند. مهداد لاهتی: سهم لانگرود از تولید آب گیلان باید 2 ٪ براساس متولد آنلاین باشد. مهداد لاهتی ، نماینده مردم لانگروود در ماجلیس ، که به حضور کارمندان ملی ملی در شهر لانگرود اشاره دارد ، با تلاش دکتر شاکوری ، دکتر قوربانزاده ، مهندس دهقانی ، دکتر بلمانینی ، دکتر خلیله ، دکتر خلیله ، آقای مانسوری آناتیاتی است. وی گفت: “ماهیگیری در دریای خزر بسیار پرخاشگر و خطرناک است.”
به عنوان مثال اخیراً یکی پس از چند روز پس از چند روز توسط لانگرودی فیشر تأسیس شد و پس از چند روز در ساحل تونکابون پیدا شد. یا ماهیگیرانی که شب در کنار دریا ، در قایق و زیر چادر می خوابند تا بتوانند بگیرند. اینها بخشی از حقایق تلخ اما افتخار ماهیگیران ما است. لاهتی در رابطه با بخش کوچکی از تولید آبزی پروری در شهر لانگرود تأکید کرد که طبق قانون برنامه باید 3.5 میلیون تن تولید ماهی در کشور داشته باشیم و اضافه کرد: استان گیلان سالانه حدود 2 درصد از تولید این کشور را ارائه می دهد که از این تعداد فقط 4.7 درصد در شهر وجود دارد. با توجه به ظرفیت ها ، این نسبت باید در آینده نزدیک به حداقل 5000 تن افزایش یابد و این هدف ماست. وی همچنین از تبعیض نسبت به برخورد با گیلان شرقی و غرب مازندران انتقاد کرد و از عدالت خواست تا مجوز ماهیگیری و پشتیبانی مربوطه را گسترش دهد. با اشاره به ظرفیت های توسعه شهر مانند سیل و بندر گردشگری لانگروود ، نماینده جمعیت لانگرود ، از پشتیبانی ویژه ای از کالاهای بیل مکانیکی ، تأمین ماهی بچه ها و ترکیبی از ظرفیت گردشگری و آبزی پروری حمایت کرد و افزود: “ما در لانگروود صلح خوبی داریم.” من امیدوارم که آنها با همکاری مقامات معتبر در دستور کار قرار بگیرند. لاهتی: بدون حمایت از ماهی ، چای و ماکارونی ، کشاورز مسافرتی گیلانی متوقف نمی شود.
پس از متولد آنلاین ؛ رئیس سازمان ماهیگیری دولت در جلسه ای برای بررسی چالش ها و ظرفیت های استان گیلان و شهر لانگرود و در عین حال برای تأکید بر لزوم ماهیگیران و کارمندان دولت در دریا گفت: “ما باید برای محافظت از دریا با هم کار کنیم.” وی گفت: “ما معتقدیم كه اگر تولید مثل و تصویب آبزی صحیح باشد ، این بسیار مؤثرتر از هر نظارت است. در این زمینه ، ما باید برای محافظت از منطقه و از نظر اقتصادی با شما (ماهیگیران) همکاری كنیم.” Rostampour همچنین به اهمیت اقتصاد دریای دریا اشاره کرد و گفت: “ما نباید خود را به ماهیگیری محدود کنیم. ما باید برای توسعه پرورش ماهی در سواحل گیلان حرکت کنیم. این می تواند برای ماهیگیران و گردشگری ساحلی به عنوان فعالیت اقتصادی ارزشمند مفید باشد.”
وی افزود: در استان های غیر کوستال کشور ، ما با توجه به شرایط خاص دریای خزر ، با استفاده از راه حل های مناسب برای معرفی تولید آب به یک صنعت سودآور ، موفقیت هایی را در کشاورزی ماهی و در استان گیلان با توجه به شرایط خاص دریای خزر مشاهده کرده ایم. ” معاون وزیر کشاورزی گفت: “هنگامی که سرمایه گذاران وارد منطقه می شوند ، شیلات می توانند به یک بخش مهم اقتصادی تبدیل شوند. دولت آماده است تا حد امکان از این پروژه ها حمایت کند.” Rostampour همچنین در مورد زمان ماهی در استانهای شمالی کشور گفت: “هنگام برنامه ریزی برای برنامه ریزی شکار ، تصمیماتی باید بر اساس مطالعات دقیق و تحقیقات علمی اتخاذ شود. من پیشنهاد می کنم که این مشکل در سطح استان با همکاری ماهیگیران و متخصصان بررسی شود تا تصمیمات منطقی و علمی اتخاذ کند.” وی در پایان گفتگوی خود ، بر لزوم همکاری جامع بین کارمندان دولت ، ماهیگیران و سازمان های دولتی تأکید کرد و گفت: “هدف ما حفظ منابع دریا و افزایش تولید ماهیگیری است. ما باید سعی کنیم به این هدف برسیم.”