دفعه بعد – در آخرین روزهای فصل پاییز هستیم، می توانیم با ایجاد تغییرات کوچک در روزهای باقی مانده فصل پاییز را به نحو بهتری به پایان برسانیم.

بر اساس این گزارشهمه ما با برنامه ریزی کارهای روزانه درگیر هستیم. اما آنچه برای پایان بهتر فصل پاییز به آن نیاز داریم زمان نیست. به طور دقیق تر، مدیریت توجه است. به جای برنامه ریزی دقیق وظایف و لیست کارهایی که باید انجام دهید، از خود بپرسید: به چه چیزی اهمیت می دهم؟

مدیریت توجه چیست؟

با پیشرفت تکنولوژی، حواس پرتی نیز افزایش می یابد. مدیریت توجه تمرکز بر کارهایی است که به دلایل درست، در زمان و مکان مناسب انجام می شوند. کارها و مسائلی را که مهم هستند و زمان اهمیتی ندارند اولویت بندی کنید، در واقع تکنیک های مدیریت توجه باعث بهره وری بیشتر افراد می شود.

مدیریت توجه به جای مدیریت زمان

امروزه فرمول های استفاده از مدیریت زمان کارایی خود را از دست داده و نمی توان آن را روش صحیح برنامه ریزی دانست، می توان به جای مدیریت زمان از مدیریت توجه استفاده کرد.

در مدیریت توجه، می‌توانیم وظایف را اولویت‌بندی کنیم و به جای برنامه‌ریزی، بر اساس اهمیت آن‌ها انجام دهیم. با نوشتن اولویت های خود برای یک روز، این فرصت را به دست می آوریم که بهترین نتایج را از انجام کارها بگیریم. به عنوان مثال، گاهی اوقات سلامت روان خودمان می تواند در اولویت قرار گیرد، به این معنی که ما باید تمام تمرکز خود را بر روی بهبود سلامت روان خود متمرکز کنیم. حواس پرتی و ناتوانی در تمرکز روی چیزی باعث اضطراب و استرس می شود و انجام کارها را برای ما دشوار می کند.

نکات مهم در مورد مدیریت توجه

تکنیک ها و راه هایی برای تمرکز و گرفتن نتایج بهتر وجود دارد.

1. انگیزه های درونی خود را بشناسید

محرک ها شما را به سمت اهداف و حواس پرتی هدایت می کنند، بنابراین شناسایی محرک های درونی برای پیشرفت بسیار مهم است. در واقع، به جای پرت شدن توسط محرک های درونی، روی چیزهایی تمرکز کنیم که برای ما مهم هستند.

2. از تکنیک تعامل برای مدیریت توجه استفاده کنید

برای تمرکز، باید از شر عوامل حواس پرتی خلاص شوید. بهترین راه برای انجام این کار، بستن تعهد یا توافقی است که شما را از حواس پرتی دور نگه دارد. اینترنت و فناوری زندگی ما را به گونه ای تغییر داده است که حواس پرتی همیشه و همه جا وجود دارد. با تکنیک وعده می توانید توجه و توجه خود را از موبایل و فضای مجازی دور کرده و بر روی کار اصلی تمرکز کنید.

3. محرک های خارجی خود را بشناسید

تلفن همراه، فضای مجازی، صحبت با دیگران، وسایل… محرک های بیرونی هستند که توجه شما را از موضوع اصلی منحرف می کنند. ورق زدن در ناحیه ای مانند اینستاگرام می تواند حتی برای چند دقیقه حواس شما را از موضوع اصلی منحرف کند و تا زمانی که متوجه شوید، چند ساعت از دست داده اید.

4. از انجام کارهای غیر ضروری برای دیگران بپرهیزید

با انجام کارهای غیر ضروری برای دیگران احساس می کنند که این وظیفه عادی شماست و گاهی لازم است تمرکز خود را از اولویت های اصلی دور کنید تا دیگران بتوانند کار خود را انجام دهند.

5. هدف نهایی و اصلی را تعیین کنید

شما می توانید با تعیین هدف اصلی خود در زندگی، وظایف خود را اولویت بندی کنید. البته اهداف شما می تواند کوتاه مدت یا بلند مدت باشد که با بیان آنها می توانید تمرکز بیشتری روی موضوعات و وظایف داشته باشید.

گاهی لازم است به خود یادآوری کنیم که هر تغییری که در دنیا ایجاد می کنیم چیز جدیدی ایجاد نمی کند، بلکه می توانیم زندگی بهتری ایجاد کنیم. افرادی که توانایی تمرکز و مدیریت توجه را دارند نسبت به افرادی که این توانایی را ندارند زندگی راحت تری خواهند داشت.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما