فاطمه حسین ؛ زنی که تاریخ زخمهای فلسطین را با دوربین خود ثبت کرد

رسانه ها شهادت او را نه تنها از دست دادن یک شخص ، بلکه “سکوت صدای راستگو” توصیف کردند ، که سعی در ضبط صدای مردم خود در مقابل ماشین رسانه ای قدرتهای بزرگ داشت.

Roozbeh Fakour در جوانی نوشت: جرم رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و عکاسان هر روز گسترده تر می شود. اخبار مربوط به شهادت عکاس خبری فلسطین و شخصیت اصلی مستند “یک مستند روح و پیاده روی” ، درست یک روز پس از اعلام این کار در جشنواره کن ، موجی از غم و اندوه داشت.
فاطیما هاسون به همراه چهار عضو خانواده اش در منطقه Tafuf غزه به هم رفت. او تاریخ زخمهای فلسطین را با دوربین خود ضبط کرد و آخرین تصویر خود را با خون خود پخش کرد. او در غزه کار کرد و به عنوان یک روزنامه نگار و عکاس در داستان رنج و رنج مردم فلسطین ، به ویژه در شورای غزه نقش مهمی ایفا کرد. او با دوربین و قلم خود ، وقایع را مستند کرد و داستانهای انسانی را از مناطق جنگ ترجمه کرد.

تقارن دردناک
فاطمه حسنا شخصیت اصلی “گرفتن یک مستند توسط روح و پیاده روی” بود ، و اکنون تقارن شهادت این عکاس این عکاس پس از انتخاب فیلم خود در جشنواره فیلم کن ، بسیاری از تحلیل ها به عنوان نشانه ای دردناک از تضاد بین دنیای هنر و واقعیت وحشیانه جنگ شناخته شدند. رهبر مستند در مورد شهادت حسنا می گوید: “اکنون تمام خانواده وی ماری بوده اند. من هنوز نمی دانم والدین آنها زنده هستند ، اما مطمئناً خواهر و برادرهایشان مرده اند. یکی او با خواهرانش باردار بود. دو روز پیش او در یک تماس ویدیویی معده خود را به من نشان داد. واقعاً وحشتناک و دلهره آور است. خود فاطیما چند ماه پیش نامزد شد. ارتش اسرائیل گفته بود که یک افسر حماس در خانه او وجود دارد که کاملاً دروغ است. من خانواده اش را می شناسم. مزخرف است این فقط فاجعه بار است. “
این عکاس چهار ماه پیش نامزد شده بود و همه اینها شهادت وی را به جنبه چشمگیری تبدیل کرده است. وی در آخرین پست قبل از گواهینامه خود ، نوشت: “اگر من بمیرم ، دوست دارم مرگ برای صعود طنین انداز باشم.
اکنون دعا و آرزوی عکاس فلسطینی به واقعیت تبدیل شده است. رسانه ها و کاربران در رسانه های اجتماعی شهادت را گسترده کرده اند و از هنر و شجاعت فاطمه حسنا ستایش کرده اند. در این چند روز او به موضوع اصلی رسانه های عرب تبدیل شده است. شهادت وی بار دیگر چشم خود را به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گسترش داده است تا دوباره به مردم جهان یادآوری کند که چه جرایم اتفاق می افتد.

گواهی چشم غزه
او با هر بسته شدن دوربین خود ، این سندی را علیه سکوت دنیای ناشنوا و ساکت امضا کرد ، این بار با شهادت. عکس های فاطمه حسین عزادار بود. کودکی که اسباب بازی خود را از ویرانه ها بیرون کشید ، مادری که آتش نان بمب ها را آموزش می داد ، نامه ای عاشقانه که هرگز به نامزدش نرسید.
شهادت وی در مورد فعالیت های هنری و خبری در جنبه های مختلف رسانه های بین المللی و رسانه های اجتماعی منعکس شده است که باعث می شود رسانه ها نسبت به جنایات صهیونیستی حساس تر شوند. رسانه های مهم عرب مانند الجزرا ، آل -میادین ، ​​القوس الربوری و الریابی الجادید نسبت به شهادت عکاس فلسطینی واکنش نشان دادند و گزارش هایی را در مورد زندگی و شهادت فاطمه هاسون منتشر کردند. این گزارش ها حسنا را به عنوان شهادت یک راوی ویدیویی توصیف می کند. رسانه ها عنوان “Gazas Eyes” را به فاطمه حسنا دادند ، که به دوربین رنج ، مقاومت و زندگی روزمره در غزه گفت.
رسانه ها شهادت عکاس فلسطینی را حقیقت توصیف کردند و نوشتند: رسانه ها نه تنها از دست دادن یک شخص ، بلکه “سکوت یک صدای راستگو” را نیز دیدند که سعی داشت صدای مردم خود را از قدرت های بزرگ رسانه ها ضبط کند. علاوه بر این ، انجمن پخش سینمای مستقل فرانسه ، که مسئولیت نگرش بخش “اسید” را بر عهده دارد ، در بیانیه ای نوشت که “وحشت” را درباره مرگ حسنا قرار داده است: “لبخند او بسیار جادویی بود: شهادت ، عکاسی از نوار غزه ، توزیع غذا بین بمب گذاری ها و شکارچیان. و خانواده اش درگذشت. ما اکنون فیلم دیگری خواهیم کرد.

زخمی عمیق روی بدن هنر
کاربران عربی در شبکه های اجتماعی مانند توییتر ، اینستاگرام و فیس بوک نیز او را با هشتگ هایی مانند FATIMA_HASUNAH و AYLA_GAZ به او یادآوری کردند. لحن نوشته ها معمولاً ترکیبی از غم ، افتخار و عصبانیت بود. بسیاری از کاربران نوشتند که با دیدن تصاویر فاطمه و خانه ویران شده آنها ناآگاهانه گریه می کنند. برای بسیاری از آنها ، او به “خواهر” یا “دوست دختر ناشناخته” تبدیل شده بود.
بسیاری از کاربران به آخرین نامزدی فاطیما اشاره کردند و نوشتند که او “مارتی در عروس” است و دیگران عکس ها و نوشته های شخصی وی را بازتولید کردند. مشهورترین نقل قول که او به اشتراک گذاشت ، جمله معروف اوست: “من فاطیما هستم … می نویسم ، عکسی بگیرم تا اینگونه بماند.” این جمله به عنوان یک پیام مقاومت گسترده بود. سایر کاربران همچنین برای ادامه مسیر حسین ، تماس های خود را صرف کردند و نوشتند که “دوربین فاطمه در سایت نیست” و خبرنگار و سایر عکاسان دعوت شده تا صدای مردم در غزه باقی بمانند.
کاربران فارسی نیز نسبت به شهادت ستمگرانه این عکاس فلسطینی واکنش نشان دادند. یکی وی با اشاره به مسیر کوتاه بین نامزدی و شهادت فاطمه حسن ، نوشت: “چهار ماه از نامزدی وی گذشت.” “او رویاهای خود را با دوربین خود رقم زد ، اما جنگ رویاهای او را نابود کرد.” کاربر دیگری او را به عنوان سمبل مقاومت توصیف کرد و نوشت: “فاطمه حسنا سمبل مقاومت فرهنگی بود. شهادت وی زخمی عمیق بر روی بدن هنر و حقیقت است.”
یکی کاربرانی که به نقش مهم وی در اطلاعات مربوط به جهان در مورد وضعیت بد اشاره می کنند ، نوشتند: “او فقط یک عکاس است نبود؛ ؛ او صدای ظالمانه بود. گواهی او قدرت یک نور در تاریکی نوار غزه است. “و کاربر دیگری این جمله غم انگیز را نوشت:” فاطمه با دوربین خود به حقیقت برخورد کرده است. اکنون حقیقت با خون او نوشته شده است. “
با جملاتی مانند “فاطمه حسنا ، عکاس که درد مردم را در غزه جلب کرده است ، اکنون نیز هست یکی “این یکی از داستانهای دردناک این کشور شد.”

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما