پنجشنبه دوازدهم مرداد کارخانه نوآوری بهستان دارو با حضور حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، مدیران و کارشناسان حوزه بهداشت و درمان و جمعی از خبرنگاران در شهر پردیس استان تهران افتتاح شد.

این مجموعه در فاز اول توسط شهرپردیس در سال 1401 به مبلغ 500 میلیارد تومان در زمینی به مساحت 6500 متر و مورد استفاده اخوان قرار گرفت.

دکتر محمد سلطانی، مدیر طرح نوآوری پزشکی بهستان در مراسم افتتاحیه این مجتمع با بیان اینکه امکاناتی از قبیل زیرساخت های آموزشی، فناوری های نوین آی تی و … در این کارخانه فراهم شده است، گفت: حدود 40 درصد پلاسمای ایران در این کارخانه تولید می شود. بهستان پلاسما زیرمجموعه بهستان دارو است و هیچ محصول پلاسمایی در این کارخانه هدر نمی رود.

وی افزود: این کارخانه در آینده قصد دارد انواع واکسن، داروهای آسم و آلرژی، داروهای خودایمنی و… تولید کند.
به گفته دکتر سلطانی این کارخانه را تشکیل می دهد که بر دانش تولید دارو و بومی سازی تجهیزات پزشکی، اکوسیستم 360 درجه مدرن برای توسعه محصول، توسعه طرح تجاری، تحقیق و توسعه، تولید در شرایط آزمایش، شرایط آزمایشگاهی و اتاق تمیز دارو تمرکز دارد. می دهد.

فاز اول این کارخانه شامل محوطه کاری مشترک برای استقرار محققین آزمایشگاه تحقیق و توسعه، آزمایشگاه کنترل کیفی انبار دارویی مطابق با الزامات استاندارد بین المللی GMP و محوطه اتاق تمیز شامل تجهیزات تولید آب خالص و محصولات آب برای تزریق. و اتاق های تمیز سازگار با GMP 1000 متر مربع برای تولید پروتئین های نوترکیب با استفاده از سرمایه میزبان، حیوانی و میکروبی.

فاز دوم این پروژه شامل ساخت اتاق های تمیز برای محصولات مشتق شده از پلاسما، ژن درمانی انسانی و سلول درمانی است. فروردین 1403 در زمینی به مساحت بیش از 2000 متر مربع و با سرمایه گذاری 2000 میلیارد ریال. تا سال 1404 باز خواهد بود.

یکی از زمینه های اصلی فعالیت این مرکز تولید پروتئین های حیوانی و میکروبی نوترکیب، فرآورده های پلاسمای انسانی، سلولی و ژن درمانی و کیت های تشخیص مولکولی می باشد.

این مرکز از پیشرفته ترین و مدرن ترین تجهیزات برندهای داخلی و خارجی استفاده می کند و برای اولین بار در منطقه خاورمیانه امکان توسعه بسیاری از فناوری های فوق که عمدتاً در حوزه بیوتکنولوژی قرار دارند وجود دارد.

این کارخانه با همکاری محققان و نخبگان سعی در توسعه این فناوری ها در کشور دارد و از این طریق توانسته است نیازهای کشور را با سازمان های ذیربط از جمله ستاد بیوتکنولوژی و پزشکی بازساختی، معاونت علمی دانشگاه تامین کند. .

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *