به گزارش خبرگزاری بازتاب آنلاین، آیت الله محسن غرویان در خصوص اظهارات اخیر برخی ائمه جمعه و هشدارهای آنان مبنی بر انجام مذاکره با غرب علیرغم اعلام آمادگی وزیر امور خارجه برای آغاز مذاکرات و پیامدهای ظهور این دوقطبی ها در جامعه گفت. : گفت: باید چند نکته را ذکر کنم; اولین نکته در این زمینه این است که تریبون های نماز جمعه و مساجد و مراکز مذهبی اکنون در جامعه ما تریبونی هستند که باید سخنگوی وحدت در جامعه باشند و ائمه جمعه، منبرها، سخنرانان و به ویژه نمایندگان کشور. رسانه های رسمی اگر سخنرانی می کنند باید سیاست کلان نظام را به مردم منتقل کنند و اگر این مسیر را زیر پا بگذارند گناه بسیار بزرگی مرتکب شده اند و آن در واقع مقاومت در برابر نظام و حاکمیت کلان نظام است. جامعه در نظر گرفته شده است
وحدت ملی شعار رهبری و امام خمینی قبل از رئیس جمهور بود
به گزارش ایلنا، وی ادامه داد: نکته دوم این است که وحدت و یکپارچگی موضوع اصلی دعوت امام خمینی (ره) بود و بعد از ایشان مقام معظم رهبری همواره مردم و جامعه را به وحدت و یکپارچگی، به وحدت بین شیعه و سنی، دعوت می کردند. اتحاد بین اقوام.» کرد، فارس، بلوچ و… همه ما در ایران زندگی می کنیم و مقام معظم رهبری در انتخابات می فرمایند که شما وظیفه دارید ایران و تمامیت را حفظ کنید حتی اگر رأی نیاورید. برای حفظ دین ملت ایران. در پای صندوق رای حضور داشته باشید. اینها نشان می دهد که وحدت ملی که اکنون شعار رئیس جمهور و دولت است، قبل از اینکه شعار رئیس جمهور باشد، شعار مقام معظم رهبری و قبل از ایشان شعار امام خمینی(ره) بنیانگذار اسلام بوده است. جمهوری .
ائمه جمعه باید توجه داشته باشند که ایجاد جدایی بین دولت و ملت خلاف اراده رهبری است
این فعال سیاسی گفت: ما وظیفه داریم در سخنرانی ها، در خطبه های نماز جمعه و در رسانه های خود نظرات مقام معظم رهبری را به گوش ملت برسانیم باید در خطبه های نماز جمعه مغایر با دستور کار باشد رهبری و برخلاف نظر کلی رهبری مبنی بر حفظ وحدت و انسجام، عدم بیان سخنانی که موجب اختلاف بین مردم و جدایی دولت و ملت شود، خلاف دستور کار مجلس است. رهبری.
وی افزود: به هر حال رئیس جمهور را تایید کردند و سیاست های دولت چه در سیاست داخلی و چه در سیاست خارجی و فراتر از آن تصویب و اجرا شد. معنای این سخنان این است که سیاست های کلان دولت از جمله در امور بین الملل، سیاست های اجرا شده و مورد تایید رهبری است.
ائمه جمعه و خطبا باید قبل از هر چیز به وظیفه خود در شرایط فعلی واقف باشند
غرایان تصریح کرد: همه رسانه ها، همه خطبه ها، همه ائمه جمعه باید مردم را به سمت انسجام، وحدت و یکپارچگی سوق دهند و دولت و رئیس جمهور را پشت سر نگذارند زیرا رئیس جمهور منتخب اکثریت ملت است و در حال حاضر رئیس جمهور منتخب قانونی است. و ملت را به سوی وحدت و یکپارچگی سوق دهند. مداحان نیز باید قبل از هر چیز به وظیفه خود در شرایط فعلی واقف باشند.
ایجاد اختلاف در جامعه گناهی نابخشودنی است
وی ادامه داد: نکته دیگر این است که با توجه به شرایط منطقه و حوادث منطقه و همچنین شرایط سوریه و جبهه مقاومت، باید از دولت حمایت کنیم و حاکمیت و تفرقه خودمان به هیچ وجه جایز نیست. دیدگاه شرعی به نظر من ایجاد اختلاف و اختلاف در جامعه و حکومت، امت و امام، ملت و حکومت گناه بسیار بزرگی است، گناهی نابخشودنی سیاسی و اجتماعی است و همه باید پشت سر حکومت، پشت سر رهبری، پشت سر بگذارند. نظام را بگذارند و دولت و رای مردم حرکت کنند و از ایجاد اختلاف بپرهیزند.
پشت پرده، رفتار دوسوگرایانه برخی ائمه جمعه نسبت به دولت گذشته و فعلی نهفته است
این استاد حوزه علمیه در پاسخ به این سوال که در دولت گذشته شاهد بودیم که برخی از ائمه جمعه مذاکره کنندگان جمعه را قهرمان ملی می نامیدند، اما در این دولت اظهارات آنها کاملا متفاوت و مخالف آن است که دلیل این دوگانگی چیست، گفت: البته این را نمی توان به همه ائمه جمعه نسبت داد، اما برخی از آنها چنین احساسی دارند. چون آنها می خواستند کاندیدای مورد نظر خود را نامزد کنند و او رای نیاورد، این افراد اکنون مواضع انتقام جویانه دارند و از این طریق سخنرانی می کنند.
بعضی ها می خواهند با حرف زدن دل مردم را خالی کنند پزشکیان زمین زدن
وی ادامه داد: بسیاری از آنها واقعاً هدفشان خدا نیست بلکه منیت های خود هستند که بر اساس همین گرایشات جناحی و حزبی و گروهی این سخنان را مطرح کردند و دل ملت را خالی می کنند و مخالف و خواستار تصمیم اکثریت ملت هستند. “آقا. پزشکیان آنها را ناموفق جلوه دهید و آنها را زمین گیر کنید. به نظر من و بسیاری از تحلیلگران سیاسی، آنها هنوز در حال و هوای شکست انتخاباتی خودشان هستند و ملت هم این را تشخیص می دهد. متأسفانه چنین سخنانی جایگاه خود را در دل ملت از دست می دهد و همه می فهمند که این سخنان یک نوع سخنرانی جناحی و حزبی است که منافع ملت را فدای اهداف جناحی و گروهی خود می کند و ارزش آن را در نظر مردم پایین می آورد. ملت .
غرویان تاکید کرد: به هر حال مذاکرات همان گفت وگوی فعلی در شرایط فعلی است. به هر حال امروز باید با دنیا گفت و گو کرد، وارد گفت وگو شد، بحث کرد و گفت و گو کرد و اگر منطق داریم نباید از گفت و گو با منطق قوی هراسی داشته باشیم.
27218