به گفته خبرگزاری آنلاین ، علی ربی ، دستیار اجتماعی رئیس جمهوریادداشتی را در کانال تلگرام خود نوشت ، نوشت:
به تازگی ، یک نشست مشترک از سازمان های ورزشی در دانشگاه شهید بهشی تهران برگزار شد و تعدادی از سازمان ها برای بهبود فعالیت های سازمان ها و دستیابی به یک رابطه منطقی و مؤثر با دولت ها ، مشکلات مختلفی را مطرح کردند.
در این جلسه من بر نقش مهم سازمان های ورزشی و تمایل به حمایت از فعالیت های شما تأکید کردم و گفتم: دیدگاه دولت نسبت به جامعه نه ظاهری کاملاً آسیب شناختی است و نه اعتقاد به مهندسی اجتماعی ، که هرگز بیش از بیشتر از همه برگزار نشده است 5 سال مسئول و هرگز پاسخگو نبود. دیدگاه دولت در مورد جامعه مبتنی بر مشارکت مردم ، ساختار ظرفیت ، به منظور بهبود فعالیت و مشارکت جامعه و تقویت نهادهای مدنی است. نهادها و سازمان های مدنی به عنوان واسطه های اجتماعی عمل می کنند. سازمان های ورزشی به عنوان واسطه ای بین سه طرف دولت ، مؤسسات ورزشی/ورزشکاران و جامعه به طور کلی نقش دارند.
امروز ما باید با دقت به ایران برویم
در توسعه مفهومی توسعه توسعه به عنوان رشد عدالت و آزادی به امروز ، موضوع توسعه به عنوان یک شادی و نشاط جامعه و من معتقدم که نهاد سازمان های ورزشی و ورزشی می تواند در روند کار منطقی باشد توسعه اجتماعی و نشاط در جامعه.
دستورالعمل های ورزشی ما در مسابقات قهرمانی خسته کننده است. در دوران مدرن ، درک حرکت نه تنها بر سلامت و سلامت متمرکز است ، بلکه ورزش بخشی اساسی از زندگی اجتماعی است که بر سایر زمینه های زندگی بشر تأثیر می گذارد. حتی نقش حرکت سالم فراتر از تقویت بدن است ، اما همچنین در مقابله با بیماری های زندگی جدید نقش دارد. علاوه بر مفهوم بدن سازی ، ما باید مفهوم آموزش اجتماعی را درک کنیم. بخشی از سرگرمی های جمعی متولد شده از جوامع امروز ، صلح فعالیت های فردی و اجتماعی و تیمی با ورزش است.
من معتقدم که رابطه بین فرهنگ و ورزش از چند طریق مهم است. وقتی صحبت از فرهنگ و ورزش می شود ، فرهنگ باشگاه ها و فرهنگ مخاطب مورد توجه قرار می گیرد. با این حال ، نهاد ورزش می تواند به عنوان پلی برای انتقال از فرهنگ قهرمانانه به فرهنگ انسانی و اخلاقی جامعه باشد.
جامعه بدون سازمان و نهادهای مدنی پویا نخواهد بود. دولت ها و دولت ها بدون این نهادها نمی توانند خود را اصلاح کنند. حاکمیت ورزش بدون سازمان های ورزشی نه تنها قادر به برآورده کردن سیاست درست است ، بلکه در این شرایط سیاست ورزشی منعکس کننده دستورالعمل های جامعه نخواهد بود.
با توجه به کارکردهای سازمان های ورزشی ، برنامه ریزی لازم برای ترویج این کارکردها مانند توسعه سلامت جسمی و روانی ، ایجاد انسجام و ارتباطات اجتماعی ، کاهش آسیب های اجتماعی ، تقویت ارزش های فرهنگی و ملی ، تقویت تقویت سرمایه اجتماعی لازم است ، ایجاد فرصت ها و فرصت های شغلی (به عنوان مثال وجود دو باشگاه ورزشی در استان تهران) و حتی توانایی نمایندگی فرهنگی ایران در عرصه بین المللی و صدای مردم ایران در برابر تحریم های بی رحمانه.
من سعی می کنم یک دستیار اجتماعی برای تقویت سازمان های جامعه مدنی و ارائه ارتباط مؤثر بین نهادها و سازمان ها باشم.
۲۹۲۱۹