به گزارش مگتو، سید احمد علمهادی در هجدهمین جلسه تفسیر آیات قرآن کریم در ماه مبارک رمضان که در حسینیه دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، گفت: اینکه آخرین حرف در مسیر ارتباط خدا و بشریت، وظیفه مردم در قبال پیامبر صلی الله علیه و آله است، توضیح داد: یکی یکی دیگر از آیات تامل برانگیز قرآن که امروز به آن می پردازیم آیه 51 سوره مبارکه نور است.
به گفته ایلانا، وی با بیان اینکه هدایت انسان جدا از هدایت او نیست، افزود: ذات اقدس پروردگار بشریت را آفرید و هر آنچه را که نیاز داشت به آن عطا کرد، بنابراین طبیعی است که خداوند این همه جسمی را فراهم کند و جریانات و ابزار مادی را فراهم کند. . وقتی انسان را آفرید، برای آن هدفی داشت و حتماً وسایلی را در وجود انسان قرار داده بود تا آن هدف را محقق کند. این هدف در مورد رهبری و رهبری مردم است، حتی در یک سیستم خاص که مردم را اداره و هدایت می کند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: از آنجایی که در محیط اجتماعی برای هر فردی نیازها و علایق متفاوتی وجود دارد و از یک سو باید با همه آنها کنار آمد، خداوند متعال پیامبرانی را بر آن مبعوث کرد. هدایت بشریت و مدیریت مردم . سؤالی که در اینجا مطرح می شود این است که آیا واقعاً انسان بدون پیامبر نمی تواند بر خود حکومت کند؟
وی ادامه داد: این یک جریان فکری ریشهدار است که نه تنها در دنیا بلکه در کشور ما که نظام اسلامی داریم، یعنی بسیاری از جریانهای غیرمتعهد ما معتقدند که خداوند انسان را آفریده است. مرد» توانایی اداره خود را دارند. بنابراین نیازی به دین برای مدیریت مردم نیست، دین فقط برنامه می دهد و اجرای آن بر عهده شخص است. در مقابل این عقیده، عقیده دیگری وجود دارد که میگوید اگر جریان رهبری مردم به یک جریان اجتماعی متصل به حقیقت و خدا متصل نباشد، نمیتوان رهبری مردم را به طور کامل مدیریت کرد و مردم را نمیتوان مدیریت کرد.
علم الهادی ریشه همه اختلافات سیاسی و فکری را در نحوه اداره زندگی انسان توسط خود یا دین دانست و گفت: از بسیاری جهات رهبری انسان باید به دست خدا و در مظاهر الهی باشد. این مدیریت برای انسان عادلانه اجرا می شود وگرنه نمی توان انسان را مدیریت کرد، زیرا کسانی که می خواهند مدیریت کنند وقتی به قدرت می رسند همه فرصت ها را در اختیارشان نخواهند داشت و برای حفظ منافع و منافع به طور کامل استفاده می کنند. منافع عمومی مردم است و آنها هم ابتدا به دنبال منافع و جریان وابسته خود باشند.
وی با اشاره به حکمرانی 250 ساله مدرنیته بر اندیشه غربی افزود: به عقیده وی ژان ژاک روسو، بنیانگذار اندیشه دموکراسی، به این نظام حاکم در غرب که اکثریت حاکم است اعتقاد نداشت. مردم باید حکومت کنند و آن اقلیت جامعه تابع آنها باشد. بنابراین این طرح فقط در روستایی با جمعیت کم قابل اجراست. به همین دلیل، دموکراسی مانند خرید ماشین لباسشویی برای شستن لباس نیست. شخص برای تنظیم سرنوشت و جامعه خود به مزدور دستمزد می پردازد. نتیجه این نوع حکومت و دموکراسی در 250 سال گذشته به دلیل سودجویی و قدرت طلبی عده ای خاص، به جنگ جهانی اول و دوم منجر شده است.
امام جماعت مشهد با بیان اینکه مدیریت تجلیات خداوند بر بشریت ساختاری است و انتصابی و انتخابی نیست، فرمودند: خداوند متعال پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) و جانشین معصوم (علیه السلام) را دارد. منصوب به مدیریت، که مستلزم آن است که مدیریت منصوب و انتخابی نیست، بلکه ساختاری است. هنگامی که امام جواد (علیه السلام) در سن هشت سالگی به امامت رسید و یونس بن عبدالرحمن از یاران خاص امام صادق (علیه السلام) مورد احترام و قبول قرار گرفت، از او پرسیدند که چگونه یکی را انتخاب کردی. پسر هشت ساله به عنوان رهبر و سرپرست. وی می گوید: «از او سؤالات زیادی در زمینه های مختلف پرسیدم، امام جواد علیه السلام همه را با همان کیفیت امام صادق علیه السلام پاسخ داد. بر او) پس او را به امامت قبول دارم».
ایشان رهبری در دوران غیبت را بر عهده مجتهدی جامع الشرایط دانستند که باید چند شرط از جمله عدالت، تقوا و تقوا را رعایت کند و اظهار داشت: هیچ اندیشه سیاسی نمی تواند چنین رهبری را به وجود آورد زیرا مدیری که از جانب خدا و از جانب خدا باشد منصوب می شود. بنیاد انسان.» طبیعت طبیعت انسانی همه مردم است. امروز همه سیاستمداران روی کره زمین در حال تحلیل هستند که رهبری با اقتدار رهبر ایران وجود ندارد. لذا با آمدن امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مردم حکومت اسلامی را خواهند پذیرفت زیرا نمونه آن را در گذشته تجربه کرده اند.
علم الهادی با اشاره به سخنان اسحاق رابین نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در کنفرانس دانشگاه لیون فرانسه که در دهه 90 برگزار شد، تصریح کرد: وی در این کنفرانس سخنرانی کرد و گفت: قرن 21 قرن … نیست. پولی که می توانید از پول و طلا برای مردم استفاده کنید. حکومت کن، قرن خشونت نیست که بتوان با ناوگان شناور اقیانوس ها بر جهان حکومت کرد، بلکه قرن «فرهنگ و ایدئولوژی» و قوی ترین این فرهنگ هاست که با از بین رفتن مرزهای ملی مورد استقبال همه قرار می گیرد. ، فرهنگ و ایدئولوژی اسلام است، به طوری که اسلام قرن بیست و یکم بر جهان حکومت می کند.
وی با بیان اینکه امروز موج اسلام گرایی مانند سیل به سراسر جهان کشیده شده است، ادامه داد: اگر می خواهید سلطه و قدرت خود را حفظ کنید باید اسلام را براندازید وگرنه قدرت نخواهید داشت زیرا اسلام برجسته ترین و پیروزترین است. ایدئولوژی این فطرت انسان است وقتی مردم می بینند هرچه اسلام می گوید حرام است، البته نمی خواهند و آنچه اسلام اجازه داده مردم هم می خواهند، به سمت اسلام گرایش پیدا می کنند.
عضو شورای خبرگان رهبری ادامه داد: خداوند متعال در قرآن می فرماید: ای کسانی که ایمان آورده اید از خدا و رسول و مسئولین خود اطاعت کنید. پس اگر در چیزی اختلاف دارید، به سوی خدا و…» بازگردید. «اما اگر به خدا و روز بازپسین ایمان داشته باشید، خوب است و تأویل نیکو دارد». «ای کسانی که ایمان آورده اید! خدا را اطاعت کن! و از پیامبر (خدا) و پیشوایان (معصوم) خود اطاعت کنید. و هنگامی که در موردی مجادله کردید، اگر به خدا و روز قیامت ایمان دارید، به خدا و پیامبر رجوع کنید (و از آنها حکم بخواهید). این (کار برای شما) بهتر و عاقبتش بهتر است.
ایشان تمام مشکلاتی را که مسلمانان در ابتدای اسلام با پیامبر (ص) داشتند و امروز در نظام سیاسی داشتند، مدنظر قرار داد زیرا افرادی را که در مقام ولایت هستند قبول نداشتند و به کلام خدا اعتقاد نداشتند. : روایتی در رابطه با نزول این آیه وجود دارد. از این جا عباس را داریم که می گوید: «هنگامی که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وارد مدینه شد، عده ای از مهاجران که اسباب و اموال داشتند، اموال خود را فروختند و به مدینه آمدند.» امام علی (علیه السلام) نیز یکی از مهاجرین بود. توانست ملک و زمین به دست آورد. در مکه خود را فروخت و به مدینه آمد، با او در مدینه است یکی آنها با هم از اقوام خود زمین خریدند. پس از گذشت یک سال، آن شخص نزد حضرت علی (علیه السلام) آمد و گفت این زمین محدود و کم است، یا شما سهم من را بخرید یا من سهم شما را. من میفروشم.”
علم الهادی خاطرنشان کرد: پس از آن که حضرت علی (علیه السلام) زمین را فروخت، عده ای به آن مرد گفتند زمین علی بایر و حاصلخیز نیست. آنها اشتباه می کردند و از این معامله سودی نمی بردند. برو و زمین را به علی برگردان. و پول خود را بردارید؛ هنگامی که نزد امام علی علیه السلام آمد، از شکستن معامله امتناع ورزید و از پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم خواست که بین آنها قضاوت کند. آن مرد ابتدا موافقت کرد، اما وقتی با دیگران مشورت کرد، به او گفتند که حضرت علی را از همه بیشتر دوست دارم. پس به این تصمیم بسنده نکنید. پس آن مرد با خود فکر کرد و نزد حضرت آمد و گفت من راضی به قضاوت پیامبر صلی الله علیه و آله نیستم.
وی افزود: وقتی این مرد این سخنان را گفت، این آیات نازل شد و خداوند فرمود: «وقتی اینها خوانده شود تا پیامبر بین آنها قضاوت کند، برخی از آنها قضاوت پیامبر را تأیید می کنند، اما اگر بدانند که پیامبر حقشان را به آنها خواهد داد.» می گویند از آنها پیروی می کنم یا دلشان مریض است یا در ایمان خود به پیامبر تردید دارند و او را قبول ندارند.
امام جمعه مشهد در خصوص رحلت پیامبر اکرم (ص) و واقعه سقیفه بنی ساعده اظهار داشت: این واقعه پس از رحلت پیامبر (ص) در سال 11 میلادی رخ داد که در آن ابوبکر بن ابی قحافه به عنوان خلیفه انتخاب شد. از مسلمانان پس از رحلت حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) حضرت علی (علیه السلام) و برخی دیگر از یاران خود را برای دفن آن حضرت آماده کردند. در همین زمان عده ای از انصار به رهبری سعد بن عباده بزرگ قبیله خزرج در سقیفه بنی ساعده گرد آمدند تا رهبری انتخاب کنند. پس از آنکه پیامبر (ص) تصمیم گرفت; بنابراین مشکل اصلی در زمان پیامبر (صلی الله علیه و آله) و حضرت علی (علیه السلام) عدم ایمان به پیامبر و ولایت بود.
۲۷۲۱۸