به گزارش بازتاب آنلاین، امروزه در مورد بیماری کبد چرب زیاد می شنویم، وضعیتی که با علائم مختلفی مانند درد شکم یا احساس پری در سمت راست بالای شکم، حالت تهوع، کاهش اشتها یا کاهش وزن، پوست و سفیدی چشم ظاهر می شود. تورم شکم و پاها، خستگی شدید یا سردرگمی و ضعف ذهنی – اینها علائمی هستند که می توانند با سایر بیماری ها مشترک باشند، اما هر یک از این علائم می تواند نشان دهنده بیماری کبد چرب نیز باشد.
رژیم غذایی پرچرب، مصرف نوشابه، میوه کم، ورزش نکردن، آب کم، مصرف الکل، استرس زیاد، اضافه وزن و چاقی از جمله عوامل ابتلا به بیماری کبد چرب هستند.
در رابطه با این بیماری دکتر. محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی به بازتاب آنلاین گفت: کبد عضوی است که فعالیت های حیاتی مختلفی را در بدن ما انجام می دهد، بنابراین سلامت کبد به آن بستگی دارد بدن عوامل متعددی وجود دارد که سلامت این اندام مهم را تهدید می کند.
وی ادامه می دهد: رژیم غذایی پرچرب، مصرف نوشابه، نخوردن میوه کافی، ورزش نکردن، ننوشیدن آب کافی، نوشیدن الکل، استرس زیاد، اضافه وزن و چاقی از جمله عواملی است که باعث ابتلا به کبد چرب می شود.
هاشمی توضیح می دهد: برای درمان بیماری کبد چرب اولین قدم تشخیص میزان و شدت بیماری است. گام بعدی باید تغییر سبک زندگی از نظر تغذیه مناسب و فعالیت بدنی کافی برای درمان بیماری کبد چرب باشد.
این متخصص میگوید: استفاده از برخی مکملهای غذایی ممکن است در درمان بیماری کبد چرب موثر باشد، اما مطالعات هنوز چیزی در این زمینه ثابت نکرده است و فرد هیچگاه از تغییر سبک زندگی برای درمان این بیماری مستثنی نیست.
۲۳۳۲۳۳