جواد فرهانی با اشاره به اینکه سریال «قهوه پدر» یکی از پربیننده ترین آثار شبکه نمایش خانگی است، بسیاری از انتقادات به این سریال را غیرمنصفانه دانست و گفت: این سریال از معدود آثار نمایش خانگی است که به آن توجه ویژه ای شده است. به مفهوم خانواده پرداخته است.

به گزارش ایلانا، جواد فرهانی تهیه کننده سریال «قهوه پدر» که این روزها به صورت آنلاین از پلتفرم فیلم نت پخش می شود، درباره ساخت این سریال گفت: دوستی من با مهران مدیری به سال ها قبل از سریال «پدری» برمی گردد. قهوه» با ما هم کار کرده ایم چندی پیش آقای مدیری نقشه ای بر اساس فیلمی از وودی آلن داشت و این طرح را به من ارائه کرد و من واقعا فکر کردم. او طراح جذابی بود و من آن را با پلتفرم فیلم نت به اشتراک گذاشتم و پلتفرم از همکاری با مهران مدیری استقبال کرد و در نتیجه طرح را به امیر برادران دادیم تا فیلمنامه را بنویسد.

فرحانی خاطرنشان کرد: البته ایده و طرح اولیه بر اساس فیلمی از وودی آلن بود که در نسخه نهایی شباهت چندانی به آن فیلم ندارد و اگر موضوع مشترکی وجود داشته باشد، فکر می کنم داستان هایی در مورد نقشه های سرقت توسط این فیلم وجود دارد. افراد غیرحرفه ای، خرابکاری و… بارها توسط فیلمسازان مختلف سینما و تلویزیون استفاده شده است و در کل شباهت زیادی بین «قهوه پدر» و وودی آلن وجود ندارد. کار

وی افزود: مهران مدیری یکی از کمدین های مطرح سینما و تلویزیون است. قطعا وقتی فرصت همکاری با او فراهم می شود، نمی توان از ویژگی های منحصر به فرد او چشم پوشی کرد و گفت که نام مهران مدیری در پذیرش همکاری در این پروژه تاثیرگذار نبوده است. وقتی فرصت همکاری با مهران مدیری را پیدا کردم از آن استقبال کردم. در زمینه سریال سازی امروز کارگردان طنز زیادی نداریم و همانطور که می بینید بیشتر کارها به سمت ترسناک، جنایی، اجتماعی و… رفته است و فقط در سینما است که طنز و کمدی دارد. بیشتر قابل مشاهده هستند.

البته مهران مدیری همیشه فردی اجتماعی بوده که دغدغه های جامعه را مد نظر قرار داده و نگاه اجتماعی او را در آثارش به وضوح می توان مشاهده کرد، به همین دلیل شباهت هایی بین این اثر و دو سریال دیگرش «هیولا» و «هیولا» دیده می شود. “دراکولا”. همانطور که برخی در نقدهای خود به این شباهت اشاره می کنند، باید بگویم که مهران مدیری نگاهی به مسائل اجتماعی و اقتصادی مانند فساد و فقر دارد که طبیعتاً در آثار او دیده می شود.

این تهیه کننده درباره احتمال ساخت فصل دوم «قهوه پدر» گفت: داستان این سریال در یک فصل به پایان می رسد و هنوز به ساخت فصل دوم فکر نکرده ایم و در کل باید بگویم که تمایلی به ساخت فصل دوم آن نداریم. چندین فصل بسازیم و نمی خواهیم داستان را بیهوده ادامه دهیم. مگر اینکه این پتانسیل در داستان وجود داشته باشد. در نمونه های دیگر مثل «عفی تهران» که داستان تمام شد، با وجود استقبال، سریال را در فصل های بعدی ادامه ندادیم.

فرهانی درباره تغییر نام اولیه سریال گفت: در این مورد مشکلات خاصی وجود دارد. نبود دوستان در ساترا دغدغه هایی داشتند که درست بود و ما پذیرفتیم و عنوان سریال را تغییر دادیم. به هر حال ما در چارچوبی با قوانین و مقررات مشخص کار می کنیم. خوشبختانه در این سریال حذفیات زیادی وجود نداشت و ساترا با ما تعامل خوبی داشت و اگر مشکلی بود با صحبت حل می کردیم.

در مجموع باید بگویم که امروز ساترا در شبکه نمایش خانگی شرایط خوبی دارد و ساترا سعی می کند با تهیه کنندگان تعامل و گفتگو داشته باشد و تصمیمات یک طرفه نمی گیرد و معمولا در بحث هر دو طرف تصمیم گیری می شود. تهیه کننده و ناظر

این تهیه کننده در پاسخ به سوالی مبنی بر انتقادهایی که درباره «قهوه پدر» وجود دارد و برخی آن را شکستی در کارنامه مهران مدیری می دانند، گفت: چند وقت پیش چنین سوالی از آقای سرتیپی پرسیده شد و ایشان گفتند کسانی که چنین اظهارنظرهایی می کنند جز تا حدی که آیا دسترسی به بازدید دارید؟

خوشبختانه امروز سریال «قهوه پدر» یکی از پربیننده ترین سریال های نمایش خانگی است و مخاطبان این سریال را می توان در بازخوردهای صورت گرفته در جامعه دید. مهران مدیری پیش تولید اثر بعدی خود را آغاز کرده است و اگر فیلمسازی در کار قبلی خود شکست خورده باشد نمی تواند به این سرعت به سراغ کار بعدی برود و مطمئنا سرمایه گذاران و تهیه کنندگان به راحتی با او همکاری نخواهند کرد.

برخی نظرات خود را به عموم مردم تعمیم می دهند و چون خودشان این سریال را دوست نداشتند آن را شکست خورده می دانند در حالی که «قهوه پدر» یکی از موفق ترین سریال های نمایش خانگی است. به نظر من کسانی که «قهوه پدر» را با «دراکولا» و «هیولا» مقایسه می کنند و این اثر را شکست خورده می دانند، مقایسه شان اشتباه است و از استقبال از این سریال بی خبرند.

تهیه کننده سریال «دل» در پاسخ به انتقاداتی مبنی بر اغراق آمیز بودن شخصیت پردازی های «قهوه پدر»، گفت: ما با یک سریال کمدی روبرو هستیم و آثار مهران مدیری همیشه به سمت کلیشه سازی رفته است و پر رنگ ترین نمونه آن می تواند باشد. سریال “شب های بره” می دانست “قهوه پدر” یک سریال واقعی نیست، اتفاقاً یک سریال است با فضایی فانتزی و طبیعی است که شخصیت ها در این فضا خاص هستند و هر کدام تیک خاص خود را دارند من واقعاً این انتقاد را به سریال «قهوه پدر» نمی فهمم.

وی افزود: هرکسی حق دارد سریالی را دوست داشته باشد یا نه، اما برخی نقدها واقعا منصفانه نیست و به نظر من بسیاری از این منتقدان با نظرات غیرتخصصی و یک طرفه سعی در دیده شدن با نام مهران مدیری دارند. . چرا مفاهیمی مانند خانواده در این سریال مورد توجه قرار نمی گیرد.

در بیشتر سریال هایمان معمولا با خانواده هایی روبرو هستیم که اعضای خانواده با هم مشکل دارند یا پدر و مادر از هم جدا شده اند اما در سریال مهران مدیری با خانواده ای روبرو هستیم که همه اعضا از هم حمایت می کنند.

فرحانی در ادامه تاکید کرد: در رابطه بین شخصیت های جواد رضویان و بیتا سحرخائز با زوجی روبرو هستیم که مشتاق پدر و مادر شدن هستند و با مشکلاتی روبه رو هستند. در این سریال شاهد مشکلات مالی یک خانواده هستیم که امروزه یک معضل جدی در جامعه است. به نظر می رسد از یک طرف به مشکلات سیستماتیک بانک ها اشاره می شود و خانواده اصلی داستان «قهوه پدر» تصمیم می گیرند از مشکلات اقتصادی فرار کنند و به بانک دستبرد بزنند و در ادامه سریال. ، تماشاگران با ماجراهای جالب و خنده دار دیگری همراه خواهند شد.

وی در پایان گفت: خوشبختانه تا به امروز استقبال خوبی از «قهوه پدری» شده است و علاوه بر آن بازیگران این سریال در مقایسه با دیگر آثارشان که کاملا موفق بوده اند به عنوان شخصیت های متفاوت دیده می شوند. مورد استقبال قرار گرفت.

حامد وکیلی یکی یکی از انتخاب های هوشمندانه مهران مدیری برای این سریال نقش آفرینی او بود که مورد توجه مخاطبان قرار گرفت و حامد آنگی در نقشی ظاهر شده که قابل مقایسه با دیگر آثار او نیست. حتی بازیگران با تجربه تری مانند سام درخشانی در این سریال به ایفای نقش پرداخته اند. اجرای آنها اثری متفاوت به حساب می آید.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما