سفارت‌های اروپایی در مناطق اشغالی اخیراً افزایش قابل توجهی در تقاضای شهروندان این مناطق برای صدور پاسپورت‌های اروپایی یا درخواست ویزا به منظور مهاجرت به اروپا را گزارش کردند.

روزنامه عبری “یدیعوت آحارونوت” از یکی از سفرای اروپایی در مناطق اشغالی به نقل کرده که برخی افراد این وضعیت را به قانون‌گذاری مرتبط مرتبط می‌دانند در حالی که برخی دیگر از هزینه‌های زندگی بالا سخن می‌گویند.

این سفیر افزوده است که شهروندان شهرک‌نشین بیشتری تقاضا دارند که گذرنامه دریافت کنند و صف‌های جدیدی برای این منظور تشکیل شده است.

این مسئله در جلسات مشترک سفارت‌های اروپایی در اراضی اشغالی مورد بحث قرار گرفته است. از جمله سفارت‌هایی که این افزایش تقاضا را گزارش کرده‌اند می‌توان به سفارت‌های فرانسه، هلند، رومانی، پرتغال، اسپانیا، آلمان، ایتالیا و سفارت‌های کشورهای حوزه دریای بالتیک اشاره کرد.

سفارت اسپانیا نیز تأکید کرده است که در سه سال اخیر تقاضا برای صدور پاسپورت اسپانیایی به دلیل قوانین تابعیت افزایش یافته است. همچنین تقاضا برای دریافت ویزای مهاجرتی که به افراد مهاجر اجازه می‌دهد در اسپانیا زندگی و کار کنند نیز افزایش یافته است.

سفارت فرانسه نیز اعلام کرد که تعداد درخواست های پاسپورت افزایش یافته است اما دلیل این امر مشخص نیست.

کاهش نرخ مهاجرت

چند روز پیش، رسانه‌های عبری اخباری درباره کاهش چشمگیر میزان مهاجرت از آمریکای شمالی به مناطق اشغالی، به ویژه در بین جوانان، منتشر کردند.

طبق گزارش سایت روزنامه عبری “یدیعوت آحارونوت”، طرح اصلاحات قضایی در جامعه اسرائیلی را در هم می‌پاشد و تأثیرات آن تنها در داخل این مناطق محدود نمی‌شود، بلکه بر تمام جنبه‌های زندگی تأثیرگذار است.

خطرناک ترین بحران در تاریخ رژیم اشغالگر

این در حالی است که رژیم صهیونیستی در بحرانی عمیق به سر می برد که یکی از جدی ترین و خطرناک ترین بحران های داخلی تلقی می شود. مارس گذشته، آیزاک هرتزوگ، رهبر رژیم هشدار داد که تل آویو با یک بحران تاریخی مواجه است که تهدیدی برای نابودی کشور از درون و تهدیدی ملی برای کشور است.

رژیم اسرائیل ممکن است ۲۵ سال دیگر وجود نداشته باشد

بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط “مرکز دموکراسی اسرائیل”، ۴۵ درصد از ساکنان شهرک‌نشین معتقدند که احتمال وقوع “جنگ داخلی شدید” در مناطق اشغالی وجود دارد.

در نوامبر سال گذشته، یک سوم از شهرک‌نشینان یهودی اعلام کردند که تا ۲۵ سال آینده، رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت. همچنین، یک سوم از جوانان صهیونیستی اظهار داشتند که علاقه‌ای به انجام خدمت نظامی در ارتش ندارند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *