ابراهیم حاتمی کیا کاگردان برجسته ایرانی، درباره دلایل پذیرفتن پروژه موسی کلیم‌الله توضیح داد و از شرایط خاصی که در آن تصمیم گرفت، سخن گفت.

او یادآور شد که پنج سال پیش مشغول تحقیق درباره حاج قاسم سلیمانی در منطقه بوکمال سوریه بود، اما این پروژه به نتیجه نرسید. به گفته او، وقتی پیشنهاد ساخت سریال حضرت موسی (ع) به او رسید، در وضعیت روحی خاصی بود و در نهایت تصمیم گرفت آن را بپذیرد.

حاتمی‌کیا با اشاره به سختی‌های مسیر، گفت که از تجربه حاج قاسم آموخته بود چگونه در برابر دشواری‌ها ایستادگی کند. او تاکید کرد که طی چهار سال، بدون حاشیه روی این پروژه کار کرده و تمام دانش و تجربه خود را به آن اختصاص داده است.

او همچنین نقش سید محمود رضوی را در پیشبرد این پروژه مهم دانست و توضیح داد که برای بازسازی مکان‌های تاریخی مصر، نیاز به فضایی وسیع وجود داشت، اما با استفاده از روش‌های جایگزین، این نیاز را در استودیویی کوچک برطرف کردند.

ابراهیم حاتمی کیا

کارگردان آثار دفاع مقدس همچون دیده‌بان و آژانس شیشه‌ای اظهار داشت که با وجود سابقه طولانی در فیلم‌سازی، برای ساخت اثری قرآنی مانند موسی کلیم‌الله، نیازمند همکاری با مشاوران متبحر بوده است.

او همچنین به تماشای فیلم مست عشق در سینما اشاره کرد و از استقبال مردم از اثری درباره مفاخر ادبی و عرفانی ایران ابراز خوشحالی کرد. به اعتقاد او، این نشان می‌دهد که می‌توان ذائقه مخاطبان را به سمت فیلم‌هایی متفاوت از جریان غالب سینمای کمدی سوق داد.

حاتمی‌کیا در پایان ابراز امیدواری کرد که فیلم موسی کلیم‌الله بتواند تأثیری معنوی بر مخاطبان بگذارد و تجربه‌ای متفاوت در سینما رقم بزند.

نظر شما درباره‌ی صحبت‌های ابراهیم حاتمی کیا چیست؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت با بازتاب آنلاین در میان بگذارید.

منبع:بازتاب آنلاین

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما