براساس ایده آنلاین آنلاین ، قیمت دلار در ماه های اخیر بیشترین تأثیر را در اخبار سیاسی و مذاکره بین ایران و ایالات متحده در مورد مسائل هسته ای به دست آورده است. در الف
با این حال ، قیمت دلار روز دوشنبه به دلیل اظهارات رئیس جمهور ایالات متحده دونالد ترامپ در مورد مکالمات مستقیم با ایران کاهش یافته و به کریدور 6000 دلار سقوط کرد. این سقوط توسط پالس های مطلوب ایران در مورد مذاکره با ایالات متحده در عمان تقویت شد.
برای شرکت کنندگان در بازار مالی ، سؤال این است که آیا روند نزولی دلار ادامه دارد یا خیر. اگر بخواهند و ایالات متحده به توافق نامه ها برسند ، دلار چقدر کاهش می یابد و این بانک با چه قیمتی موافق نیست؟
فردیناند آگابازاری ، یک متخصص اقتصادی در مصاحبه با اخبار تجاری ، به این سؤالات پاسخ داده است. بعد جزئیات این مکالمه را بخوانید.
کاهش دلار ، طلا و ارز موقتی است
*با توجه به اهمیت اخبار در مورد مذاکرات هسته ای و تأثیر آنها بر بازارهای مالی ایران ، پیش بینی شما از روند قیمت دلار چیست؟
اگر توافق نامه ها در اصل انجام شود ، شوک منفی به طور طبیعی وارد بازار خواهد شد. من شخصاً معتقدم که این مذاکرات به نتیجه مطلوب که بیشتر فعالان اقتصادی انتظار دارند ، نخواهد رسید. اما با فرض اینکه توافق ، در بعضی از مواقع ، نرخ ارز ، طلا و ارز کاهش می یابد.
*فکر می کنید چرا قیمت ها موقتی هستند؟
از آنجا که متغیرهای کلان اقتصادی کشور ، مانند نرخ رشد اقتصادی ، نرخ رشد نقدینگی ، حجم نقدینگی ، تورم و سایر مؤلفه های اقتصادی ، با توافق تغییر نمی کنند و هیچ توافقی برای افزایش ارزش ارز ملی در برابر سایر ارزها وجود ندارد. لازم به ذکر است که ما در زیرساخت ها و توسعه اقتصادی کار خاصی نکرده ایم که امیدواریم با امضای همه این متغیرها تغییر کنیم!
کف دلار 4000 دلار است
*کاهش دلار تا چه اندازه پیش بینی می کند در صورت دستیابی به توافق؟
این توافق نامه شوک متقاطع را برای بازارها فراهم می کند و در تأثیرگذارترین شرایط ، دلار می تواند به کانال 4000 دلار سقوط کند. اما بلافاصله ، زیرا قطعنامه 2 روند صعودی سکه ها و کاهش ارزش ارز ملی را به همراه خواهد داشت. باید در نظر گرفت که با شرایط مداوم اقتصادی و سیاست های اقتصادی فعلی دولت ، افزایش دلار پس از کاهش احتمالی در چند روز آینده قابل پیش بینی است.
نقش بانک مرکزی در کنترل بازار کاهش یافته است
*شما اعتقاد دارید که سیاست های اقتصادی مشکل اصلی است. آیا سیاست های بانک مرکزی بر بازار ارز تأثیر گذاشته است؟
به عنوان تأثیرات روانشناختی موضوعات خارج از کشور ، مانند مذاکرات ، کارگزاری یا اظهارنظرهای حاد در مورد خصومت و جنگ ، بازارهای مالی بسیار مؤثر هستند. این یک واقعیت است که بانک مرکزی قدرت و قدرت دهه های گذشته برای کنترل بازار ارز ندارد. من در گذشته قبلاً بازار را کنترل می کردم ، اما اکنون شرایط مختلفی دارد و کوچکترین نقش در کنترل نوسانات را دارد.
بازار ارز تجاری همان ارز دولتی قبلی است
*فکر می کنید سیستم NIMA و بازار ارز می توانند نیازهای واقعی بازار بازار را برآورده کنند؟
سیستم NIMA یا نرخ ارز هزینه ای دارد و نرخ ارز با بازار آزاد اختلاف قیمت بالایی دارد. فروشندگان ارز به راحتی این ارزها را تأمین نمی کنند. به طور کلی ، در گروه های مالی یک صنعت و تجارت ، آنها ارز خود را مصرف می کنند. از آنجا که آنها می دانند که این نرخ ارز با بازار آزاد بسیار متفاوت است و برای تأمین منابع و کالاهای مورد نیاز خود باید نرخ بالاتری بپردازند. بنابراین ، این نقش مؤثر ندارد و به سادگی آخرین ارز دولتی محسوب می شود.