یک نبوغ در تنهایی تنهایی خود ، یک شاعر چاه ، سوخته ، و یک نوازنده سبک و سبک در نواختن ویولن که از زمان بد و در غیاب شکم مورد احترام قرار می گرفت ، و در سکوت درگذشت.
به گفته ایتاد ، شاپور در یک سال خورشیدی در خانواده ای از هنر در نلاتز در کاشان متولد شد. پدرش شاگرد درویش خان بود و او مبهم از آنها بود و این بهانه ای بود که شاپور با موسیقی دوست داشته شود. پس از مدتی ، پدر برای او ویولن درست کرد و موسیقی موسیقی را به او آموخت.
اجداد سال به تهران آمدند و با نوازندگان این شهر نظریه موسیقی را از یک پیانیست آلمانی به نام گرگ آشنا کردند. وی در سال 9 به رادیو رفت و در آزمایشی که توسط شهردار مشیر هومایون برگزار شد ، پذیرفت و ارکستر شماره 2 از اساتید شریف کشت ، حسین هانانیان ، آنووشیروان روهانی ، میر میر مزدان ، ایماد رم ، ابراهیم سلماکی و دیگران تشکیل شده است. اجداد شاپور هرگز نمی توانند به عنوان پیرو هنرمندان سابق خود در نظر گرفته شوند ، زیرا تکنیک های معجزه آسا در مصالحه مشاهده می شد که قبل از هیچ هنرمند دیگری شنیده نشده بود.
او روش خاص خود را برای آهنگسازی و انفرادی داشت و خود را به قوانین موسیقی محدود نمی کرد ، بنابراین با مقامات موسیقی رادیو مخالفت کرد تا اینکه سرانجام این اختلاف را مطرح کرد و سرانجام رادیو را ترک کرد. از آن به بعد ، او در مجامع عمومی و فقط در محافل دوستانه قرار خواهد گرفت.
اجداد در طول حرفه هنری خود کارهای زیادی انجام دادند ، که بسیاری از آنها آواز می خواندند و بسیاری از آنها محبوب و محبوب بودند ، اگرچه او بعداً تنهایی و حضور خود را در محافل هنری و مجامع هنری داشت که برای عموم و حتی تعدادی از مردم ناشناخته بود.
در آثار شاپور ناکان ، شاپور (گریه لیلی) با یک بخیه ویژه در داشتی ، چهار لیوان ایسفاهان با یک بخیه ویژه و یک قطعه زیبا از کاروان در سیاره که ضبط شده است یکی از یادبودهای بازی اوست.
اجداد مدرسه ای را در لیلزار نیو و سپس در خیابان جله مستقر کردند و او همچنین دانش آموزان را در حرفه هنری خود آموزش داد. دانشجویان وی شامل خوسرو امینزاده ، محمد راشوند ، سعید غراچورلو و حسین صمدی هستند. او همچنین با خوانندگانی مانند عزت روحانی ، قاسم جبلی ، مانوچر شفیسی ، بهرام سار ، منخور هومایونپور ، محمودی خانساری و اکبر جاکی همکاری کرد.
اجداد شاپور در شانزدهم اسفند 2 در اثر آسم درگذشت ، مراسم تشییع جنازه وی دقیقاً در اولین سالگرد استاد احمد ابادی در امام زاده طاهر بود که صبح دفن شد و اولین سالگرد ابادی بعد از ظهر برگزار شد.