مهندسان دانمارکی ابتکار جالبی را برای رفع مشکل شارژ پهپادها و کوادکوپترها ایجاد کرده اند. آنها امکان شارژ کوادکوپترها را هنگام نزدیک شدن به خطوط برق فراهم کرده اند.

به گزارش ایسنا، اگر در صورت نیاز از طریق خطوط برق شارژ شوند، عمر باتری و تخلیه آن برای پهپادها مشکلی ایجاد نمی کند. این دقیقاً همان کاری است که یک کوادکوپتر آزمایشی جدید می تواند انجام دهد که می تواند تقریباً به طور نامحدود در هوا بماند.

به گزارش NA، این فناوری شارژ که توسط دانشمندان دانشگاه جنوب دانمارک ابداع شده است، می تواند توسط پهپادهایی که وظایف مختلفی را انجام می دهند مورد استفاده قرار گیرد.

این فناوری عمدتاً برای استفاده از پهپادهای مستقلی است که خطوط برق را بازرسی می کنند.

وی دونگ هوانگ و همکارانش با یک پهپاد فیبر کربنی تاروت 650 اسپرت شروع کردند، سپس یک سیستم محرکه کوادکوپتر برقی، یک باتری لیتیوم پلیمری 7000 میلی آمپر ساعتی و قطعات الکترونیکی مانند یک میکرو کامپیوتر، یک واحد رادار موج میلی متری و یک RGB اضافه کردند. دوربین فیلمبرداری. اضافه

نکته مهم این است که یک گیره الکتریکی غیرفعال نیز در بالای پهپاد نصب شده است. این دستگاه در یک راهنمای کابلی قرار می گیرد که از دو بازو تشکیل شده است که شیب زیادی به سمت داخل دارند.

هنگامی که نرم افزار پهپاد تشخیص می دهد که باتری کم است، از دوربین و رادار برای پیدا کردن نزدیک ترین خط برق استفاده می کند. سپس مستقیماً به این سیم پرواز می کند.

پس از رسیدن به کابل برق، راهنمای کابل پهپاد در نهایت کابل را به داخل گیره هدایت می کند و از نیروی آن برای شارژ استفاده می کند.

پس از گرفتن سیم، یک مدار کنترل مغناطیسی برای تغذیه گیره وارد می شود و در حالی که پهپاد زیر سیم آویزان است، آن را در اطراف سیم محکم نگه می دارد. سپس یک شارژر القایی در بالای پهپاد شروع به کشیدن برق از سیم برق می کند.

وقتی باتری پهپاد در نهایت به طور کامل شارژ شد، دسته آن آزاد می شود و پهپاد می تواند وظایف بازرسی خود را از سر بگیرد.

لازم به ذکر است که پهپاد در ابتدا برای اتصال به کابل برق فقط به یک رانش کوچک به سمت بالا نیاز دارد. علاوه بر این، اگر کابل برق دارای ولتاژ کافی باشد، به عنوان منبع تغذیه برای مدار کنترل عمل می کند، در غیر این صورت از باتری پهپاد استفاده می شود.

طی آزمایشات میدانی روی خطوط برق در فرودگاه HCA دانمارک، یک پهپاد آزمایشی 4.3 کیلوگرمی توانست بیش از دو ساعت کار کند و بین جلسات بازرسی پنج بار باتری خود را شارژ کند.

دانشمندان اکنون روی تقویت سیستم کار می کنند و امیدوارند بتوانند آن را در مکان های دورتر و در شرایط آب و هوایی نامساعد آزمایش کنند.

مقاله ای در مورد این کار در کنفرانس بین المللی IEEE در سال 2024 در مورد رباتیک و اتوماسیون ارائه شد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *