سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دباش (یکشنبه چهارم آذر ماه) در اتاق اول دادگاه انقلاب اسلامی رسیدگی به جرایم اخلالگران عمده نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده، مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهمان، وکلای آنان و مظنونان پرونده

به گزارش مانیبان به نقل از میزان، در دو دیدار آخر صبح و بعدازظهر شنبه سوم آذر پس از پایان محاکمه، نماینده دادستان کیفرخواست پرونده را قرائت کرد.

در سومین جلسه دادگاه نمایندگان بانک ها و برخی از شاکیان به ارائه محتوای آن پرداختند و به سوالات قاضی پاسخ دادند.

در ابتدای این جلسه نماینده حقوقی بانک مرکزی به سوالات قاضی و نماینده دادستان پاسخ داد.

نماینده حقوقی بانک مرکزی گفت: گروه های چای دباش از سال 1396 تا اواسط سال 1402 به شبکه بانکی بدهی ارزی دارند و بانک مرکزی از شرکت های چای دباش به اتهام اخلال در توسعه اقتصادی شکایت کرده است. . و سیستم پولی کشور از طریق خروج غیرقانونی ارز از کشور.

و افزود: مدیر کل چای دباش به دلیل حواله های ارزی که دریافت کرده مجبور به واردات کالا به کشور شده است یا گاهی کالای دیگری وارد کشور می شود.

در ادامه محاکمه، نمایندگان گمرک در جایگاه قرار گرفتند و علت ترخیص نشدن کالاهای گروه تجاری دباش را تشریح کردند.

قاضی در ادامه گفت: با توجه به اظهارات نماینده مالیاتی و مفاد اتهام وارده به مدیران شرکت، ذینفع با تغییر ارز حواله‌ها، پرداخت حواله‌ها را از ذینفع جدید که بعضاً زیرمجموعه آن بوده است مطالبه کرده است. شرکت ها . خارج از کشور از صرافی و با هماهنگی با صرافی مذکور، حواله به فروشنده و ذینفع اصلی که در زمان ثبت سفارش به بانک ارائه شده است، به شخص سوم و به شخص جدید. ذینفع، که گاه افراد مرتبط با آنها بودند. پرداخت شده است

در ادامه وکلاء و نمایندگان بانک های صادرات، ملت، تجارت، اقتصاد نوین، خاورمیانه، کارآفرین، پاسارگاد، صنعت و معدن، کشاورزی، گردشگری و رفاه مطالب خود را ارائه و به سوالات رئیس دیوان پاسخ دادند.

نمایندگان بانک ها در خصوص اینکه چه بخشی از تعهدات گروه دباش تسویه شده و چه بخشی از تعهدات هنوز تسویه نشده است، توضیحاتی را به دادگاه ارائه کردند.

در ادامه اظهارات نمایندگان بانک ها، قاضی پسندیده در پایان جلسه اظهار داشت: نماینده سازمان غذا و دارو و نمایندگان برخی از بانک ها در این جلسه دادگاه حضور نداشتند و در جلسه بعدی به اظهارات آنها رسیدگی خواهد شد. جلسه.

رئیس دادگاه همچنین دستور داد نامه ای به مدیران بانک ارسال شود تا نمایندگانی که در دادگاه حاضر می شوند با اطلاعات کامل در جلسه حاضر شوند و به سوالات پاسخ دقیق دهند.

قاضی دادگاه با اشاره به اینکه تمامی سؤالات در صورتجلسه قید می شود، گفت: سؤالات به بانک ها ارسال می شود و تقاضا داریم به طور دقیق و شفاف پاسخ داده شود تا نیازی به رایزنی های بعدی نباشد.

وی تاکید کرد: بانک ها 10 روز فرصت دارند تا به سوالات پاسخ دهند.

قاضی پسندیده در پایان جلسه دادگاه از تشکیل جلسه بعدی دادگاه در موعد مقرر خبر داد.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما