مدیر بیماری ها و مراکز تشخیصی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: آلودگی هوا از 26 تا 30 آذرماه 3354 نفر را از خوزستان راهی مراکز درمانی کرد.
به گزارش ایرنا، مسعود نشاطی مدیر بیماری ها و مراکز تشخیصی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور روز چهارشنبه گفت: 414 نفر بستری و 2 هزار و 940 نفر به صورت سرپایی درمان شدند.
وی افزود: آلودگی مداوم هوا منجر به افزایش 25 درصدی بیماران قلبی و تنفسی نسبت به اوایل هفته جاری شده است.
بر اساس گزارش اداره کل هواشناسی خوزستان، افزایش غلظت آلاینده ها در برخی نقاط استان تا پایان هفته ادامه دارد و پیرو این پیش بینی کارگروه اورژانس آلودگی هوا مدارس برخی نقاط استان را اعلام کرد. استان به صورت غیر حضوری در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه.
وجود صنایع آلاینده نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، نیشکر و غیره در خوزستان باعث شده است که آلودگی های زیادی در مناطق شهری و روستایی خوزستان و در نتیجه مشکلات بهداشتی و زیست محیطی برای ساکنان ایجاد شود.
افراد مبتلا به بیماری های قلبی یا ریوی، افراد مسن و کودکان باید در صورت ناسالم بودن هوا از انجام فعالیت های طولانی یا شدید در فضای باز خودداری کنند و سایر افراد نیز باید از انجام این گونه فعالیت ها بکاهند.
بر اساس پنج طبقه بندی در شاخص کیفیت هوا (AQI) از 0 تا 50 هوای پاک، 51 تا 100 هوای قابل قبول، 101 تا 150 هوای ناسالم برای گروه های حساس، 151 تا 200 هوای ناسالم برای همه گروه ها، 201 تا 300 هوای بسیار بد ناسالم و شرایط کیفیت هوا 301 تا 500 خطرناک است.