سه اولویت فرهنگی گیلان در سال دوم ؛ بررسی در جشنواره های فرهنگی با یک رویکرد جدید

مدیر کل فرهنگ و رهبری اسلامی گیلان در گفتگو با دیایرزا ؛

براساس بانک اطلاعاتی اطلاعات Diarirza ، مدیر کل فرهنگ اسلامی و رهبری گیلان در رابطه با شعار “سرمایه گذاری برای تولید” گفت: “سرمایه گذاری در فرهنگ و هنر مطابق با سرمایه گذاری های اقتصادی از اهمیت اساسی برخوردار است ، و دفتر فرهنگی و مدیریتی گیلان -اسلامی در این رابطه برنامه های متنوعی دارد.”

امیر حسین طاهری روز دوشنبه فروردین در مصاحبه ای با Diarmirza ، همانطور که در پیام Nowruz تأکید کرده ایم ، سرمایه گذاری در تولید محدود به منطقه اقتصادی نیست و باید در زمینه های فرهنگ و هنر برای مشاهده یک تولید فرهنگی بزرگ و مؤثر در سطح جامعه مؤثر باشد.

وی افزود: ما از سرمایه گذاران و مالیات دهندگان دعوت می کنیم تا بخشی از مالیات خود را برای تکمیل پروژه های فرهنگی استان به عنوان امکان استفاده از معافیت های مالیاتی صرف کنند. ” پروژه هایی مانند آستارا ، لاهیان ، مانژیل و پارزار از جمله پروژه هایی هستند که می توانند با مشارکت سرمایه گذاران و مالیات دهندگان به منظور ارتقاء فرهنگ استان به بهره برداری برسند.

رویداد ملی بازی رایانه در گیلان برگزار می شود

مدیر فرهنگ اسلامی و رهبری گیلان ، که به نقش آموزشی و فرهنگی بازی های رایانه ای برای نسل جوان اشاره دارد ، گفت: اولین رویداد ملی در زمینه بازی های رایانه ای که هدف آن ارتباط این زمینه با فرهنگ اسلامی ایران است ، یکی یکی از برنامه های اصلی ما امسال.

وی دریافت که این رویداد که توسط همه سازمان های اجرایی برای شرکت در آن دعوت شده است ، می تواند پایه ای برای تولید محتوای بومی در زمینه دیجیتال و بازی ها ایجاد کند. بازی های رایانه ای تأثیر مستقیمی بر کودکان و نوجوانان دارند و محتوای آنها باید متناسب با فرهنگ ملی ما باشد.

تولید هنری برای ترویج یک فرهنگ سرمایه گذاری سالم

طاهری گفت: فرهنگ در زمینه اقتصاد نیز یکی از وظایف وزارت فرهنگ و رهبری اسلامی است و اسهال گفت: “ما آماده هستیم تا در زمینه انیمیشن ، فیلم ، تئاتر و غذای اساسی برای ترویج سرمایه گذاری های صحیح و سازنده تلاش های مؤثر انجام دهیم.”

وی افزود: “رهبری سرمایه خرد و کلان برای مسیرهای سالم و سالم نیاز به حمایت فرهنگی دارد که می تواند مؤثرتر از تولید هنری و رسانه باشد.”

سه محور اصلی برنامه های فرهنگی گیلان در سال دوم

مدیر کل فرهنگ و رهبری اسلامی گیلان همچنان به سه اولویت مدیر کل در سال جدید اشاره کرد و گفت: “سه محور اصلی برنامه های ما در سال دوم شامل پیشگیری از بارداری آسیب های اجتماعی ، ارتقاء حقوق شهروندی و واکنش به چالش های مذهبی در جامعه است.”
وی افزود: این محورها با همکاری هنرمندان و فعالان فرهنگی در استان اجرا می شوند تا بتوانیم در پایان سال اقدامات مثبتی برای بهبود فضای فرهنگی و اجتماعی استان انجام دهیم. “

برنامه های منظم را با یک رویکرد جدید ادامه دهید

طاهری سال گذشته هنرمندان همراه را تخمین زد و گفت: در سال ششم ، جشنواره ها و برنامه های فرهنگی با عناوین و عناوین جدیدتر برگزار می شود. رویکرد ما ایجاد مجدد محتوا و اجرای برنامه ها برای دیدن مشارکت عمومی و اثربخشی فعالیت های فرهنگی است.

مدیر کل فرهنگ و رهبری اسلامی گیلان ، که با Diamirza صحبت می کرد ، بر لزوم توسعه و گفتن در رویکردهای فرهنگی و هنری استان تأکید کرد: “برخی از جشنواره ها در سالهای اخیر دیگر در گذشته مؤثر نبوده و امروز به یک شکل رسمی تبدیل شده اند.”

وی افزود: به همین دلیل ما می خواهیم برخی از این برنامه ها را حذف کنیم و نسخه های جدید و به روز شده آنها را با یک رویکرد جدید و آموزشی جایگزین کنیم. ” اولویت های دنبال شده یکی از اولویت ها است.

تقویت هویت فرهنگی گیلان ، راهی برای مقابله با حملات فرهنگی غربی

مدیر کل فرهنگ و رهبری اسلامی گیلان خاطرنشان کرد: حفظ و بهبود هویت فرهنگی بومی چقدر مهم است: تنها راه مقابله با تهاجم فرهنگی و سبک زندگی غربی تقویت و ترویج فرهنگ بومی ، اسلامی و ایرانی است.
وی ادامه داد: اگرچه در بعضی موارد می تواند نقص هایی وجود داشته باشد ، اما ما باید این فرهنگ اصلی را با اصلاحات لازم تقویت کنیم تا نسل جوان احساس تعلق به آن داشته باشد.

اجتناب از ابتذال در فعالیتهای فرهنگی و هنری

طاهری تأکید کرد که شادی و نشاط اجتماعی باید در چارچوب ارزشهای بومی و اسلامی باشد. وی تأکید کرد: ما موافقت می کنیم برنامه های فرهنگی را خوشحال ، سالم و سازگار با طبق آموزه های ایرانی و اسلامی باستان نگه داریم ، اما ما تمام برنامه هایی را که رنگ و بوی ابتذال دارند ، تنظیم خواهیم کرد.

مدیر کل فرهنگ و رهبری اسلامی گیلان ، که بر لزوم وحدت اجتماعی برای محافظت از فرهنگ اصلی ایرانی و اسلامی تأکید کرده است ، گفت: “جامعه ما یک بدن واحد است و همه ما باید تلاش کنیم تا فضای سالم ، شاد و دور تولید کنیم.

وی افزود: “این تنها با مشارکت در همه بخش های جامعه حاصل می شود و نباید انتظار داشت که فقط یک بخش خاص مسئولیت این مشکل را بر عهده بگیرد.” اگر فضای فرهنگی استان سالم ، مؤثر و مطابق با ارزش های ملی و مذهبی باشد ، ما به رفاقت عمومی احتیاج داریم.

مدیر کل فرهنگ و رهبری اسلامی گیلان گفت: ما یک فرهنگ غنی و عمیقاً ریشه دار داریم. فرهنگی که در آن هیچ نشانه ای از ابتذال ، ضعف خانواده یا انحراف از اخلاق وجود ندارد.
وی ادامه داد: “آیین قدیمی ما مبتنی بر نجابت ، احترام به خانواده و ارزشهای معنوی است و ما موظفیم این میراث ارزشمند را با دقت به نسل های فعلی و آینده ، احترام و نوار منتقل کنیم.”

طاهری اظهار داشت که ما موظفیم آنچه را که گذشته خود را با دستان قدرتمند و خردمند خود در گروه فرهنگ و مدیریت اسلامی گایلان حفظ و پیاده سازی کرده ایم ، حفظ و پیاده سازی کنیم.

نیاز به سازماندهی رسانه های مجازی و تنظیم فعالان در این زمینه

مدیر کل فرهنگ و رهبری اسلامی گیلان در بخش دیگری از گفتگو با Diarmirza به فعالیت رسانه ها در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: “یک دستورالعمل فعلی برای سازمان رسانه ها اعطا شد ، که در آن رسانه ها و صفحات فعال باید در سیستم جامع رسانه ها ثبت نام و مجوز دریافت کنند.”

وی افزود: “من از فعالان رسانه ای ، به ویژه در شبکه های اجتماعی ، می خواهم که فعالیت های خود را در چارچوب قانون ادامه دهند تا بتوانند از پشتیبانی دولت ، نهادها و ظرفیت ها بهره مند شوند.”
به گفته طاهری ، در حال حاضر فضای لازم برای ورود قانونی در استان گیلان وجود دارد.

نبود آمار دقیق از رسانه های غیر مجاز

طاهری همچنان به افزایش صفحات رسانه ای در زمینه فضای مجازی ادامه داد و گفت: “به دلیل ماهیت سریع فضای مجازی ، هیچ آمار دقیقی در مورد رسانه های غیر مجاز وجود ندارد ، اما رسانه های دارای مجوز در فرمانداران استان واجد شرایط هستند و نظارت خوبی دارند.”

مدیر کل فرهنگ و رهبری اسلامی گیلان بر حمایت گسترده همراهان رسانه ای تأکید کرد: “ما خودمان را مورد حمایت روزنامه نگاران و فعالان رسانه ای قرار می دهیم ، اما این حمایت در صورت استفاده از ظرفیت های قانونی و پشتیبانی از ظرفیت های پشتیبانی هدفمند ، مؤثر خواهد بود.”

ما در طول راه برای حمایت از خبرنگاران اقدامات عملی انجام دادیم

طاهری به اقدامات انجام شده در رسانه ها در دو سال گذشته اشاره دارد: در سالهای 1 و 2 ، دو اقدام برجسته برای حمایت از رسانه ها انجام شد. یکی به مناسبت خبرنگار و سایر جشنواره ها ، آنها هدایایی را به اهداف وزارت فرهنگ و رهبری اسلامی و همچنین نگرانی های جامعه استانی چه در بخش عمومی و چه در بخش عمومی اهدا کردند.

وی گفت: “ما سعی کردیم جشنواره هایی را برگزار کنیم که علاوه بر محتوای فرهنگی و هنری ، یک رویکرد حمایتی برای خبرنگاران و رسانه ها نیز داشته باشد.”

با توجه به نقش مهم خانه مطبوعاتی ، طاهری گفت: “البته وظایف اصلی روزنامه نگاران موضوعات مربوط به خانه مطبوعات به عنوان یک انجمن صنفی و عمومی است.” ما آماده همکاری و حمایت از اقدامات این موسسه در دفتر فرهنگ و راهنمایی اسلامی گیلان هستیم.

مدیر کل فرهنگ و رهبری اسلامی گیلان ، از نظر شرایط دشوار برخی خبرنگاران ، گفت: “متأسفانه برخی از خبرنگاران عزیز در استان درگیر بیماری یا مشکلات شخصی بودند.

وی افزود: مکاتبات قبل از ورود روزنامه نگار با کارمندان ملی ملی انجام شده و اقدامات پشتیبانی جدیدی انجام می شود. البته جزئیات این برنامه ها در حال حاضر بی خطر نیست و پس از قلعه نهایی مطلع می شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما