بسیاری از افراد به تلفن های هوشمند خود اعتماد دارند و در هر زمان به اتصال به اینترنت عادت دارند. در سالهای اخیر ، این امر چنان گسترده شده است که کلمات مختلفی مانند “مشتق” یا آخرالزمان ساخته شده است ، اما تأثیر استفاده از اینترنت بر مغز هنوز نامشخص است و محققان تحقیقات جدیدی انجام داده اند.

محققان دانشگاه آلبرتا ، کانادا و تگزاس آزمایشی را برای بررسی تأثیر اینترنت در مغز انجام دادند ، جایی که شرکت کنندگان مجبور بودند به مدت شش هفته از دسترسی به تلفن خود به طور کامل جلوگیری کنند. البته آنها می توانند یک تماس تلفنی و پیام کوتاه منظم دریافت کرده و از طریق رایانه به اینترنت متصل شوند. اگرچه این آزمون کوتاه بود ، نتایج غافلگیرکننده در زمینه خوبی های ذهنی و تمرکز و توجه مشاهده شده است.

تأثیر دسترسی به اینترنت بر مغز

آدریان بخش (آدریان بخش) ، یکی محققان این مطالعه می گویند:

“تلفن های هوشمند در پنج سال گذشته زندگی و رفتار ما را به میزان قابل توجهی تغییر داده اند ، اما جوهر روانشناسی انسانی ما ثابت مانده است. سؤال اصلی نشان می دهد که ما با ارتباط مداوم با اینترنت سازگار نبودیم؟”

این آزمایش شامل 4 شرکت کننده در سن متوسط ​​5 سال بود. آنها به مدت یک ماه به سه گروه تقسیم شدند: گروهی در تلفن های هوشمند خود در شش هفته اول ماه و گروهی که در 2 هفته دوم اینترنت ندارند. در اواسط ماه ، دو گروه نقش خود را تغییر دادند و به محققان اجازه دادند تا اثرات اینترنت را بر روی شرکت کنندگان بررسی کنند.

به منظور جلوگیری از دسترسی به اینترنت ، برنامه ای بر روی تلفن های آنها نصب شده است. شرکت کنندگان پرسشنامه های بی شماری را برای ارزیابی تغییرات در وضعیت روانی خود تکمیل کردند. محققان همچنین آزمایشات رایانه ای را انجام دادند تا از عواملی مانند دامنه توجه پیروی کنند.

از نظر آماری تقریباً همه شرکت کنندگان (2 ٪) یکی از این میان ، سلامت روانی ، نیکی ذهنی و توجه بهبود یافته است ، اما قابل توجه است که دامنه توجه به درجه ای می رسد که می تواند با افراد 5 سال وخیم تر و شناختی مقایسه شود.

نتایج نشان می دهد که وقفه در اینترنت 2 هفته نیز بر علائم افسردگی تأثیر می گذارد.

چه چیزی شرکت کنندگان را اینقدر بهبود می بخشد؟ محققان می گویند ساده ترین توضیحات شرکت کنندگان را وادار می کند تا زمان بیشتری را در دنیای واقعی بگذرانند. شرکت کنندگان با مردم صحبت می کردند ، به طبیعت می رفتند ، بیشتر می خوابند و تصمیمات خود را کنترل می کردند.

یافته های این مطالعه در مجله PNAS Nexus منتشر شد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما