بومی سازی فناوری «Virtual Production» برای ساخت سریال «موسی کلیم الله (ع)» احتمال می رود در آینده نزدیک دیگر برای ساخت پروژه های بزرگ استفاده نشود و ساخت پروژه تزئینی به طور کامل منتفی شود. پروژه ها تولید مجازی فناوری است که با استفاده از مانیتور و شبیه سازی محیط، جایگزین صفحه سبز می شود. تاکنون بسیاری از آثار جدید و مهم سینمای جهان از این طریق تولید شده است. با این روش در ساخت سریالی مانند «موسی کلیم الله (ع)» یک میلیون و 100 هزار متر مربع در دکوراسیون صرفه جویی می شود. این سریال به زودی وارد مرحله فیلمبرداری می شود.
به گزارش بازتاب آنلاین، پیش از این اعلام شده بود که برای فصل اول و دوم سریال موسی کلیم الله (ع) به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا 110 هکتار منظره ساخته می شود اما اکنون با استفاده از فناوری جدید این هزینه از پروژه حذف شده است
بر اساس این خبر، علاوه بر صرفه جویی در هزینه های تولید انبوه، هزینه های پس از تولید; یعنی نگهداری و تعمیر دکوراسیون در سال های آینده نیز از پروژه حذف خواهد شد.
در حال حاضر عوامل سریال موسی کلیم الله (ع) در مراحل مختلف، با تشکیل تیم تحقیق و توسعه (R&D) و با بهره گیری از استعداد نیروی انسانی متخصص ایرانی، اقدام به توسعه فناوری و بومی سازی «تولید مجازی» با داخلی کرده اند. ابزار. بر این اساس تست های مختلفی برای فیلمبرداری فناوری «تولید مجازی» طراحی و اجرا شده است.
این فناوری ترکیبی از فناوری روز دنیا، نیروی انسانی متخصص و ابزارهای فناورانه است، برای واردات برخی از تجهیزات فنی شما محدودیت هایی وجود دارد و نیروی انسانی متخصص بومی شما نیز باید آموزش دیده باشد.
پروژه «موسی کلیم الله (ع)» از چند سال پیش وارد پیش تولید شد و بخشی از ساخت و تولید پوشاک و لوازم جانبی و … به مرحله نهایی رسید. در حال حاضر گروه سازنده این سریال متشکل از بیش از 300 نفر به سرپرستی سید محمود رضوی تهیه کننده در تدارک شروع تصویربرداری هستند.