به گزارش خبرنگار خبرگزاری بازتاب آنلاین آبادان، «احمد میدری» در جلسه هیات مدیره شهرستان های آبادان، شادگان و کارون که در محل سالن اجتماعات الغدیر فرمانداری ویژه آبادان برگزار شد، اظهار کرد: در سال 1385، 2017، 2007، 2000 و 2000 هزار نفر در آبادان و آبادان در نظر گرفته شدند. پتروشیمی آبادان تا سال ۱۳۶۴ یکی از سودآورترین شرکت‌های پس از جنگ اجباری و بازسازی بود و تا سال ۱۳۶۹ سودآور بود.

وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی افزود: اکنون که کل سودآوری پتروشیمی ها به زیان تبدیل شده است، این شرکت ماهانه 100 میلیارد ریال بابت پرداخت حقوق از سازمان بازنشستگی دریافت می کند.

وی با بیان اینکه زیان تجمعی پتروشیمی آبادان 3 حمت است، تصریح کرد: وزارت نفت و پتروشیمی محصولات زنجیره ای هستند، پتروشیمی آبادان اگر در کنار پالایشگاه آبادان باشد باید سوددهی داشته باشد اما اگر جدا شود باعث ایجاد بسیاری می شود. از مشکلات

میدری گفت: ما در بسیاری از صنایع پتروشیمی اشتباه کرده ایم و اکنون ارزش صادرات ما حدود 500 دلار است در حالی که 10 سال پیش 700 دلار بود.

وی با بیان اینکه پتروشیمی آبادان در حال حاضر برای تامین مواد اولیه از این پالایشگاه با مشکل مواجه است، گفت: مدیران پتروشیمی، وزارت نفت و کارشناسان هلدینگ خلیج فارس با واگذاری پتروشیمی آبادان به این هلدینگ موافقت کرده اند.

وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی بیان کرد: وزیر نفت گروهی را شناسایی کرد تا از شنبه هفته آینده روند واگذاری پتروشیمی آبادان به هلدینگ خلیج فارس آغاز شود.

وی با اشاره به استخدام های ناعادلانه پتروشیمی آبادان گفت: زمانی که این شرکت در سال 84 سودآور بود، پتروشیمی آبادان 400 پرسنل داشت اما امروز بیش از 1000 نفر پرسنل هستند. یکی این یکی از دلایل ورشکستگی است.

میداری خاطرنشان می کند که پتروشیمی آبادان یکی یکی از محورهای اقتصاد این شهرستان است، گفت: بخشی از مشکلات در واقع منابع مالی است که باید برای افزایش آنها پیگیری شود.

وی تصریح کرد: باید کمیته ای برای پیگیری هر موضوعی تشکیل شود و اینها به صورت مستمر پیگیری شود.

وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: ماه گذشته گروهی برای توسعه گردشگری خرمشهر ایجاد کردیم و رایزنی ها با طرف عراقی نیز آغاز شده است.

وی ادامه داد: منطقه آزاد تجاری اروند ایجاد شد، اداراتی مانند اداره کل و گمرک به دو اداره تبدیل شدند و با جانشینی ادارات متعدد کار مردم سخت شد.

میدری با اشاره به اینکه منطقه آزاد به گونه ای اجرا شد که هیچ گرهی باز نشد، افزود: استان خوزستان از نظر بودجه عمرانی معمولا در 4 استان اول قرار دارد و معمولا تزریق می شود اما به درستی استفاده نمی شود.

وی گفت: تاسیسات دریایی خرمشهر یکی یکی از عوامل رونق خرمشهر است و زمانی پنج هزار کارمند داشت اما الان کمتر از 500 کارمند دارد و عواملی باعث کاهش رونق آن شده است.

وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی تاکید کرد: کارت بازرگانی شرکت هایی که به این مناطق می آیند را پیگیری می کنیم و جابجایی ادارات مالیاتی را نیز دنبال می کنیم.

میدری گفت: بنگاه های اقتصادی خوزستان باید به گونه ای مدیریت شوند که زمینه احداث و راه اندازی بنگاه های بیشتر فراهم شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما