محمدحسن نجمی: و همچنین علی اکبر رائفی پور و مؤسسه «مصاف» مرتبط با وی به گفته مقامات قضایی پرونده حقوقی دارد. تحقیقات نشان می دهد که نه تنها فعالیت این مؤسسه قطع نشده است، بلکه اخیراً سازمان جدیدی مرتبط با مصاف نیز تأسیس شده است.
علی اکبر رائفی پور او در فضای مجازی چهره ای جنجالی است که با اظهارات خنده دار و عجیبش شناخته می شود. به عبارت دیگر شهرت خود را مدیون حرف هایش است. او او یک استاد خودخوانده است و برای شاگردانش معلم.
شاگردان ایشان در فضای مجازی هیچ انتقادی از استاد خود ندارند و به صورت گروهی به هر انتقادی پاسخ می دهند.
رائفی پور، مدیر موسسه؛ علی اکبر یا امیرحسین؟
رائفی پور البته علی اکبر ظاهراً مدیر مؤسسه مصاف است اما در اسناد رسمی «امیرحسین رائفی پور» به عنوان مدیر این مؤسسه معرفی شده است. شخصی که برخی ادعا می کنند وجود خارجی ندارد و برای خودش لقبی است: «علی اکبر». اما خود «علی اکبر» این موضوع را رد می کند. «علی اکبر» اسفند در سال 1400 با اینکه رابطه برادری با امیرحسین را تأیید کرد، اما به نقش او در تأسیس مصاف اشاره کرد و گفت: «مثلاً برادرم امیرحسین; از ابتدای رویارویی به نام من نبود چون باید اینجا و آنجا بروم و برای امضا به دفتری بروم. گفتم امیرحسین بیا کار قانونیت را انجام بده.
او همچنین «امیرحسین» دانشجوی «IT» را معرفی میکند که پس از ترور شهید شهریاری و احمدی روشن «تغییر رشته و رآکتور هستهای خوانده است». البته منتقدان به این منطقه از «رآکتور هستهای» نیز توهین کردند که در دنیای آکادمیک به معنای «منطقه راکتور هستهای» است.
اما با وجود همه این مشکلات، رفیور از زمان انتخابات مجلس دوازدهم به روی قوه قضاییه باز بوده است. حداقل این مشکل در رسانه ها منتشر شد. پس از آنکه وی برخی نمایندگان را به دریافت رشوه در «شبکه افق» متهم کرد و مشخصاً یکی از نمایندگان را به دریافت مقادیر زیادی سکه طلا بدون ذکر نام متهم کرد، انتقاد شدید محمدباقر قالیباف به قوه قضائیه مطرح شد. آن زمان محدوده قالیباف و رفیع پور مثل چاقو و پنیر با هم بود که البته امروز هم همینطور است. پس از گذشت مدتی از اظهارات قالیباف، سرانجام قوه قضاییه اعلام کرد که از رائفی پور برای ارائه توضیحات درباره ادعاهایش «دعوت کرده است». عبارت «دعوت» با انتقادات گستردهتری از قوه قضائیه روبهرو شده است، زیرا واژههای مختلفی برای افراد مختلف به کار میرود. پس از این واقعه که نتیجه آن معلوم نبود، اسنادی در بهار 1403 منتشر شد که در آن مؤسسه مصاف متهم به پولشویی بود. در میان توجه مردم به این ماجرا و برجستگی آن در رسانه ها، حادثه سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی و همراهانش و تحولات بعدی که منجر به پایان این ماجرا شد، رخ داد. بالاخره اول مرداد ماه گذشته قوه قضائیه در اطلاعیه ای اعلام کرد که «در پی انتشار مطالبی از سوی علی اکبر رائفی پور در فضای مجازی و گزارش افشاگران، پرونده ای به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی تشکیل شده است». مؤسسه مصاف در بخشی دیگر.»
بر اساس بیانیه قوه قضائیه، در پی تحقیقات قضایی در خصوص نشر اکاذیب، کیفرخواست تشکیل و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارجاع شد موسسه و به محض اینکه نتیجه نهایی در دسترس باشد، اطلاع رسانی خواهد شد.»
با وجود این، حدود 5 ماه از این اعلامیه می گذرد، اگرچه «نتیجه نهایی» هنوز طبق وعده قوه قضائیه «اعلام نشده»، اما در مراحل اولیه «اعلام» شده است. آذر در این ماه «امیرحسین رائفی پور» یا در واقع «مصاف» مؤسسه ای به نام «اندیشمندان تمدن مصاف» را تأسیس کرد.
شریک موسسه تازه تاسیس رایفی پور
در این مؤسسه در ابتدای تأسیس «امیرحسین رائفی پور» و «ابوالفضل اسدی» به عنوان شریک معرفی شدند. نقش رائفی پور به عنوان «رئیس هیئت مدیره برای مدت نامحدود» و «عضو اصلی هیئت مدیره» و نقش «ابوالفضل اسدی» «عضو اصلی هیئت مدیره برای مدت نامحدود» تعریف شده است. “. مدت تصدی» و «رئیس هیئت مدیره برای مدت نامحدود».
نامی که در این موسسه به غیر از رائفی پور دیده می شود «ابوالفضل اسدی» است. وی در حین جست و جوی سوابق این فرد با موارد مختلفی با نام های مشابه مواجه می شود. اما در رزومه شما یکی نام ها حاکی از همکاری با موسسه مصاف است. شخصی به نام «ابوالفضل اسدی» از معلمان المپیادهای کامپیوتر در دبیرستان های معروف تهران. در رزومه این شخص «هم بنیانگذار و معاون آموزشی لیسه پویندگان خورشید (مصاف)» برجسته شده است. یعنی ارتباط این فرد با سازمان مصاف، جدا از مشارکت در مؤسسه تازه تأسیس متفکران تمدن مصاف، به این شکل نبوده است.
اسدی در سال 1398 در تاسیس موسسه ای به نام “ایده گستران آشیان”. مهر او با شخصی به نام «آرمان کریمی» همراه شد، اما در سال 1402 کار این مؤسسه منحل شد. فعالیت این موسسه در زمینه «پلتفرم آموزشی آنلاین و فعالیت های بازاریابی در زمینه محصولات با اخذ مجوز» بوده است.
حوزه فعالیت موسسه تازه تاسیس رائفی پور
در اسناد رسمی، دامنه و گستره فعالیت این مؤسسه تازه تأسیس به صورت بسیار گسترده تعریف شده است. «صادرات و واردات»، «تهیه وام و تسهیلات از بانک های داخلی و افتتاح انواع حساب بانکی»، «تولید محتوای غیرفرهنگی، غیر هنری و غیر رسانه ای»، «مشاوره و برنامه ریزی آزمون دستیاری، مشاوره فروش مواد درسی آزمون دستیاری ” افتتاح حساب بانکی و اخذ وام و تسهیلات نزد کلیه موسسات مالی و اعتباری دولتی و خصوصی داخلی یا خارجی به صورت ارزی و ریالی برای شرکت”، “مشارکت در مناقصات، قراردادها و … «مناقصات دولتی و خصوصی»، «انعقاد قرارداد با سازمان ها، مؤسسات و شرکت ها و همچنین مؤسسات دولتی و غیردولتی» تنها بخشی از فعالیت های تعریف شده برای این موسسه درج شده است.
نشانی مؤسسه «اندیشمندان تمدن مصاف» که در اسناد رسمی منتشر شده، واحدی در ساختمانی در منطقه دروازه شمیران تهران و نزدیک مسجد «فخر» است. محله ای قدیمی در تهران.
رفیع پور و تشکل متبوعش پس از برافراشتن پرچم شفافیت در انتخابات مجلس دوازدهم و در نتیجه تسویه حساب با رقبای اصولگرای خود، اکنون تن به شفافیت نداده اند و معلوم نیست منابع مالی موسسه مصاف از کجا تامین می شود. مؤسسه مصاف که به گفته قوه قضائیه پرونده ای در آن در جریان است، مؤسسه دیگری را تأسیس کرده است.
2727