​رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران اعتقاد دارد:شش ماهه دوم سال در زمینه حمل و نقل شش ماهه بسیار پرخطری به حساب می آید و باید هشیار باشیم که عاقلانه و کارشناسی تصمیم گیری کنیم.

لیست وعده ها کوتاه نیست، از برقی شدن ناوگان تا ورود اتوبوس های دولتی. اما شهروندان تهرانی همچنان در ایستگاه ها منتظر اتوبوس های فرسوده ای هستند که بیش از ظرفیت خود مسافرانی را در خود جای دهند.

مسافران اتوبوس به انتظارهای طولانی عادت کرده اند و در ساعات شلوغی اگر اتوبوسی بیاید و جایی برای سوار شدن به مسافر جدید نباشد این انتظار می تواند ساعت ها طول بکشد.

در حین جابجایی مسافران، تصاویری از شکسته شدن صندلی ها و درهای باز این اتوبوس های فرسوده منتشر شده است.

مدیران این شرکت بارها تاکید کرده اند که اتوبوس هایی که در مسیرها تردد می کنند از نظر ایمنی مورد تایید قرار گرفته اند و در این زمینه بازرسی های لازم انجام می شود.

اما روایت برخی از مسافران ناراضی اتوبوس حکایت از خراب شدن اتوبوس ها در وسط جاده و سرگردانی مسافران دارد.

سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شهرداری تهران به اکو ایران گفت: بودجه ای که شهرداری تهران برای تعمیرات اساسی و اورهال اتوبوس ها پیش بینی کرده بود رقم بسیار خوبی بود. شهرداری حدود 1000 میلیارد تومان  به این موضوع اختصاص داده است تا بتواند اتوبوس های موجود را تعمیر کند.

وی ادامه می دهد: این کار در شهرداری تهران آغاز شده است اما کافی نیست و همانطور که در گزارش نظارتی شهرداری آمده است در شش ماهه اول سال بیش از 290 دستگاه اتوبوس تعمیر شده است اما قطعا برای شهر تهران کافی نیست.

تشکری هاشمی با اشاره به پیگیری کمیسیون عمران و حمل و نقل در خصوص تعمیرات اساسی اتوبوس ها گفت: از مدیران شهری می خواهیم به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند و علاوه بر خرید اتوبوس، تعمیر و نگهداری را در اولویت قرار دهند.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران یادآور می شود: تعمیرات اساسی اتوبوس ها زمان بر است و نمی توان برای انجام تعمیرات اساسی اتوبوس های فرسوده را به طور ناگهانی از سرویس دهی خارج کرد، زیرا مردم با مشکل مواجه می شوند و سرویس دهی با مشکل مواجه می شود. مسئله. بحران: تسریع در تعمیرات باید با مراجعه به کارگاه های مجاز و قانونی ضروری است.

تشکری هاشمی اعتقاد دارد نیمه دوم سال برای حوزه حمل و نقل پرخطر است و باید مراقب تصمیمات عاقلانه و کارشناسانه باشیم.

وی در خصوص تصویر اتوبوس حامل مسافران با درهای باز گفت: اگر تا به حال این اتفاق افتاده است باید مسافران را به محل امن منتقل کنید و مشکل را حل کنید اما اگر چنین نقصی در پارکینگ وجود دارد. «قابل قبول نیست، اما این کنترل های شبانه فقط در پایانه های یک شرکت انجام می شود، اتوبوس هایی که مشکل دارند وارد خطوط نمی شوند.

به گزارش اکو ایران، این هفته کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با ارائه گزارشی از عدم تخصیص اعتبارات پیش بینی شده به این حوزه خبر داد.

محمد آخوندی در مجلس شورا با اشاره به پروژه های اتوبوسرانی گفت: در بخش اصلاح ناوگان اتوبوسرانی یک میلیارد و 325 میلیارد تومان تصویب کردیم، 900 میلیارد تخصیص داده شده و فقط 100 میلیارد نقدینگی دارد و باید توضیح دهند که چرا این رقم اینقدر کم است. در کد پروژه دیگری 24 میلیارد تومان برای ایستگاه های اتوبوس داده اند، اما در بحث بهسازی 900 میلیارد تومان مصوبه داشتیم و فقط 100 میلیارد تومان پرداخت شده است.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *