به گفته برخی از کارشناسان، مردم بر این باورند که یک فرد بالغ سالم و متوسط ​​که در آب و هوای معتدل زندگی می کند، در صورت مرد بودن باید روزانه حدود 3.7 لیتر (15.5 فنجان) و اگر زن است 2.7 لیتر در روز بنوشد. لیتر (11.5 فنجان) اما واقعیت این است که میزان آب مورد نیاز شما به سن، جنسیت، وضعیت سلامتی، فعالیت بدنی، تعریق و عوامل دیگر بستگی دارد و باید نیازهای بدن خود را با توجه به این موارد در نظر بگیرید. آگاه باشید. از طرفی باید توجه داشت که حدود 20 درصد مایعات دریافتی روزانه معمولاً از طریق غذا و بقیه از طریق نوشیدنی هایی مانند آب تأمین می شود.

هیچ فرمول یکسانی برای همه وجود ندارد و دانستن نیاز بدن به مایعات به شما کمک می کند آب کافی بنوشید. بهترین زمان برای نوشیدن آب زمانی است که تشنه هستید زیرا مغز دقیقاً می داند چه زمانی بدن کم آب شده است.

راه دیگر برای تعیین نیاز بدن به آب، بررسی علائم کم آبی بدن هر فرد است.

علائم کم آبی بدن چیست؟

علائم اصلی کم آبی بدن عبارتند از:

  • دهان خشک
  • سرگیجه یا سردرد
  • احساس خستگی و بی حالی کنید
  • ادرار تیره
  • گودی زیر چشم و گونه
  • احساس گرسنگی: زمانی که بدن کم آب می شود، ممکن است مدام احساس گرسنگی کنید. اگر به اندازه کافی آب ننوشید، بدن شما فکر می کند که گرسنه هستید، اما بدن به آب نیاز دارد، نه غذا.

چه عواملی نیاز بدن به نوشیدن مایعات و آب را تغییر می دهد؟

برخی از عوامل نیز نیاز بدن به آب را افزایش می دهند، از جمله:

  1. ورزش؛ اگر فعالیتی انجام می دهید که باعث تعریق شما می شود، باید آب بیشتری بنوشید تا از دست رفته مایعات را جبران کنید. نوشیدن آب قبل، حین و بعد از ورزش بسیار مهم است.
  2. محیط گرم یا مرطوب؛ می تواند باعث تعریق شما و افزایش نیاز به مایعات شود
  3. وضعیت سلامت; اگر تب، استفراغ یا اسهال دارید، بدن شما مایعات خود را از دست می دهد، بنابراین باید آب بیشتری بنوشید.
  4. سایر شرایطی که ممکن است نیاز به افزایش مصرف مایعات داشته باشد عبارتند از عفونت مثانه، سنگ های مجاری ادراری، بارداری و شیردهی.

۲۳۳۲۳۳

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *