به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، موزه سینما در ادامه سلسله نشست های تاریخ شفاهی خود بخش هایی از صحبت های این هنرمند را منتشر کرده است که به مناسبت سالروز تولد «رضا رویگیری» بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون می خوانید. .
رضا رویگری با بیان اینکه در حوالی بازار تجریش و امامزاده صالح به دنیا آمده است، گفت: پدرم باغدار بود و خانواده ای بسیار مذهبی داشتم. به همین دلیل چیزی از سینما نمی دانستند، بنابراین ورود من به سینما اتفاق نیفتاد.
وی ادامه داد: حتی زمانی که در کودکی با دوستانم به سینما می رفتم، همیشه به آنها می گفتم که روزی عکس من در سردر سینما و روی پوسترهای فیلم ظاهر می شود، اتفاقی که به نظرم عجیب می آمد و هیچ کس فکر نمی کرد روزی بازیگر سینما شوم.
رویگیری در پاسخ به سوال مسعود نجفی مبنی بر اینکه این هنرمند چگونه وارد عرصه قرائت و آواز قرآن شده است، توضیح داد: پدرم فردی بسیار متدین بود و دوست داشت من دروس حوزوی را ادامه دهم. به همین دلیل به قرائت قرآن (تعزیه) و سپس خوانندگی کشیده شدم. یادم می آید روزی گروهی که از مراکش به ایران آمده بودند به من گفتند که هیچ وقت فکر نمی کردند در ایران کسی به این خوبی قرآن بخواند. صدای خوبی داشتم و مردم محله با صدای من و چند نفر دیگر در ماه رمضان سحر و افطار می کردند.
نجفی حضور رویگری در فیلم عقاب ها را مقدمه خوبی برای بازیگری دانست و رویگری نیز یادآور شد: اولین تجربه من با فیلم عقاب ها و تجربه دوم بازی در فیلم پلنگ ساخته ساموئل خاچیکیان بود. . او مرا در تلویزیون دیده بود. در این سال ها با تماشای تلویزیون فعالیت های زیادی داشتم، بنابراین هیچ وقت بیکار نبودم. من حتی در بسیاری از برنامه ها بدون هیچ چشمداشت مالی ظاهر شده ام. بهترین کار سینمایی من فیلم «بوتیک» ساخته حمید نعمت له بود.
بازیگر خانه خلوت یادآور شد: همه نمی توانند نقش های زیادی را بازی کنند. مانند نقش کیان در سریال مختارنامه. آقای میرباقری به عوامل این سریال گفته بود که این نقش متعلق به رضا رویگیری است و کسی را به من معرفی نمی کند.
رویگری در پایان گفت: علاقه زیادی به درس خواندن نداشتم با این وجود اجرای تئاتر برای من به معنای رفتن به دانشگاه بود و هر آنچه یاد گرفتم مدیون اجرا هستم. صحنه تئاتر
۲۴۴۵۷