به گزارش خبرگزاری بازتاب آنلاین، «علی ربیعی» در نشست بازکردن افق های معضل فقر گفت: بخشی از ناکارآمدی سیاست فقرزدایی در ایران ناشی از زندگی طولانی مدت در دوران تحریم است احساس امنیت را از جامعه سلب می کند و در نهایت منجر به زندگی در شرایط پرخطر می شود.

به گزارش ایرنا، وی تصریح کرد: نبود آرامش روانی در زندگی پر خطر یکی از دلایل شکست ما در فقرزدایی است.

معاون اجتماعی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: شعار انقلاب اسلامی فقرزدایی و دلیل مشارکت مردم در آن نیز پرداختن به همین موضوع بوده است. اگرچه رهبران ما همیشه آرزوی مبارزه با فقر را داشته اند، اما رهبران همیشه برای حل این مشکل تلاش کرده اند، اما این هدف محقق نشده است.

وی بیان کرد: باید گفت که این آرزو نه تنها برآورده نشده، بلکه افزایش یافته است و اگر قرار است صادقانه به دنبال تحقق نیافتن این آرزو باشیم، باید به نکات مهمی اشاره کنیم.

ربیعی ادامه داد: اولین بینش من این است که کشورهای جهان سوم مانند ایران با نابرابری بیرونی و داخلی مواجه هستند. حتی در کشورهای توسعه‌یافته‌تر هم اکنون نابرابری وجود دارد که در داخل تأثیر می‌گذارد و نابرابری داخلی منجر به شکاف‌های داخلی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: احساس نابرابری قبلا کمتر بود اما اکنون افزایش یافته است. بخشی از ناآرامی های سیاسی و بی ثباتی سیاسی ناشی از فقر است.

معاون اجتماعی رئیس جمهور با بیان اینکه فقر طبیعتاً ناآرامی است، خاطرنشان کرد: در دوران اخیر ارزش‌های بقا جای خود را به ارزش‌های ابراز وجود داده است در مورد ارزش های بقا و ارزش های ابراز وجود. در ابتدا، خودآگاهی عمدتاً در خیابان ها اتفاق افتاد و سپس کسانی که به دنبال ارزش های بقا بودند به خیابان ها آمدند.

وی تصریح کرد: روند توسعه در کشور مبتنی بر دیدگاه های نوسازی (جامعه مدرن) است. اولین دلیلی که منجر به عدم موفقیت در کاهش فقر شده است، مشکل سیاست های توسعه ای است که دستیابی به ثروت را نابرابر می کند. نابرابری و فقر ماهیت این سیاست هاست. تا زمانی که این سیاست ها ادامه داشته باشد، نابرابری وجود خواهد داشت و امیدی به بهبود آن نیست.

نفرین مدیریت خانواده و آسانسور

ربیعی با گفتن آن یکی یکی از دلایل عدم کاهش فقر در سیاست نهفته است، تاکید کرد: مشکل اصلی ما در رابطه با فقر، بوروکراسی آسیب دیده است و نظامی که بر اساس نخبه گرایی نباشد موفق نمی شود وزیر تعاون، 18 دستیار آزمون استخدامی را با موفقیت پشت سر گذاشتند و با من شروع به کار کردند و هنوز لذت آن را به یاد دارم.» مدیریت خانواده و آسانسور ما را به سمت عملکرد ضعیف در بخش سیاست گذاری سوق می دهد. فراهم کند.

معاون اجتماعی رئیس جمهور اضافه کرد: در آن زمان 17 کمپ از جمله بهزیستی و فقر در وزارت تعاون راه اندازی شد. بوروکراسی کنونی ما نمی تواند سیاست های اجتماعی درستی تولید کند، سیاست های ما با کمبود دانش همراه است.

وی تضاد منافع و فساد را سومین دلیل شکست فقرزدایی دانست و گفت: کشورهایی مانند ایران به قدری مشکلات کنونی دارند که سیاستمدار فرصتی برای حل مشکل ندارد و باید با چالش‌های زیادی روبرو شود. ” .

ربیعی خاطرنشان کرد: تضاد منافع باعث کاهش قدرت سیاست گذاری و ایجاد دو دام می شود. اولاً تضاد منافع و ثانیاً سیاست ترویج انبوه.

وی تصریح کرد: بزرگترین عامل ناکارآمدی سیاست فقر این است که گاهی اوقات فقر یک استثنا قابل پیش بینی است اما وقتی تبدیل به قاعده می شود دیگر قابل پیش بینی نیست.

معاون اجتماعی رئیس جمهور ادامه داد: فقر حاکم است، وقتی صدک می کنی و مردم به راحتی سقوط می کنند، سیاست ورزی سخت می شود.

27218

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما