به گزارش خبرگزاری مگتو، علی ربیعی در مطلبی نوشت: ای کاش امروز هیچ وقت تعطیل نمی شد ای کاش امروز روز بحث در مورد چگونگی تقویت جامعه صندوق اوقاف در ایران بود. گفتگو در مورد حفظ ارزش های صندوق و نحوه بیان خواسته ها و خواسته های نسل ها از طریق صندوق های رای.

به گزارش جماران، ربیعی نوشت: سخنرانی درباره چگونگی تحکیم و تقویت هویت ملی و تأثیرگذاری بر نقش همه گرایش های قومی و فرهنگی در ایران بزرگ از صندوق رای.

به نظر من این روز تاریخی ترین لحظه حیات سیاسی ملت ایران در قرون اخیر است. رژیمی نه با تانک و گلوله و خونریزی و جنگ مسلحانه نه با کودتا بلکه با حضور مردم و با سبکی کاملاً دموکراتیک از صدای مردم شکل گرفت و اساساً خود انقلاب اسلامی یک رفراندوم بود و یک انتخاب بزرگ

دوازدهم فروردین در روز تأسیس جمهوری اسلامی ایران، نیروی بنیانگذار ملت طی یک همه پرسی بی نظیر به میدان آمد و جمهوری در رحم پاک، مشروع و باشکوه همه پرسی پای صندوق های رای متولد شد. یک قرارداد اجتماعی عظیم منعقد شد.

چه در 12 فروردین سال 58 اتفاق افتاد، این یک سنت، یک قانون و یک نهاد است که نباید از جریان ارزش‌های آن در همه دوران‌ها کاسته و فراموش شود. 12 فروردین نماد سیستم “صندوق وقف” است.

دوازده فروردین همچنین نمادی از برقراری و انعقاد قراردادی عظیم اجتماعی میان شعار یک دولت، یک ملت و صدای ملت است، برخلاف نظام سلطنتی که پای صندوق های رای را نادیده می گیرد.

دوازده فروردین به یک معنا، آن را نوعی تمدن نیز می دانند. تمدن بر اساس همان معیارهایی است که در فرمول جمهوریت و اسلام گرایی تجلی یافت، یعنی مقابله با عوامل فرساینده تمدن با کمک مردم و با بهره برداری از استعدادهای همه ملت ها. تمدن بر اساس روحیه جمهوری خواهی و اسلام گرایی با تاکید بر گنجاندن نسل های جدید با گرایش های متفاوت در حرکت مسیر اجتماعی ایران به سوی آینده شکل می گیرد.

اکنون به جایی رسیده ایم که بیم حفظ صندوق وقف باکیفیت برای بقای نظام بر نور امید سایه افکنده است. من معتقدم رفع همه نگرانی‌های به‌وجود آمده، به‌ویژه نگرانی‌ها از زندگی و حرکت بی‌ثبات جامعه در طبقات فرودست و همچنین ایستادگی در برابر منتقدان خارجی ایران، چیزی جز گشودن افقی تازه نیست. جریان. فروردین به سبک و سیاق 58 نیست. این تنها روزنه ای است که مرهم زخم ها، دو قطبی شدن های فرساینده و تعمیق ملت در سایه اعتماد، آشتی دادن نسل ها، برجسته ساختن استعدادها و… است. نتیجه منطقی او ایران قدرتمند شکل روند توسعه خواهد بود که مشکلات را حل می کند و بحران های دیروز، امروز و فردا را کاهش می دهد، فقر را کاهش می دهد و زندگی پر جنب و جوش را در جامعه ای بدون تنش میسر می کند.

1717

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *