این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: وزرا نباید وعده های خود را فراموش کنند و در مقابل چشمان خود عمل کنند و هر روز صبح به آن نگاه کنند. آقای رئیس جمهور هم باید به وعده هایی که هر روز صبح داده فکر کند، آنها را مرور کند و ببیند چقدر به تحقق آنها نزدیک شده است. اولویت ها حرف های گفته شده است و خارج از مشکلات کشور نیست. در نهایت بحث آب شرب، کمبود برق، تامین آب کشاورزی، عدم تعادل گاز و هر جا که مشکلاتی وجود دارد که به برخی از آنها اشاره کردیم، همه این مسائل در اولویت قرار می گیرد و همه وزرا باید تلاش کنند تا به مسائل رسیدگی کنند. برای عمل به وعده ها داده اند.
به گزارش ایلنا، غلامحسین کرباشی، فعال سیاسی اصلاح طلب رای اعتماد مجلس دوازدهم به کل کابینه مسعود را ارزیابی کرد. پزشکیان گفت: پروردگارا پزشکیان در گفتگوها و در معرفی افراد این زمینه را مطرح کردند که اگرچه افراد تندرو و تندرو در این مجلس حضور داشتند، اما ترکیبی بود که نه تنها با اصلاح طلبان و یا منتخبان آنها مرتبط بود. برخی از افرادی که در زمان انتخابات در کابینه آقای رئیس جمهور حضور دارند، رسما مخالف آقای رئیس جمهور هستند پزشکیان تبلیغ کردند و حتی صدایشان را نشان دادند. این جلسه آقای پزشکیان بر مجلس تأثیر گذاشت و افرادی که معرفی شدند برخورد خوبی از خود نشان دادند و مجلس نیز روحیه تعاون و رفاقت خود را نشان داد تا در نهایت با این روحیه فرهیخته بخشی از مشکلات کشور حل شود.
کرباشی در پاسخ به این سوال که آقای … پزشکیان در آخرین دفاعیات وزرای پیشنهادی گفتند امروز به وفاق، وحدت و انسجام داخلی نیاز است و معنای این وحدت و انسجام این است که از اعتقادات خودمان عدول نکنیم. وی در خصوص این سوال که آیا رئیس جمهور به توافقی که با جبهه اصلاحات انجام شده است ادامه خواهد داد، گفت: این سوال باید در عمل دیده شود. اتحاد و یکپارچگی موضوعی یک جانبه نیست و اگر کسی بخواهد همدلی و همدلی را در کشور ایجاد کند، ابتکار عمل و پاسخگویی به آنها نیز مهم است.
وی افزود: در مجموع شرایط کشور به جایی رسیده است که غیر از گروه هایی که بسیار افراطی هستند، مانند برخی از این گروه ها که خود را تحت عنوان جبهه پایداری و امثال آن معرفی می کنند، بقیه تشخیص داده اند. که شرایط کشور در حوزه های مختلف تقریبا بحرانی است. الان عده ای می گویند ما با یک ابرچالش و یک بحران فوق العاده مواجه هستیم و بالاخره مشکلاتی مانند آب، برق، گاز، بنزین، جان مردم، تورم، گرانی و مسائل سیاست خارجی و… داریم. نکته ای که همه احساس می کنند باید راه حل های پذیرفته شده را برای اکثریت اجرا کنیم.
وی تصریح کرد: به نظر من اصلاح طلبان این تمایلات و گرایش های غیر معتدل را ندارند و اصولگرایان عموما به این سمت حرکت می کنند. حالا حساب این مبلغ ناچیز از این مجموعه جداست. اما در نهایت همه به این نتیجه رسیدند که وضعیت کشور بحرانی است و آقای پزشکیان با همین انگیزه و روحیه، مسئولان مختلف کشور از رهبری گرفته تا نیروهای مسلح و نهادهای ملکی این وضعیت را در کشور احساس کرده اند و معتقدند برای حل مشکلات کشور باید به تفاهم و همفکری دست یافت.
البته مشکلات و اختلافاتی در عمل و اجرا به وجود می آید که آقای مهندس پزشکیان و اینکه دولت ایشان تا چه حد می تواند این همدلی و هماهنگی را حفظ کند و به جلو حرکت کند باید در عمل دید و هر دو طرف این روحیه را داشته باشند. اصلاح کننده هرگونه توافق و ارتباط با آقای پزشکیان آنها در شرایط کنونی هرگز انتظار مطالبات نامعقول را ندارند و مطالباتی را هم که صرفاً مطابق با سلایق سیاسی آنها باشد، نمی خواهند.
این فعال سیاسی افزود: فکر می کنم چنین عرصه ای در کشور وجود دارد و امیدوارم آقای آقای پزشکیان این زمان و فرصت را از دست ندهید. هر اتفاقی که در کشور می گذرد و هر مشکلی که هست خطاب به دستگاه های اجرایی است که ایشان انتخاب کرده اند و هر روز که می گذرد آقای رئیس جمهور یک قدم به تکمیل دوره چهار ساله ریاست جمهوری خود نزدیکتر شده است. او باید گامی فراتر بردارد تا به اهدافی که اعلام کرده نزدیکتر شود. وی پیش از این در انتخاب کابینه و مسائل سیاسی رای اعتماد شرکت داشت. از این به بعد همه باید تلاش کنند و به حداقل وعده های آقای آقا عمل کنند پزشکیان با توجه به اینکه برخی از این موارد بسیار ساده و پیش پا افتاده هستند; اقداماتی مانند فیلترینگ، گشت ارشاد، طراحی روشنایی و… نمونه ای از تحقق این وعده هاست. در آینده، آنها به بحث در مورد اقتصاد، عدالت، تورم، فساد و سیاست خارجی خواهند پرداخت که ممکن است زمان زیادی را ببرد.
کرباشی در پاسخ به این سوال که با توجه به ترکیب کابینه آقای پزشکیان چه اولویت هایی باید در مدت زمان کوتاه در دستور کار قرار گیرد تا وحدت ملی در جامعه به چشم بیاید، گفت: همین حرف ها را اجرا کنید که در مجلس هستند گفته شد. یعنی همه وزرا آمدند و قول دادند و گفتند چه می خواهیم بکنیم. به این وعده ها عمل کن مطالبات مردم وعده های داده شده است. اکنون وزیر امور خارجه قول داد که مشکلات سیاست خارجی را حل کند و روابط با جهان را تا حدودی بهبود بخشد. وزیر امور اقتصادی در زمینه مسائل اقتصادی قول هایی داده است. همه وزرا در زمینه مسائل فرهنگی و اجتماعی تعهداتی دادند. وزیر ارتباطات و فناوری وعده هایی در مورد اینترنت داده است، بنابراین وزرا نباید این وعده ها را فراموش کنند و در ذهن داشته باشند و هر روز صبح به آن نگاه کنند.
وی تاکید کرد: آقای رئیس جمهور هر روز صبح به وعده هایی که داده اند فکر کند، آنها را مرور کند و ببیند چقدر به تحقق آنها نزدیک شده است. اولویت ها حرف های گفته شده است و خارج از مشکلات کشور نیست. در نهایت، مسئله آب شرب، کمبود برق، تامین آب کشاورزی، عدم تعادل گاز و هر جا که مشکلاتی وجود دارد که به برخی از آنها اشاره کردیم، همه این مسائل در اولویت قرار می گیرد و همه وزرا باید تلاش کنند تا به این موارد رسیدگی کنند. برای عمل به وعده ها داده اند.