دوست دارم کتاب ها و رسانه هایم در باغ کاشته شود

از فرصت استفاده کنیم و کمک کنیم تا در آینده ای نه چندان دور شاهد کاشت نهال کتاب و رسانه باشیم.

پی ام آپلود، حدیثه فلاح کریمی، فعال رسانه ای و اطلاع رسانی در یادداشتی نوشت:

گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در جامعه ضرورتی انکارناپذیر است، زیرا کتاب بی‌شک قدیمی‌ترین رسانه برای ترویج جریان علم و آموزش و نیز ریشه‌ای قوی در درخت دانش به شمار می‌رود.

امروزه با توسعه شبکه ارتباط مجازی و نوسازی رسانه های خبری، به امر مطالعه توجه شده است که به نوبه خود کاوش و تفکر ذهنی را به دنبال دارد. کمی مغفول مانده است و اغلب شاهد تولید محتوای بی فایده یا خوشبینانه تر، کم اثرتر در شبکه های مجازی هستیم که تنها با بالاترین قدرت تأمل و استدلال جایگزین کتاب شده است.

امروزه استفاده از رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی در معرفی کتاب به‌عنوان عاملی محرک برای ترغیب اقشار مختلف جامعه به یادگیری اهمیت دارد که تشکیل اتاق فکر و حتی کارگروه پاسخگوی نیاز این بخش نیست.

نیاز جامعه امروزی به هیجانات کاذب و شخصیت های اغراق آمیز فضای مجازی نیست. بلکه اسطوره های راستین اندیشه، اخلاق، ادب و شجاعت است که نویسنده ای با قلمی توانا و با استفاده از شگفتی های کلمات و عناصر فرهنگ و ادب فارسی نوشته است.

کتابخوانی به عنوان مولفه ای مؤثر در بهینه سازی فضای فرهنگی جامعه و الگوی آحاد جامعه باید ارتقا و توسعه یابد تا به عنوان پیوندی فرهنگی در همه تصمیم گیری ها مورد توجه قرار گیرد.

حال برای بررسی سطح ترویج فرهنگ کتابخوانی در گیلان به عنوان استانی پیشرو و بهره مند از رسانه های متنوع و متنوع باید به دنبال این بود که استان پرآوازه ما تا چه حد در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی موفق بوده است و کدام یک از دو عنصر رسانه ای و کتاب که به حق دو بال در پیکره فرهنگ و ادب دارند، در معرفی و ترویج این فرهنگ در سطح استان نقش داشته اند؟

ماندگاری فرهنگ کتاب و کتابخوانی در گیلان و همچنین پیشینه غنی روزنامه نگاری در این استان چنان مایه مباهات مردم این دیار است که حفظ، ماندگاری و پیوند این دو وظیفه خطیری بر دوش نویسندگان است. هر دو هم در قالب کتاب و هم در قالب خبر تبدیل به خبر شده اند.

یقیناً باید به قداست کتاب و کتاب و تشابه ارزش «کتاب و کتابت» که خداوند متعال در قرآن کریم از آن به عنوان حرمت یاد کرده است، با جدیت بیشتری اشاره کرد.
امروزه ما نیازمند نگاهی جامع و فرابخشی به پیوند و پیوند رسانه و کتاب هستیم؛ در مسیر تحقق این آرمان، نه تنها نویسنده، خواننده و ناشر، بلکه همه افراد جامعه از بازیگران این آرمان محسوب می شوند. صحنه

نسل امروز، نسل پژوهش و تقاضا است. نویسندگان اعم از نویسنده و روزنامه نگار، به عنوان صاحبان و پیشگامان اندیشه، موظف به تنویر افکار نسل حاضر و آینده هستند و در این گذر باید دست بر زانو بگذارند و گامی تعیین کننده در راه وصل بردارند. بین کتاب و رسانه .

شاید فردا و روزهای آینده زمان دست به دست هم دادن بانیان قلم و رسانه نباشد. امروز را غنیمت بدانیم و یاور باشیم تا در آینده ای نه چندان دور شاهد کاشت نهال کتاب و رسانه باشیم.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *