گزارش بانک اطلاعاتی تفکر و فرهنگ جمعیت ، پاسخ به سوال یک سؤال کننده از مرکز پاسخ به سؤالات مذهبی ارائه شده است:
بپرسید:
آیا قرآن به شکل فعلی حضور داشت و از همان ابتدا یکسان نبود؟ دلیل اینکه مسلمانان یکسان هستند و وحدت قرآن امروز با قرآن دیروز چیست؟
پاسخ:
قرآن به عنوان یک کتاب مقدس و قانون اساسی اسلام و معجزه ابدی پیامبر اکرم (صلح با او) همیشه در قلب مسلمانان بوده و به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی شخصی و اجتماعی آنها تبدیل شده است. مسلمانان به اندازه قرآن حساس نبودند. آثار دنیوی خواندن ، کتاب ، حفظ و حفظ قرآن بیشتر به این کتاب با مسلمانان در ارتباط است. علاوه بر خوانش های روزانه خود ، بسیاری از مسلمانان همیشه بخشی از آن بودند. همه اینها این کار را انجام داد و تغییر قرآن را غیرممکن کرد.
پاسخ مفصل
مقدمه
هر وقت بخشی از قرآن رونمایی می شد ، پیامبر خدا (صلح و نعمت بر او) برای اولین فرصت به مسلمانان ابلاغ می شد. در گذشته ، به ویژه در بین اعراب ، به ویژه در حافظه بی سواد رایج بود. پیامبر محدود به ارتباط کلامی نبود یکی کاتبان به قرآن فراخوانده شدند و از وی خواستند که آیات رونمایی شده را بنویسد. این متفاوت از مسلمانانی است که آیات قرآن را برای خودشان نوشتند و شخصی گرایی داشتند. علاوه بر این ، پیامبر (ص) آیات آشکار را در پنج آیه به مسلمانان آموخت و تا زمانی که این پنج آیه را یاد نگرفت ، به آیات بعدی نرفت. روند فوق نشان می دهد که بسیاری از مسلمانان همیشه از ابتدای اسلام با قرآن رفتار کرده اند و نقل قول قرآن هرگز برای افراد یا گروه های خاص بی نظیر نبوده است.
ثابت و فراوانی مسلمانان روبروی قرآن
قرآن به زندگی مسلمانان متعهد است و در لحظات بسیاری از زندگی آنها حضور دارد. به عنوان مثال ، قرآن بخش مهمی از زندگی ایران و در مراسم های مختلف مانند سال نو و عید نوروز ، سوگند قرآن ، در میز عروسی و عروسی ، بخشی از جهیزیه و جهیزیه ، هنگامی که خانه جدید است. در زمان مسافر رخ می دهد. در زمان ما ، صدها هزار مسلمان در قرآن نگهداری می شوند. علاوه بر این ، میلیون ها مسلمان علاوه بر خواندن روزانه کتاب سعی می کنند بخوانند. به همین دلیل ، هیچ بخشی از قرآن وجود ندارد که حداقل صدها هزار مسلمان حفظ نشده و عمیق نشده اند. . غیرممکن و غیرممکن ؛ ثانیا ، اگر این موضوع را بپذیرید ، هم رسوائی و هم با مخالفت شدید مسلمانان و اعتراض آن خواهد بود. این وضعیت قرآن امروز در جهان است. بررسی تاریخ قرآن و جایگاه آن در بین مسلمانان در گذشته های دور نشان می دهد که وضعیت قرآن حداقل یکسان بوده است. اگر نسل کشی قرآن به تبار قرآن برگردد ، ما هرگز نمی توانیم در قرآن دریابیم ، بنابراین آنها برای تغییر قرآن وجود دارند. و ثالثاً ، مسلمانان نسبت به قرآن حساس نیستند و اجازه می دهند تا شی و این تغییر در قرآن باشد.
توالت قرآن
قرآن الهی و الهی برای جلب توجه بزرگ مردم برای این کتاب کافی است. به عنوان یک قرآن به عنوان یک معجزه اساسی و سند جاودانه پیامبر اکرم (صلح با او) و همیشه مورد توجه دوستان و دشمنان بود. علاوه بر این ، قرآن کتاب قانون اساسی مسلمانان است و مسلمانان سعی می کنند هر یک از آیات خود را به درستی درک کنند و هر یک از ابعاد زندگی خود را تطبیق دهند. پس از آموزش نبوی ، نعمتهای سکولار و بسیاری از آنها می خوانند ، حفظ می شوند ، حفظ می شوند ، آن را می نویسند و حتی آن را در خانه نگه می دارند. مسلمانان نه تنها قرآن را بهبودی درد و درد معنوی می دانند ، بلکه آن را به عنوان یک درد سکولار و جسمی درمانگر می دانند و بنابراین به آن اشاره می کنند. همه این و موارد دیگر که در اینجا ذکر نشده است (1) ، همیشه قرآن را در مرکز توجه گسترده مسلمانان ترک می کرد و هرگز حاشیه ای نیست. بنابراین مهمترین دلیل برای مسلمانان ، اصالت و اصالت تاریخی قرآن است و قرآن فعلی زمان پیامبر خدا است (صلح با او است). هدف تلویزیون این است که از زمان قرآن تا زمان ما در هر نسل ، تعداد زیادی از مردم قلب قرآن را داشتند و بیشتر آنها دروازه بان قرآن یا بخشی از قرآن بودند. تعداد این دروازه بان ها و قاره ها در هر نسل فراوان بود که آنها با کورن روبرو نشوند (1).
مصاحبه قدیمی با قرآن مقدس
از زمان ظهور اسلام در مکه تا زمان ما ، قرآن در قرآن هرگز بی نظیر نبوده است ، اما همچنین نقل قول مکتوب قرآن را در قالب قرآن دیده است. بنابراین امروز کمتر موزه ای در جهان وجود دارد که در آن نسخه قدیمی قرآن مقدس کاملاً یا ناقص نیست. بررسی این مصاحبه و مقایسه با قرآن فعلی نشان می دهد که قرآن با گذشت زمان تغییر نکرده است. به عنوان مثال ، قرآن را می توان در نسخه خطی دانشگاه بیرمنگام انگلیس ذکر کرد. این قرآن یکی این یکی از قدیمی ترین نسخه های خطی در کتابخانه در 6 است. این نسخه که بر روی دو کاغذ پوستی در خط هجازی نوشته شده است ، شامل بخشی از سوراهای قرآن است. دانشگاه بیرمنگام اعلام کرده است که آزمایش تاریخ کربن رادیو در روزنامه های این قرآن نشان داد که زندگی این قرآن حداقل 5 سال پیش است. در نتیجه ، این قدیمی ترین قرآن شناخته شده جهان است. اوراق بهادار به عنوان بخشی از یک کتاب عربی بدون سن در کتابخانه نگهداری می شد. از این گذشته ، یک دانشجوی دکترا قرآن و سن وی از تحقیقات این مقالات آگاه بود. وی تصمیم گرفت تا آن را به واحد دوست یابی رادیوکربن دانشگاه آکسفورد ارسال کند تا تعیین کند. نتیجه برای او و کتابخانه دانشگاه غیر منتظره بود. آزمایشات با احتمال زیاد 5 ٪ نشان داد كه قرآن كه روی پوست نوشته شده است به آغاز اسلام می رسد. بنابراین ، نویسنده قرآن دانشگاه بیرمنگام همراه پیامبر (صلح با او) بود و حتی می تواند او را ملاقات کند و سخنان او را شنید. دیوید توماس از دانشگاه بیرمنگام در مورد ارزش این نسخه خطی قرآن گفت: “این نشان می دهد که متن امروز قرآن هیچ چیز یا کوچکترین تغییر ندارد.” نه عمداً ، می تواند مطمئن باشد که بقیه صفحات با قرآن فعلی متفاوت نیستند. نکته مهم دیگر این است که ترتیب سه سوره های Kahf ، Maryam و Taha در این نسخه قرآن از قرآن موجود و آیات این نسخه قدیمی با ترتیب آیات در قرآن فعلی و آیات این نسخه قدیمی “شواهد بیشتر در مورد مصونیت قرآن از این طریق قابل مشاهده است.
نتیجه
قرآن به عنوان یک کتاب الهی ، ابدی درد. علاوه بر زندگی فردی و اجتماعی مسلمانان با این کتاب ، بسیاری از آنها دروازه بان و دروازه بان های بیشتر قرآن بودند. خیلی بیشتر از خواندن این کتاب روزانه. نعمت سکولار و آثار آخرت به قرآن اضافه شد و آتش سوزی قرآن همیشه داغ بوده است. روایت قرآن به صورت شفاهی نبود و همیشه از زمان قرآن تا زمان ما در دسترس بود و تعداد آن روز به روز اضافه می شد. وجود مصاحبه های قدیمی در موزه های مختلف در سراسر جهان. همه این کارها به گونه ای انجام شده است که قرآن هرگز برای افراد یا گروه های خاص بی نظیر نیست ، و مسلمانان همیشه نسبت به آن بسیار حساس هستند و بنابراین تغییر آن امکان پذیر نیست.
مطالعه بیشتر
Kaws ، Rouh Brandq و غیره ، “تجزیه و تحلیل و انتقاد از دستورالعمل های شرق شناس در مورد فقدان نگهبانان قرآن در عصر نزول” ، دو مقیاس دین و دنیای معاصر ، جلد 1 ، شماره 2 ، صص 1- 6
پا
1. موساوی آمولی ، سید محسن ، “قرآن در آداب و رسوم ایران” ، مجله Besharat ، شماره 1.
۲ ابن امامجا ، محمد ، سانان ابن امامجه ، بیروت ، دار الجیل ، ۱۴۱۸ س ، ج ، ص. هیئت مدیره ، محمد باکر ، بهار آل -وار ، دانشگاه دوررا نیوز المام الماترا (ص) ، بیروت ، دایر الحیه الرابی ، دام ، دام ، ۱۴۰۳ ، ج.
1. کلین ، محمد ابن یاکب ، آل -کفی ، قم ، دار الخاب السلامیه ، چاپ چهارم ، آه ، ج ، ص.
1. اردکانی -umwelt ، احمد ، “قرآن را در سیرا بی گناهان حفظ کنید” ، کوسار -کولتور ، شماره 1.
1. R. K: Gholamrezai ، Hadi ، “کل قرآنی ، چه ، چرا ، چرا ، چگونه ، چگونه و چالش ها” ، سرپرست: سید Hedayat Jalili ، پایان نامه ارشد قرآن و حدیث ، تهران ، دانشگاه خرازمی ، شماره.