به گزارش پی ام آپ به نقل از همشهری آنلاین، محسن هرمزی درباره احداث این خط مترو و تاثیر آن در کاهش سفر پرندی ها با خودروهای شخصی به تهران می گوید: شهر پرند در 30 کیلومتری تهران و مردم قرار دارد. شهر برای رفتن به سر کار، تحصیل و سایر امور روزمره تردد زیادی به سمت پایتخت دارد به طوری که طبق آمار ترافیک روزانه بین 30 تا 40 هزار نفر بین تهران و پرند تردد می کنند و بیشتر این افراد از وسایل نقلیه شخصی استفاده می کنند. برای پیمودن این مسافت

وی با تاکید بر اینکه شهر پرند به عنوان یکی از شهرهای اقماری تهران در سال های اخیر رشد سریع جمعیتی را تجربه کرده است، ادامه می دهد: پیش بینی می شود در سال 1405 تعداد ساکنان آن به 700 هزار نفر برسد به همین دلیل در 14 سال پیش. مسئولان استانی تهران تصمیم گرفتند خط مترو تهران تا پرند را هم برای کاهش حجم ورود خودروهای شخصی به تهران و هم برای کاهش تصادفات در اتوبان تهران – ساوه، ادامه دهند.

هرمزی تصریح کرد: بررسی های اولیه بر روی احداث این خط مترو نشان داد که طول این خط 50 کیلومتر خواهد بود و 5 ایستگاه برای آن پیش بینی شده بود، بنابراین خط مترو پرند از یک خط مترو و از ایستگاه شهید منشعب می شود. اتفاقی که در وهله اول همه مسئولان از آن حمایت کردند. اما در عمل 16 سال به طول انجامید و در حال حاضر بیش از 99 درصد عملیات ساختمانی انجام شده است.

به گفته مدیرعامل شرکت متروی تهران و حومه، 4 کیلومتر اول این خط تا شهر آفتاب توسط شهرداری تهران احداث و در سال 95 همزمان با نمایشگاه شهرآفتاب افتتاح شد. فاز دوم این خط به طول 26 کیلومتر تا شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) به بهره برداری رسیده است و اکنون اتصال مترو به پرند وجود دارد که امیدواریم در روزهای آینده افتتاح شود زیرا 99 درصد آن افتتاح شده است. بهره برداری از این 19 کیلومتر به پایان رسیده و تنها نصب اتصال برق به خط باقی مانده است.

دلیل تاخیر در افتتاح مترو پرند

این در حالی است که خط مترو پرند در مرز 99 درصد ایستگاهی است و فیدرهای برق این خط هنوز فعال نشده است و هرمزی در این باره می گوید: ساخت خط مترو پرند از چند سال پیش متوقف شد. بازگشت؛ اما در سال گذشته روند ساخت شدت گرفت و بالاخره به مرحله ای رسیدیم که امروز شاهد پیشرفت 99 درصدی پروژه هستیم به طوری که ارزش فعلی کالاها و خدمات پروژه مترو پرند تقریباً 5 میلیارد تومان است.

با تاکید بر اینکه برای راه اندازی مترو پرند به 15 مگاوات برق در قالب دو فیدر 7.5 مگاواتی نیاز داریم که طبق دستور رئیس جمهور یکی از تعهدات وزارت نیرو است و ادامه می دهد: مسیری برای دریافت برق از پست فرودگاه امام خمینی (ره) است و اگر این مشکل برطرف نشد، آن را از طریق تیرهای HVS که در مسیر برق تهران است اجرا می کنیم، زیرا در حال حاضر دیوار بتنی مسیر خط و محوطه اطراف ایستگاه تکمیل شده است. . و کابل کشی به پایان رسیده است.

مسیر مترو پرند

ایستگاه مترو پرند شهر در ضلع جنوب شرقی پرند شهر و بزرگراه تهران – ساوه قرار دارد. این مترو از شهر پرند شروع و به ایستگاه فرودگاه امام خمینی (ره) می رسد، سپس به ایستگاه واوان و شهر آفتاب می رود و در نهایت به ایستگاه شهید در خط یک مترو تهران می رسد.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *