به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از ایسنا، مهدی علیزاده در خصوص وضعیت اتوبوس های شعبه شهر تهران با بیان اینکه بر اساس گزارش سازمان محیط زیست نسبت اتوبوس ها در آلودگی هوا حدود 5 تا 6 درصد است، اظهار کرد: در حال حاضر میزان آلودگی هوای اتوبوس ها حدود 5 تا 6 درصد است. ما روزانه حدود 200 هزار لیتر گازوئیل مصرف می کنیم. می دانیم که در مقایسه با سایر شرکت هایی که حتی تا 4 میلیون گازوئیل در روز عرضه می کنند، سهم ما در آلودگی هوا بسیار ناچیز است، اما به این نقش حداقلی راضی نیستیم و طبق دستور کار شورای شهر تهران برای دوره جدید. و با تاکید شهردار زاکانی، تهران در این مدت بیش از 662 دستگاه اتوبوس را نوسازی کرده است.

به گفته وی، شهر تهران باید حداقل 6 تا 7 هزار اتوبوس فعال داشته باشد، اما با تلاش های فراوان روزانه تعداد اتوبوس های فعال را به 2050 اتوبوس افزایش خواهیم داد و این تعداد اتوبوس است، در حالی که تعداد اتوبوس های فعال از این هم کمتر بود. در دوره های قبل به 1500 واحد رسید که در این مدت بهبود یافت.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران تصریح کرد: برای شهر تهران به این وسعت این تعداد اتوبوس کافی نیست و برای اولین بار در تاریخ شهرداری تهران قرارداد خرید به ارزش 28 میلیارد تومان منعقد شد. با همکاری شهردار تهران و شورای شهر، 3040 دستگاه اتوبوس از کارخانه های تولید ملی خریداری شد و قرار شد پس از 10 سال، اتوبوس های دیزلی با استاندارد یورو 5 و هزار اتوبوس برقی نیز خریداری شود.

علیزاده ادامه داد: از آنجایی که حجم قرارداد کشش تولید را نداشت. طبق توافقات انجام شده، تحویل این اتوبوس ها در پایان سال 1403 خواهد بود و در سفر اخیر شهردار تهران به چین، قرارداد 2 هزار دستگاه اتوبوس منعقد شد که از این تعداد 1000 دستگاه برقی و 1000 دستگاه گازی است. و ورود این اتوبوس ها تاثیر زیادی در کاهش آلودگی دارد.هوا وجود دارد

مدیرعامل واحد اتوبوسرانی تهران علت افزایش زمان انتظار شهروندان در ایستگاه ها را تشریح کرد و گفت: ناوگان اتوبوسرانی به سال 2050 رسیده است و یکی از اعتراضات مردم بالا بودن زمان انتظار در ایستگاه است. وی گفت: در بی آر تی میانگین تاخیر بین 4 تا 5 دقیقه است و فاصله زیاد خطوط تندرو دو دلیل عمده دارد که اصلی ترین آن ورود سایر خودروها به خطوط بی آر تی از جمله موتور سیکلت است. همچنین چراغ های راهنمایی در تقاطع ها که باعث افزایش ترافیک می شود، فاصله بین سرویس های اتوبوس را افزایش می دهد.

وی از مذاکره با پلیس راهنمایی و رانندگی برای ماه اتوبوس خبر داد و افزود: در مسیرهای عادی شهروندان به طور میانگین بین 30 تا 45 دقیقه معطل می شوند که دلیل آن کمبود ناوگان است که امیدواریم این مشکل برطرف شود. با ورود اتوبوس های جدید

علیزاده درباره اتوبوس های برقی در تهران گفت: طبق قرارداد تا قبل از پایان سال 500 اتوبوس وارد می کنیم و قرارداد ساخت 500 اتوبوس برقی و تحویل بقیه اتوبوس ها در تهران با مپنا منعقد شده است. تا 1403 به تعویق می افتد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: امسال اتوبوس های برقی کمی تحویل داده می شود و از آنجایی که باتری دار هستند با همکاری وزارت حراست و نیرو برای زیرساخت های آن اقداماتی انجام شده است.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *