روزنامه ایرانی از سریال Tasian ستایش کرد و تینا پاکراوان را یک فرد میهن پرستانه خواند.
موضوع اصلی سریال تاریخی تاسیان ، ایران و ایران روایتی عاشقانه است.
“Tasian” دومین سری از نمایش های خانگی تینا پاکراوان در تاریخ معاصر و به ویژه ایران معاصر است.
Pakravan داستان را هم در سریال Khatun و هم در عرق و تعصب خود به ایران و میهن و به بهانه ملودرام تاریخی خود در دو مرحله ، در دو مرحله ، قرار می دهد یکی جنگ جهانی دوم در خاتون و دیگر انقلاب اسلامی در تاسیان روایت می کند.
بنابراین ، موضوع اصلی سریال تاریخی تاسیان ، ایران و ایران روایتی عاشقانه است. در بخش اول و در بخش اول ، پاکراوان سعی کرده است دو اسطوره مهم هنری ایرانی ، بهرام بیضئی و عباس کیارستامی را ذکر کند ، البته یک برنامه یا دنباله ، و بنابراین بخش اول این سریال دارای مضامین اجتماعی و فرهنگی-سیاسی تر است. علاوه بر معرفی شخصیت ها ، شروع مجموعه تصویری از ایران را در سال 2 و وقایع قبل از انقلاب و فعالیت های گروه های چپ ، روشنفکران و از طرف دیگر ساواک و توده ها ارائه می دهد.
عشق و میهن پرستی دو مضمون مورد علاقه تینا پاکراوان هستند که آن را در دو سری بازی خانگی ، خاتون و تاسیان به تصویر کشیده اند. این دو موضوع ابدی که می توانند از مرزهای جغرافیایی و مذهبی همه انسانها عبور کنند ، بنابراین می توان تمام طیف اجتماعی فارسی و غیر به زبان غیرقانونی را به مخاطبان سریال تاسیایی نسبت داد که ایران را به طرز جذاب دهه عشق خود قرار داده است. داستان. تاسیان در گیلاک به معنای غم و اندوه و غم و دلتنگی برای کسی است که دیگر نیست. همچنین ، Tassian عنوان مجموعه ای از اشعار Houshang Ebtehaj است که دوستداران سایه با آن آشنا هستند.
تلاقی یک داستان عاشقانه و انقلاب سیاسی در ایران نیز یک سردرگمی جالب و جذاب است. از آنجا که درست همانطور که انقلاب باعث ایجاد نوعی تحول اجتماعی می شود ، عشق نیز باعث تحول فردی شده است و بنابراین تقارن جالبی بین این دو موضوع در این سریال رخ داده است.
اگر می خواهیم به شخصیت ها و داستان قسمت های اول و دوم نگاه کنیم ، باید به حضور جذاب باباک حمیدیان در نقش یک کارخانه ثروتمند تهران با ویژگی های خالص و اصلی شهر ، دانش مهربان و مهربانی اشاره کنیم. نظم و انضباط جمشید خان نجت. در فیلمنامه و همچنین بازی همراه Hamidian ، این شخصیت یکی این یکی از دلسوزترین شخصیت های این سریال شده است.
از طرف دیگر ، حضور متفاوت صابر ابر ، که در نقش دوست گفته و امیر و یک عامل ساک ظاهر شد ، یکی این یکی دیگر از جذابیت های سریال است که باید دنبال شود. سکانس های دوتایی سعید و امیر که توسط ابر و بیمار بازی می شود یکی از بهترین و حتی ماندگارترین مردان سریال های ایرانی است ، به خصوص برای یادآوری اینکه این دوستی مرد در مسعود کیمی نبود ، بلکه تولید و دست نویس یک فیلمساز زن است. تینا پاکراوان است و این به خودی خود یک دستاورد مهم برای این سریال است.
علاوه بر بازیگران محبوب و حرفه ای مانند باباک حمیدیان ، رضا بهودی ، هاوتان شکیبا ، صابر ابر ، نازانین بایاتی و پانتیا پاندی ، یک حرفه ای در پشت دوربین نیز دارای تقویت فنی و فنی است. موسیقی شنیدنی و همراه Soroush Entezami ، فیلمبرداری چشم از Peyman Shayanfar و Grimm ، و طراحی استاد اسکنداری و رامینفر جنبه های بصری سریال آثار جذاب تختخواب Filimo را ساخته است.
می توان پیش بینی کرد که سری دوم تینا پاکراوان می تواند موفقیت سری اول خود ، خاتون را از نظر جذابیت مخاطبان تکرار کند. یک سری مضامین جذاب ، بازیگران حرفه ای و جذاب نقش ، عوامل حرفه ای و کار سازنده را در پشت طراحی دوربین و مراحل فنی بازی می کنند و به یک کلام ، روایتی عاشقانه که مخاطبان ایرانی در زمینه عشق به میهن برای آن تشنگیند. و ایران ارائه می دهد که این روزها نقطه اتصال طیف گسترده ای از سریال ها است.