به گزارش مانیبان، محمدرضا جمشیدی افزود: در خصوص تسهیلات قرض الحسنه باید گفت که قرض الحسنه بر اساس منابعی است که مردم به عنوان سپرده قرض الحسنه در اختیار بانک ها قرار می دهند. . سپس منابع یکی اعطای برخی تسهیلات یکی از موارد محدودکننده است. بر این اساس بانک ها تا زمانی که منابع در دسترس هستند، موظفند تمامی وجوه را تحت نظارت بانک مرکزی به متقاضیان پرداخت کنند. موارد پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به بحث تسهیلات ازدواج، زایمان، سپرده مسکن و … اشاره دارد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا بانک های خصوصی در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه سخت گیری می کنند، تصریح کرد: در اعطای تسهیلات مجاز باید گفت که این وام های قرض الحسنه همان طور که گفته شد منبع سپرده های مردم است. ; بر این اساس بانک ها باید از بازگشت قرض الحسنه در سررسید مطمئن باشند که موضوع اعتبارسنجی و ضامن برای آن مطرح می شود.

جمشیدی با بیان اینکه بازپرداخت وام قرض الحسنه با حضور ضامن تضمین می شود، تصریح کرد: بانک مرکزی در دستورالعمل خود رسماً اعلام کرده است که بانک ها موظف به پذیرش ضامن برای اعطای وام قرض الحسنه -حسنه اما گاهی انفرادی هستند. متقاضیانی را می توان به عنوان ضامن پذیرفت که بر اساس ارزیابی بانک، فرد فاقد شرایط کافی برای ضامن شدن باشد، بر این اساس بانک معرفی شخص دیگری را به عنوان ضامن اعلام می کند.

وی افزود: اینکه بانک پیشنهاد می دهد برای خطوط اعتباری دو ضامن نیاز است موارد استثنایی است که توجیهاتی دارد از جمله اینکه گاهی ضامن اولی که شخص معرفی می کند ظرفیت پرداخت ضعیفی دارد و در اینجا بانک ها می توانند اعلام کنند: بر خلاف مصوبه بانک مرکزی که متقاضی می باشد فرد دیگری را معرفی کنید تا دو نفر ضامن باشند.

جمشیدی در پایان درباره تخلفات و سخت گیری بانک ها در قرارگاه قرض الحسنه برای بحث ضامن گفت: مردم می توانند تخلفات را به بازرسی همان بانک اعلام کنند و در صورت عدم پاسخگویی، بانک مرکزی. بانک. بخش نظارت به شکایات متقاضیان رسیدگی خواهد کرد.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *