عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما: در نبرد رسانهای، ابتدا به منابع انسانی و دوم به مربیانی احتیاج داریم که بتوانند به همه مردم آموزشهای مورد نیاز برای زیست مجازی را عرضه کنند.
محمدحسین ساعی، یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه انتشارات در حاشیه چهارمین رویداد سراسری سواد فضای مجازی و اخبار جعلی در گفت وگویی اظهار داشت: نکته اینجاست که در این شرایط به منابع انسانی احتیاج داریم که انسانرسانه نامیده میشود و یکی دیگر از مهمترین نیازهای ما مربیانی هستند که بتوانند آموزش های لازم را به مردم ارائه دهند.
وی ضمن تاکید بر اهمیت این دو موضوع در شرایط کنونی گفت: اگر بتوانیم این دو موضع را پیدا کنیم، یعنی افرادی که تبدیل به رسانه انسانی شده اند و می توانند با دروغ و اخبار جعلی مبارزه کنند و مربیانی که می توانند آموزش دهند برای اینکه کمتر متاثر از این فضا شوند، داشته باشیم، یکی از ارکان بااهمیت مقابله ملی با این فضا را ایجاد کردهایم.
یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه صداوسیما گفت: سایر سطوح در بحث حکمرانی از جمله زیرساخت ها و مقررات از دیگر نیازهای تکمیل این فرآیند است، اما وجود دو گروهی که قبلاً ذکر شد الزامی و بدون آنها قطعا آسیب خواهیم دید.
این کارشناس با بیان این مطلب تصریح کرد: اگر تاکنون در این زمینه مشکلاتی را تجربه کرده ایم، به دلیل ایرادات و کمبودهایی است که در این دو مرجع وجود دارد. در حال حاضر ما به مربیان خوب نیاز داریم تا سواد رسانه ای را به مردم بیاموزند. این مشکل در مدارس و خارج از مدارس مانند دانشگاه ها و ادارات آموزش و پرورش در حوزه های رسانه ای کشور وجود و احساس می شود.
ساعی در پایان با تقدیر از برگزارکنندگان چهارمین رویداد ملی آموزش سواد فضای مجازی درباره اهمیت و تاثیر این گونه رویدادها گفت: مهمترین فایده این رویدادها و همایش ها این است که می توانند در دو موضوع موثر و کمک کننده باشند. حوزه ها: رسانه های انسانی و مربیان آموزش و پرورش پاسخگویی به نیازهای کشور در این زمینه ها و پرکردن خلأهای موجود. این اقدام در این مقیاس قطعا یک کار ملی محسوب می شود.