به گزارش بازتاب آنلاین، سید محمد موسوی در گفت وگو با ایسنا، غیربهداشتی بودن فعالیت فروشندگان سیار مواد غذایی را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: ضلع شمالی باغ دانش آموزی که به صورت غیرقانونی توسط این اغذیه فروشان تصرف شده بود، مشمول قانون شد. تغییرات ساختاری در این تقاطع که شامل بهسازی تقاطع با احداث باغ و ایجاد فضای سبز در آن نیز می‌شود، از دسترس آنها خارج است.

موسوی عمده فعالیت این دستفروشان را تهیه کباب، فلافل، لپه ذرت، آش و غیره عنوان کرد و گفت: اغلب مشاهده شد که این افراد بدون اجازه دستفروشان نیز از آب استفاده می کنند فروشندگان خیابانی برای شستن ظروف آشپزی خود به باغ آبنماها می پردازند که منجر به تخریب آبنما توسط روغن این مواد شده و سلامت خریداران آنها را نیز به خطر می اندازد.

وی با یادآوری اینکه شهرداری از امکانات قانونی برای رسیدگی جدی تری به این معضل برخوردار نیست، گفت: برای رفع ریشه این مشکل نیازمند هم افزایی با سایر نهادها از جمله وزارت بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی با نظارت و قانون گذاری هستیم. جلوگیری از ظهور و تداوم فعالیت آنها؛ از آنجایی که شهرداری فقط می تواند وارد محدوده سد معبر خود شود که نشان داده شده است، دارندگان این چرخ دستی ها پس از اخطار مسئولان اداری شهرداری در بیشتر موارد با تغییر مکان به فعالیت خود ادامه می دهند.

به گفته شهردار منطقه 11 تهران، احداث باغچه در تقاطع ضلع شمالی باغ دانش آموز 2 در حال انجام است. خرداد امسال آغاز شده و این پروژه تا 10 روز دیگر به بهره برداری می رسد.

233233

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما