اپیدمی کرونا مشکلات زیادی را در سیستم های بهداشتی و درمانی از جمله کمبود نیروی پرستاری آشکار کرده است. یکی از آنها بود. در عین حال حفظ کنید یکی یکی از مشاغلی است که میزان فرسودگی شغلی در آن بالاست.

شیفت های طولانی، فشار کاری بالا و عدم استقلال کاری، پرستاری را به شغلی پر استرس تبدیل کرده است.

با این حال، آمار نشان می دهد که مراقبت یکی این یکی از مشاغلی است که تقاضای زیادی در بازار کار دارد. به عنوان مثال، تخمین زده می شود که تقاضا برای پرستاران در ایالات متحده تا سال 2031 تا 46 درصد افزایش یابد.

پرستاران در بسیاری از کشورها اکنون دستمزد پایینی دریافت می کنند. به عنوان مثال دستمزد پرستاران در دو کشور اروپایی لتونی و لیتوانی کمتر از میانگین دستمزد این دو کشور است.

به گزارش خبرفوری، ده کشور اروپایی که پرستاران بیشترین درآمد را دارند در زیر آمده است. همه ارقام به یورو تبدیل شد و میزان درآمد بدون در نظر گرفتن مالیات ارائه شد که در اکثر کشورها به تدریج افزایش می یابد.

10) بریتانیای کبیر

مقصد بسیاری از پرستارانی که قصد مهاجرت به سراسر جهان را دارند، انگلستان است. متوسط ​​درآمد پرستاران در این کشور 58222 یورو در سال است.

دانشجویان پرستاری در انگلستان می توانند تعدادی تخصص مختلف مانند پرستاری اطفال، پرستاری بزرگسالان، کمک آموزشی برای افراد دارای معلولیت و مراقبت از سلامت روان را مطالعه کنند.

9) ایرلند

درآمد پرستاران در ایرلند بالا است که نشان دهنده سرمایه گذاری دولت در بخش بهداشت، عملکرد اتحادیه قابل قبول و اهداف بهبود کیفیت مراقبت از بیمار است.

به طور متوسط، پرستاران در ایرلند 58566 یورو در سال درآمد دارند.

8) فنلاند

فنلاند با کمبود پرستار مواجه است زیرا بسیاری از پرستاران بازنشسته می شوند و تقاضا برای پرستار افزایش می یابد. دلیل اصلی افزایش نیاز به پرستار در فنلاند پیری جمعیت این کشور اسکاندیناوی است.

میانگین حقوقی که پرستاران در فنلاند دریافت می کنند 64111 یورو در سال است.

7) آلمان

پرسنل پرستاری در آلمان علاوه بر درآمد بالا دارای مزایای دیگری مانند حقوق سالانه تعطیلات و ساعات کاری منعطف و منعطف هستند.

بنابراین آلمان فقط برای پرسنل پرستاری نیست یکی این کشور یکی از بهترین کشورها از نظر حقوق و دستمزد و همچنین از نظر تعادل زندگی شخصی و حرفه ای است یکی این کشور یکی از بهترین کشورها برای کارگران این حرفه محسوب می شود.

به طور متوسط، هر پرستار شاغل در آلمان سالانه 64211 یورو درآمد دارد.

6) بلژیک

بلژیک از یک طرف یکی این کشور یکی از بهترین کشورها برای پزشکان و پرستاران محسوب می شود یکی آنها بالاترین دستمزد را در میان کشورهای اروپایی دریافت می کنند. مجموعه این دو عامل را می توان نشانه ای از کیفیت بالای سیستم بهداشت و درمان در این کشور دانست.

متوسط ​​درآمد سالانه پرستاران در بلژیک 66249 یورو در سال است.

5) هلند

در حال حاضر به دلیل افزایش جمعیت سالمندان، نیاز به کادر پرستاری در هلند و همچنین فنلاند در حال افزایش است. با این حال، پیری جمعیت تنها دلیل نیاز روزافزون به کادر پرستاری نیست.

هلند مقصد بسیاری از شهروندان کشورهای دیگر است و موقعیت استراتژیک این کشور در اروپا باعث شده است که سیستم بهداشت و درمان آن بیش از حد انتظار تحت فشار قرار گیرد.

پرستاران در هلند به طور متوسط ​​67288 یورو در سال درآمد دارند.

4) نروژ

درآمد پرستاران در نروژ بالاست زیرا این کشور با کمبود حدود هفت هزار پرستار مواجه است. در همین حال، پیش بینی می شود که نروژ تا سال 2035 به استخدام 28000 پرستار نیاز داشته باشد.

به طور متوسط، پرستاران در نروژ 67701 یورو در سال درآمد دارند.

3) دانمارک

دانمارک به عنوان یکی این کشور یکی از بهترین کشورها برای ایجاد تعادل بین زندگی شخصی و حرفه ای به حساب می آید. از یک سو، پرستاران در دانمارک درآمد بالایی با مزایای جانبی دارند، اما از سوی دیگر، کیفیت محیط کار آنها به دلیل سیستم بهداشتی منسجم و قوی این کشور بالا است.

علاوه بر این، دانمارک یکی این کشور از نظر استاندارد و کیفیت زندگی یکی از بهترین کشورهای جهان است. کارکنان پرستاری در این کشور به طور متوسط ​​سالانه 85976 یورو درآمد دارند.

2) لوکزامبورگ

با توجه به درآمد بالای این حرفه در این کشور و کیفیت بالای زندگی در آنجا، نرخ مهاجرت پرستاران اروپایی به لوکزامبورگ بالاست.

وقتی صحبت از حداقل دستمزد می شود، لوکزامبورگ یکی از کشورهای برتر جهان است. متوسط ​​درآمد سالانه پرسنل پرستاری در این کشور 91207 یورو است.

1) سوئیس

در حالی که پرستاران در سوئیس بالاترین حقوق را در میان کشورهای اروپایی دریافت می کنند، در سال 2019 به ازای هر هزار شهروند، 18 پرستار در این کشور کوچک اروپایی وجود داشت. رقمی که دو برابر میانگین تعداد پرستاران کشورهای عضو سازمان توسعه اقتصادی و همکاری است.

به دلیل کمبود نیروی پرستاری، سوئیس حدود 30 تا 40 درصد از کادر پرستاری شاغل در سیستم بهداشتی خود را از خارج به خصوص از کشورهای همسایه در اروپا تأمین می کند.

کارکنان پرستاری در سوئیس به طور متوسط ​​سالانه 96661 یورو درآمد دارند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *