عصر ایران اگر تا به حال احساس سوزش در قفسه سینه خود در حین یا بعد از غذا خوردن داشته اید، احتمالاً این مورد است. رفلاکس اسید این حالت ناخوشایند و آزاردهنده در اثر حرکت اسید معده به سمت مری ایجاد می شود.

رژیم غذایی، استرس، وزن بدن، سیگار کشیدن، بارداری و سایر عوامل سبک زندگی می تواند علت باشد. به طور خاص، غذاها و ادویه هایی که می خورید می توانند باعث رفلاکس اسید شوند یا علائم آن را بدتر کنند.

علاوه بر این، رفلاکس اسید می تواند یکی از علائم بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) باشد.

دارچین یکی این یکی از محبوب ترین ادویه ها در جهان است و به طور گسترده ای به عنوان یک درمان یا علت سوزش سر دل مورد بحث قرار می گیرد. به همین دلیل، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که اگر از این شرایط رنج می برید، آیا باید آن را بخورید؟

دارچین چیست؟

دارچین این یک ادویه محبوب است که در بسیاری از غذاها در سراسر جهان استفاده می شود. همچنین معمولاً در دسرها، غذاهای صبحانه و نوشیدنی های گرم استفاده می شود.

دارچین همچنین به دلیل ترکیبات گیاهی پلی فنل با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی ممکن است برای سلامتی مفید باشد. به ویژه، غنی از اسید سینامیک، سینامالدئید و فلاونوئیدهای مختلف است.

رایج ترین نوع دارچین کاسیا است که بیشتر فرآوری شده و حاوی آنتی اکسیدان های کمتری است. از سوی دیگر، دارچین سیلان، دارچین “واقعی” در نظر گرفته می شود. این تنوع حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری است اما در اکثر فروشگاه ها به سختی یافت می شود.

آیا دارچین باعث سوزش سر دل می شود یا آن را درمان می کند؟

تا به امروز، مطالعاتی در مورد تأثیر دارچین بر رشد یا تشدید وجود دارد رفلاکس اسید خیلی محدود بود.

یک مطالعه 2021 نشان داد که دارچین می تواند به بهبود سوء هاضمه یا سوء هاضمه عملکردی کمک کند.

یک مطالعه محققان ایرانی در سال 2020 ادویه های فلفل، کاری، زنجبیل، زردچوبه و دارچین را مورد مطالعه قرار دادند. مشخص شده است افرادی که غذاهای تند حاوی این ادویه ها می خورند بیشتر در معرض سوزش معده ناشی از ریفلاکس اسید هستند.

با این حال مصرف خود دارچین در بین انسان ها رایج نیست. این معمولاً در مقادیر کم مصرف می شود و اغلب با سایر غذاهای محرک سرو می شود، که تعیین ارتباط مستقیم با بدتر شدن علائم را دشوار می کند. تحقیقات بیشتری برای درک اینکه آیا دارچین به خودی خود می تواند باعث رفلاکس اسید یا درمان آن شود، مورد نیاز است.

آیا دارچین محرک سوزش سر دل است؟

سعی نکنید از دارچین به عنوان یک درمان رفلاکس اسید استفاده کنید

هیچ مدرک مستقیمی وجود ندارد که دارچین رفلاکس اسید را درمان می کند. بنابراین بهتر است برای یافتن روش های درمانی موثرتر با پزشک خود مشورت کنید.

با این حال، محرک‌های رفلاکس اسید بسیار فردی هستند و آنچه برای یک فرد مؤثر است ممکن است برای دیگری مؤثر نباشد. بنابراین، مهم است که به عادات غذایی خود توجه کنید تا مشخص شود که آیا دارچین یا سایر غذاها باعث ایجاد علائم شما می شوند.

اگر فکر می کنید دارچین ممکن است علائم شما را بدتر کند، آن را به مدت سه تا چهار هفته از رژیم غذایی خود حذف کنید. اگر علائم شما بهبود یافت، بهتر است این ادویه را به طور کامل محدود کنید یا از آن اجتناب کنید. اگر علائم شما بهبود نیافت، می توانید آن را دوباره به رژیم غذایی خود وارد کنید.

تا زمانی که تحقیقات بیشتری در دسترس نباشد، بهتر است به بدن خود گوش دهید و فقط غذاهایی را حذف کنید که علائم سوزش سر دل را بدتر می کنند.

اگر مطمئن نیستید از کجا شروع کنید، با یک پزشک یا متخصص تغذیه خبره مشورت کنید تا بهترین اقدام را تعیین کنید.

نکاتی برای درمان رفلاکس اسید

یادگیری مدیریت رفلاکس اسید برای رفاه و سلامتی شما مهم است. در صورت عدم درمان، رفلاکس اسید مداوم می تواند منجر به بیماری های جدی مانند مری بارت، سرطان مری، مشکل در بلع و درد مزمن شود.

نکات مفید سبک زندگی برای درمان سوزش سر دل شامل کاهش غذاهای محرک، ترک سیگار، محدود کردن مصرف الکل و خوردن وعده های غذایی کوچکتر به دفعات بیشتر است.

اگر علائم شما ادامه یافت یا بدتر شد، برای مشاوره فردی با پزشک خود تماس بگیرید، که ممکن است شامل داروهای بدون نسخه یا تجویزی و در موارد نادر جراحی باشد.

خلاصه

اگر تا به حال رفلاکس اسید را تجربه کرده اید، می دانید که غذاهایی که می خورید یکی مقصر اصلی هستند.

مانند بسیاری از ادویه ها، دارچین گزارش شده است که علائم رفلاکس را بدتر می کند، به خصوص زمانی که به مقدار زیاد مصرف شود. با این حال، در حال حاضر هیچ مدرکی مبنی بر اینکه دارچین باعث یا بدتر شدن رفلاکس اسید می شود وجود ندارد.

بنابراین، بعید است که شرایط را کاهش دهد.

با این حال، افراد مبتلا به رفلاکس اسید، محرک های مختلفی دارند. اگر فکر می کنید دارچین باعث رفلاکس اسید می شود، سعی کنید آن را به مدت سه تا چهار هفته از رژیم غذایی خود حذف کنید تا ببینید آیا علائم فروکش می کنند یا خیر.

برای اکثر افراد، آزمایش تغییرات سبک زندگی به شناسایی محرک ها و یافتن بهترین راه برای مدیریت رفلاکس اسید کمک می کند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما