رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از استفاده از دانشگاه ها برای رصد تهدیدات پدافند غیرعامل و سایبری خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار غلامرضا جلالی در همایش پدافند غیرعامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر توضیح داد: پدافند غیرعامل اکوسیستمی است با 10 مولفه که اولین آن مدیریت، فرماندهی، برنامه ریزی و کنترل است که هسته اصلی پدافند غیرعامل محسوب می شود. . با توجه به اینکه تهدیدات انسانی و دانش پایه موضوع پدافند غیرعامل است و هر دو ماهیت علمی دارند و به طور مرتب تغییر می کنند، لازم است برای آنها الگوبرداری شود، رصد، پایش و تشخیص داده شود.

وی افزود: با توجه به سرعت فناوری نیاز به مکانیزم فعال برای رصد و شناسایی ریسک ها وجود دارد. از آنجایی که انواع نظریه های علمی تهدید کننده مانند ب- تهدیدات ترکیبی و شناختی، در فضای ذهنی دشمن، د و تحولات. ، به آن واکنش نشان داده و با آن مقابله کنید.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور با بیان اینکه با توجه به سرعت تغییرات در بروز تهدیدات، بررسی علمی تهدیدات جدید باید به سرعت انجام شود تا راه حل پدافندی آنها به سرعت مستقر شود، تاکید کرد: در در این زمینه، دانشگاه‌ها باید مکانیزمی برای پاسخگویی سریع و دریافت پاسخ به سؤالات مربوط به یک تهدید در مدت 3 تا 6 ماه ایجاد کنند.

جلالی تصریح کرد: امروزه تحلیل تهدیدات زیست محیطی و بررسی نقاط ضعف و آسیب پذیری صرفاً مبتنی بر تئوری نیست و نیازمند یک سیستم مدیریتی و همچنین سیستم رهبری و سیاست گذاری است. وی تصریح کرد: داده کاوی و استفاده از هوش مصنوعی ابزارهایی هستند که می توانند در این زمینه به ما کمک کنند. ما به یک سیستم فرماندهی و کنترل عملیاتی پدافند غیرعامل ملی نیاز داریم که حداقل بر شش حوزه سایبری، بیولوژیکی، شیمیایی، رادیولوژیکی، الکترونیکی و انسانی نظارت داشته باشد.

وی علم تهدید را جزء دوم اکوسیستم پدافند غیرعامل دانست و تصریح کرد: باید فناوری را از لحظه توسعه تا لحظه عرضه به بازار رصد و رصد کنیم. سازمان پدافند بر اساس قانون تأسیس سازمان، مقررات، استانداردهای فنی، الزامات و استانداردهای حرفه ای پدافند غیرعامل را تنظیم می کند.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور افزود: پس از تدوین آیین نامه باید به حوزه آموزش و پرورش توجه کنیم، اکنون فاصله زیادی بین آموزش های ما در حوزه های مختلف پدافند غیرعامل و مقررات تنظیم شده وجود دارد که باید رعایت شود. به عنوان یک مکانیسم در نظر گرفته شود.

جلالی یادآور شد: دانشگاه های تعیین شده سازمان پدافند غیرعامل کشور باید در قالب شوراهای تخصصی به موضوع «آموزش و پژوهش در پدافند غیرعامل» بپردازند و راهکارهای عملی ارائه دهند تا حداقل دانشی که در حال حاضر در نظام نظارتی موجود وجود دارد، منتقل شود.

اسرائیل بیش از هر زمان دیگری منفورتر و به فروپاشی نزدیکتر است

همچنین به گزارش ایلنا، امیر سرتیپ اکرمی نیا معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در گفت و گو با خدمه هواپیما و گروه پزشکی قرارگاه شهید لشگری نهاجا با اشاره به اینکه عملیات طوفان الاقصی به جنگ تحمیل شده است، گفت: به رژیم صهیونیستی عظمت بخشید و امروز این رژیم منفورتر از همیشه شده و در آستانه فروپاشی است.

معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش افزود: با آغاز عملیات طوفانی الاقصی، رژیم صهیونیستی تلاش کرد حماس را به عنوان گروه تروریستی معرفی کند، اما به سرعت مشخص شد که اتهامات غیرانسانی در خصوص کشتار حماس گروه تروریستی در نظر گرفته شده کودکان اشتباه می کنند. از سوی دیگر، امروز افکار عمومی جهان به دلیل نسل کشی و جنایت علیه بشریت در غزه علیه رژیم صهیونیستی بسیج شده است.

وی با توجه به اینکه حماس آغازگر جنگ بود، تصریح کرد: از زمان تأسیس رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین در سال 1948، جنگ این رژیم علیه مردم فلسطین و رژیم غاصب اسرائیل هرگز متوقف نشده است. مردم به طور مستمر مورد حمله قرار می گیرند از سوی دیگر، حماس در سال های اخیر بارها مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

امیر اکرمی نیا گفت: نسل کنونی فلسطین تمایل شدیدی به هویت و استقلال دارد و از بازپس گیری سرزمین های اشغالی و تشکیل کشور مستقل فلسطین ابایی ندارد و نسبت به جمعیت آورده شده به سرزمین های اشغالی احساس تعلق دارد. از نقاط مختلف جهان ملیت و انگیزه در خدمت مقابله با تهدیدات نیروهای مقاومت نیست.

وی افزود: عملیات طوفانی الاقصی که در آن بازدارندگی، غافلگیری و گسترش جنگ به سرزمین های اشغالی با شکست مواجه شد، اصول دکترین نظامی رژیم صهیونیستی را بدنام کرد. علاوه بر این، ناامنی شهرک‌های صهیونیستی به تشدید تهدیدات و اختلافات در داخل رژیم غاصب اسرائیل منجر شده است.

امیر سرتیپ اکرمی نیا تصریح کرد: تداوم جنایات رژیم صهیونیستی چهره غاصبان سرزمین فلسطین را برای مردم جهان آشکارتر کرده و موجب رسوایی غرب به ویژه آمریکا شده است زیرا امروز آنها رژیم صهیونیستی بدون کمک غرب نمی تواند زنده بماند.

وی در پایان افزود: بی شک خون شهدای غزه به ثمر نشسته و روند پیروزی مردم و آزادی سرزمین فلسطین را تضمین و تسریع خواهد کرد.

در ابتدای این مراسم که با حضور کادر پروازی و تیم پزشکی همراه بود، سردار سرتیپ مسعود جعفری فرمانده پایگاه شهید لشگری به تشریح ماموریت های تاکتیکی و عملیاتی و همچنین اقدامات قرارگاه کمکی پرداختند. بخشی از اقدامات اصلی پرسنل در سال گذشته که با روحیه جهادی انقلاب رخ داده را تبیین کرد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *