رئیس اداره میراث، گردشگری و صنایع دستی تالش بر اهمیت برگزاری همایش نقش جلال آل احمد در فرهنگ و ادب تالش تاکید کرد و گفت: خانه جلال آل احمد به موزه مردم شناسی تبدیل شده است. جاذبه های دست ساز و همچنین جاذبه های تاریخی و طبیعی منطقه می تواند به توسعه گردشگری فرهنگی و کمک های ادبی کمک کند
بازتاب آنلاین، پردل امیری نژاد رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تالش گفت: در جلسه شورای فرهنگی عمومی شهرستان تالش که روز پنجشنبه 22 دی ماه برگزار شد، در دفتر امام جمعه شهرستان و با حضور در این نشست نقش جلال آل احمد در فرهنگ و هویت تالشی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این جلسه رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تالش گزارشی جامع از تاثیر جلال آل احمد بر فرهنگ و ادب این منطقه ارائه کرد و پیشنهاد کرد خانه جلال آل احمد در ساحل آل – احیای آلن با تبدیل اسلام به موزه مردم شناسی می توان گام های موثری در جهت توسعه گردشگری فرهنگی و ادبی برداشت.
وی تاکید کرد: برگزاری سالانه همایش های علمی و فرهنگی در این زمینه و همچنین حضور علاقه مندان به ادبیات ملی در شهرستان تالش می تواند فرصت مناسبی برای تحلیل بیشتر و تصور نقش جلال آل احمد در توسعه فرهنگ تالش باشد. همچنین تمرکز بر آثار ادبی جلال و تأثیرات آل احمد برای افزایش آگاهی عمومی از ارزش های فرهنگی منطقه تصور شود.
امیری نژاد تاکید کرد: تبدیل خانه جلال آل احمد به موزه مردم شناسی می تواند علاوه بر جاذبه های تاریخی و طبیعی منطقه به توسعه گردشگری فرهنگی و ادبی به عنوان یک جاذبه انسان ساز کمک کند. این اقدام نه تنها منجر به معرفی بهتر فرهنگ و تاریخ تالش می شود، بلکه می تواند منجر به جذب گردشگران علاقمند به فرهنگ و ادبیات به ویژه در سطح ملی و بین المللی شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تلاش تصریح کرد: پیشنهاد برگزاری همایش و احیای خانه جلال آل احمد مورد استقبال اعضای شورای فرهنگ عمومی قرار گرفت و مقرر شد در آینده نزدیک این امر انجام شود. آينده انجام در آينده پيگيري هاي لازم براي اجراي اين طرح ها توسط دبيرخانه شوراي فرهنگ عمومي انجام خواهد شد و مديريت ميراث فرهنگي بايد مورد توجه قرار گيرد.