در پی پخش دو قسمت از سری جدید برنامه سینمایی «هفت»، چند رسانه نسبت به اجرای بهروز افخمی و کیفیت این برنامه ابراز نگرانی کرده و این سوال را مطرح کرده اند که ساخت برنامه ای با این رویکرد جدا از هزینه ای که بیت المالل صرف آن می کند، واقعاً سینمای ایران چه دردی را التیام می بخشد؟

به گزارش بازتاب آنلاین، پس از انتشار فهرست فیلم های راه یافته به بخش رقابتی چهل و دومین جشنواره فیلم فجر، انتقادها نسبت به حضور بهروز افخمی به عنوان مجری برنامه «هفت» در حالی که خودش در حال فیلمبرداری در چهل و دومین دوره بود افزایش یافت. جشنواره سینما فجر. . اعتراضی که راه به جایی نبرد.

پس از آن بود که مردم و منتقدان دو قسمت اول این برنامه را تماشا کردند و پس از آن بازار اعتراض به ضعف نمایش افزایش یافت.

همانطور که انتظار می رفت سری جدید «هفت» با همان ساختار همیشگی و کلیشه ای پخش شد.

خبرگزاری تسنیم در مطلبی تحلیلی به این موضوع اشاره کرد که بهروز افخمی اهمیتی به مخاطب ندارد و این مضمون را می‌توان در فیلم‌ها و سریال‌های او، در برنامه «منتقد فیلم» که سال گذشته کارگردانی کرد و در این فیلم مشاهده کرد. برنامه سال «هفت» .

در این مقاله تحلیلی آمده است: او از مهر 1393 تا خرداد 1394 تجربه کارگردانی برنامه «هفت» را داشته و هر بار ادعا می کند که با «هفت» می آید و قصد نجات سینمای ایران را دارد، اما نه تنها این کار را انجام می دهد. اتفاق نمی افتد، اما جستجوها می آیند و می روند.

در ادامه به این نکته اشاره می‌شود که برنامه «هفت» هیچ چالشی ایجاد نمی‌کند و جریان فرهنگی را آغاز نمی‌کند: «روزی روزگاری برنامه‌های سینمایی و هنری تلویزیون باید هم محتوا داشت و هم چالش، البته چالش همیشه به معنای حاشیه‌سازی نیست». بلکه این چالش یا جریان فرهنگی است که برنامه باید چنین اتفاقی را رقم بزند وگرنه داشتن یا نداشتن چنین برنامه هایی چه فایده ای دارد؟

عصر ایران در گزارشی با عنوان «هنر بهروز افخمی در نمایش هفت پولساز»، سری جدید این برنامه را روندی نزولی و پسرفتی خواند و از نحوه نقد فیلم «پالایشگاه» گلایه کرد. در این گزارش آمده است: «بیشتر مطالبی که قرار بود در مورد فیلم پالایشگاه در بخش نقد و بررسی فیلم ایرانی گفته شود، می توانست توسط سه منتقد با هم بعد از نمایش یا در یک کافه، اداره و… مطرح شود» و واقعاً اینطور است. ربطی به فیلم نداشت او برنامه تلویزیونی ملی نداشت و ندارد.»

حمله رسانه ها به بهروز افخمی به بهانه بازی ضعیفش در سری جدید برنامه «هفت» این «هفت» فقط خرج است و دردی از سینما دوا نمی کند.
وی در تحلیلی که تسنیم، رسانه همسو با تلویزیون درباره «هفت» نوشت، آن را برنامه ای بیهوده خواند.

نویسنده در بخشی از این گزارش خاطرنشان می کند: قطعا مدیران صدا و سیما بهتر از ما می دانند که آنتن تلویزیون – در هر شبکه ای – هزینه ای دارد که رقم کمی نیست و آن هزینه از بیت المال می آید. ، بهتر است چند دوست برای شوخی و زیاد داشته باشیم، رقبای سینما نباید این همه هزینه را به دوش مردم تحمیل کنند، رسماً بهروز افخمی و دوستانش در لیگ دیگری هستند، به جایی رسیده اند که آنهایی که حتی با شوخی با یکدیگر در تلویزیون پول در بیاورند، اما آنها کمدین هم نیستند.

باید دید کیفیت برنامه در آینده به کدام سمت خواهد رفت. هرچند بعید است این انتقادها بر عملکرد افخمی تاثیر بگذارد، اما در جشنواره فجر، «هفت» به جایگاه قابل قبول تری خواهد رسید.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *