خبری مبنی بر دریافت حقوق 7میلیون تومانی برای گروهی از دانشجویان منتشر شده است که در ادامه می توانید جزئیات ان را بخوانید.
به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از ایسنا: معاون آموزشی وزارت علوم از بورسیه 70 هزار دانشجو در دفترچه کنکور 1403 خبر داد و گفت: البته در برنامه هفتم توسعه قانونی وجود دارد که اگر تصویب می کند به گفته نمایندگان مجلس 50 درصد مکان های دانشگاهی و اشتغال دانشجویان در این رشته ها تضمین می شود.
قاسم عمو عابدینی با اعلام این خبر و با بیان اینکه دانشگاه حکمت بانیان از سال آینده فعالیت خود را آغاز می کند، گفت: شورای گسترش آموزش عالی به دانشگاه هایی که جزء یک درصد بودند مجوز افتتاح این دانشگاه ها را داده است. ، دانشکده ای به نام «دانشکده علوم و فنون راهبردی» تأسیس می شود.
وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر به چهار دانشکده مجوز داده شده است تا الگوی این دانشکده ها «حکمت بانیان» و مقطع تحصیلی آنها از دیپلم تا کارشناسی ارشد و از کارشناسی تا دکتری باشد به گونه ای که رتبه زیر 1000 در آزمون سراسری امکان ورود به این دانشگاه ها را خواهند داشت.
معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه تمامی دانشجویان دانشکده های حکمت بنیان در بورس پذیرفته می شوند، گفت: آینده حرفه ای این دانشجویان 100 درصد تضمین شده است.
معاون آموزشی وزارت علوم در مورد بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی نیز افزود: از سال 1401 تاکنون حدود 100 نفر با این روش جدید پذیرش شده اند که از این تعداد ۴۰ واحد آنها در اختیار صنعت بوده و بورس شدهاند و به آن کارشناسی حرفهای میگویند.
عمو عابدینی تاکید کرد: امسال 5000 دانشجو بورسیه دانشگاه شدند و با برنامه ریزی هایی که انجام داده ایم دوست داریم تعداد بورسیه های دفترچه کنکور را به 70 هزار نفر برسانیم. امسال ۳۵ صفحه دفترچه کنکور به این بورسها اختصاص یافته بود.
معاون آموزشی وزارت علوم با تاکید بر اینکه برای سال آینده 70 هزار بورسیه نیز در نظر گرفته شده است، گفت: البته در برنامه هفتم توسعه قانونی وجود دارد که در صورت تصویب نمایندگان مجلس، 50 درصد محل های دانشگاهی را خواهند گرفت. بورسیه صنعتی شده و شغل دانشجویان در این رشته ها تضمین می شود و در صورت عدم تصویب این قانون ممکن است تعداد بورسیه ها کاهش یابد.
عمو عابدینی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشجوی بورسیه ما ماهیانه 3 تا 7 میلیون حقوق دریافت می کند، بیمه شده، دوره کارآموزی ویژه دارد، هشت دوره ویژه در آن صنعت می گذراند و شغل تضمینی دارد.
سال گذشته تنها دانشگاه یزد مبادله صنعتی را اجرا کرد، امسال 50 دانشگاه آن را اجرا کردند و امیدواریم در سال آینده با تصویب بند مربوط به صنایع در مجلس در برنامه هفتم، نیمی از محل های دانشگاه را به بورس تبدیل کنیم.