چندی پیش محمدرضا اسماعیلی، رئیس هیات مدیره صندوق ملی مسکن گفت: برای ارتقای فناوری و سوددهی ساخت پروژه نهضت ملی مسکن، با بیش از 10 شرکت بین المللی در حال مذاکره هستیم. ، که هم آسیایی و هم اروپایی هستند.

در همین رابطه حسن تیزمغز مشاور وزیر راه و شهرسازی چندی پیش در همایشی اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی در نظر دارد با کمک بخش خصوصی چهار میلیون واحد مسکونی بسازد و در این راستا. حمایت از بخش خصوصی با ایجاد مشوق های مناسب ضروری است.

وی افزود: در دولت سیزدهم تلاش کردیم فناوری های نوین را در ساخت و ساز وارد کنیم. علاوه بر بهره مندی از فناوری نوین ساخت، از نیروی کار ملی نیز استفاده خواهد شد.

تیزمغز با اعلام اینکه هشت کشور خارجی با ورود فناوری جدید ساخت به کشور موافقت کرده اند، گفت: در حال برنامه ریزی برای ایجاد چندین کارخانه پیش ساخته هستیم و از نیروهای ملی در این کارخانه ها استفاده می شود.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در همایش انبوه سازان و سازندگان با رویکرد مقررات ملی اظهار داشت: همکاری بانک ها با طرح نهضت ملی مسکن چندان مناسب نیست. علاوه بر این، سود بالای این طرح باید کاهش یابد.

وی همچنین از آمادگی برای بازسازی غزه و توسعه این منطقه خبر داد.

ساخت مسکن در قالب سیستم فنی و اجرایی.

در ادامه این همایش، اقبال شکری، عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: مجلس برای تسهیل در اجرای بهینه طرح نهضت ملی مسکن گام برداشته است. از سوی دیگر 10 نوع فناوری جدید و روش های ساخت شناسایی شده است. در توافق با وزارت راه و شهرسازی مقرر شد نهضت ملی مسکن در قالب سامانه فنی و اجرایی اجرایی شود.

وی تصریح کرد: مجلس در تلاش است قوانینی را تصویب کند که ضمن تسهیل ساخت و ساز، منجر به کاهش هزینه مسکن برای متقاضیان اصیل مسکن شود.

یکی از الزامات ساخت مسکن مناسب، تعامل بین دولت و بخش خصوصی است.

در ادامه، شهاب سعادت نژاد، رئیس انجمن صنفی سازندگان خانه و ساختمان تهران گفت: بخش خصوصی با همکاری دولت برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تلاش می کند. تلاش می کنیم با همکاری دولت، شهرداری ها و سایر ادارات کیفیت و ساخت و ساز را ارتقا دهیم.

وی تاکید کرد: صنعت ساختمان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین صنعت‌های کشور است و با تعامل وزارت راه و شهرسازی و انبوه سازندگان و سازندگان حرفه‌ای می‌توان ساختمان‌هایی با کیفیت و ایمن ساخت و در در این راستا، دولت باید حمایت های لازم را از بخش خصوصی انجام دهد. هدف از برگزاری این نوع رویدادها گرد هم آوردن دولت، انجمن ها و بازیگران صنعت ساختمان و آشنایی با توانایی های سازندگان بخش خصوصی است. لزوم استفاده از مقررات ملی در ساخت و ساز ساختمان نیز در این همایش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ساخت و ساز ساختمان ها باید از مهندسان واجد شرایط استفاده شود.

یک فعال صنعت ساختمان نیز تصریح کرد: از جمله الزاماتی که باید رعایت شود استانداردهای ملی ساختمان و استفاده از مهندسین واجد شرایط است. آموزش و نظارت مهندسان برای بهبود طول عمر ساختمان ها باید جدی گرفته شود.

بابک بهمنی گفت: مقررات ملی و کنترل ساخت و ساز جامع، کاربردی و باز است و باید در تمامی مراحل از برنامه ریزی تا نظارت و اجرا مورد استفاده فعالان و متخصصان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه تست نظام مهندسی و کنترل ساخت و ساز باید با دقت بیشتری انجام شود، افزود: مهندسان واجد شرایط باید در مراحل مختلف ساخت و ساز انتخاب شوند و مشاوره این مهندسین معیار عمل در ساخت و ساز باشد.

بهمنی رعایت استانداردهای ملی و کنترل ساخت و ساز را ضامن ایمن سازی ساختمان ها در آینده و جلوگیری از هدر رفت اعتبارات ملی عنوان کرد و تاکید کرد: ساختمان هایی مانند متروپل و تخریب ساختمان ها در زلزله سرپل ذهاب و بسیاری موارد دیگر حکایت از آن دارد. که استانداردهای ملی ساختمان رعایت نشده است، لذا توجه به آنها و استفاده از مهندسین واجد شرایط در تمامی مراحل ساخت امری اجتناب ناپذیر است.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *