عصر ایران; نهال موسوی – در این چند روز تلویزیون ویژه برنامه هایی را به مناسبت شب یلدا تدارک دیده و در خبرها اعلام شد حسن ریوندی در یک برنامه استندآپ کمدی نیز حضور خواهد داشت. تصاویری از ضبط این پخش تایید شده.
محمد جواد آذر سالمی وزیر اسبق ارتباطات در الف یک داستان کنایه آمیز وی در صفحه اینستاگرام خود خطاب به صداوسیما نوشت: شما در تاریخ خواهید ماند: فکر صداوسیما که با ایجاد و حمایت از فیلترها می خواست شبکه های اجتماعی را نابود کند و سرمایه اجتماعی نظام را به حراج بگذارد، در نهایت نتوانست مخاطب را جذب کند. ” برای جلب توجه مردم. او در شب یلدا به سراغ اینفلوئنسرهای اینستاگرام رفت.
ریشه کلمه عزی جهرمی روشن و قابل توجه است سیاست غلط در تلویزیون در دو سال گذشته علی الخسو، پیمان جبلی و تیمش به رادیو آمدند و بسیاری از برنامه ها یا چهره های موفق تلویزیونی را متوقف کردند و البته از همان روزهایی که مدام در مورد آنها تذکر می دادند، به حرف هایشان گوش نمی دادند. سخنان کسی صاحب این و نتیجه آن است. دیگر مخاطبی برای آنها وجود نداشت.
حالا من باید با شما جبران کنم ضرر بزرگ آنها از انواع راهها برای ترغیب مردم به تماشای دوباره تلویزیون استفاده میکنند، که اتفاقاً حرکت خوبی است.
در عین حال، زمانی که انتقادات زیادی به رویکرد جدید تلویزیون داشتیم و اعتراض خود را تا حد امکان با جزئیات یادداشت کردیم، فقط گفتیم که تلویزیون، رادیو و تلویزیون به طور کلی یک نهاد مهم فرهنگی و اجتماعی است که نمی تواند وجود داشته باشد. شخصی سازی یا جناح بندی سیاسی و در این رسانه باید انتظارات مخاطبان از هر طیف و جناحی برآورده شود.
این بدان معنا نیست که تلویزیون باید در دام ببیند که مخاطب چه چیزی را دوست دارد و همین کار را انجام دهد، بلکه برعکس، باید نمایش یا فیلم و سریالی بسازد که بتواند مخاطب را جذب کند و به آن دست یافتنی نیست. با دیدی باز و گسترده بدون حب و بغض یا لجاجت و جناح بندی سیاسی و…
اتفاقاً ورود اینفلوئنسرها به تلویزیون گامی رو به جلو است که نشان از بازنگری در سیاست تلویزیون دارد. البته با فرض در حال تغییر و نه فقط برای خواباندن اعتراضات.
در مورد ایجاد برنامه های جدید با بازگشت صحبت کنید فرزاد حسنی و محمدرضا گلزار این هم ظاهر شد و اتفاقاً این را هم باید به فال نیک گرفت که انگار مجریان و برنامه سازان فعلی تلویزیون به این نتیجه رسیده اند که این سبد پر از رنگ و بو شود وگرنه یکی می شود. بعدی فقط خسته کننده است و خودشان در این دو سال تجربه کردند.
فقط الان هشدار این است که از آن طرف بام نیفتید و برنامه ای برای جبران مخاطب تولید نکنید.
این تجربه دو ساله برای مردمی که در صدا و سیما می نشستند و از علم و آدم و هر نوع کار و برنامه ای انتقاد می کردند، روشن کرده است که حالا که آن طور که فکر می کردند پای میز مدیریت هستند، این کار آسان نیست. و ارتباط رسانه ای مانند تلویزیون با مخاطب یک رابطه متقابل است.
به همین دلیل تلویزیون در ایران تماماً از بودجه دولتی تامین می شود همه ایرانیان آنها در به حرکت درآوردن چرخ های این رسانه نقش دارند، پس یادشان باشد که برای همه ایرانیان برنامه بسازند. به سادگی.
امیدواریم شب یلدای امسال مدیران فعلی را تشویق کند که این مهم را ببینند.