حساسیت فصلی با آنفلوآنزا چه فرقی دارد؟

نتایج رصد ویروس‌های تنفسی شناسایی‌شده تا اسفندماه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد ویروس آنفلوآنزا با ۱۲.۴ درصد، ویروس‌های سرماخوردگی با ۸.۸ درصد و ویروس‌های خانواده کرونا با ۷.۱ درصد در رأس ویروس‌های در گردش در کشور بوده‌اند

به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از تسنیم، طی هفته‌های اخیر در پی افزایش مراودات و تجمعات مردم در تعطیلات نوروزی، شاهد افزایش شیوع برخی بیماری‌های تنفسی از جمله آنفلوآنزا هستیم.

نتایج رصد ویروس‌های تنفسی شناسایی‌شده تا اسفندماه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد ویروس آنفلوآنزا با ۱۲.۴ درصد، ویروس‌های سرماخوردگی با ۸.۸ درصد و ویروس‌های خانواده کرونا با ۷.۱ درصد در رأس ویروس‌های در گردش در کشور بوده‌اند.

علاوه بر ابتلا به این ویروس‌های تنفسی، همه ساله تعداد زیادی از افراد در فصل بهار دچار حساسیت فصلی (آلرژی) می‌شوند، به همین دلیل ممکن است افراد در تشخیص علائم افتراقی آنفلوآنزا و حساسیت فصلی دچار اشتباه شوند.

قباد مرادی، سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره تفاوت‌های علائم آنفلوآنزا و آلرژی اظهار کرد: آلرژی فصلی معمولاً با آبریزش بینی، عطسه‌های فراوان و گاهی خارش پوستی و کهیر، آبریزش از چشم و بینی همراه است.

وی ادامه داد: این علائم معمولاً با سابقه تماس با گل و گیاه یا آلرژن‌ها (موادی که باعث حساسیت می‌شوند) شروع می‌شود، اما علائم آنفلوآنزا کمی متفاوت است و بدون سابقه تماس با این مواد حساسیت‌زا نیز بروز می‌یابد.

مرادی اضافه کرد: آنفلوآنزا معمولاً با تب، کوفتگی بدن و سرفه همراه است. آبریزش بینی نیز از دیگر علائمی است که در موارد ابتلا به آنفلوآنزا مشاهده می‌شود، این علائم، تابلوی بالینی و علائم رایج آنفلوآنزا هستند، همچنین، احساس خستگی شدید و کوفتگی بدن که ممکن است چند روز طول بکشد از دیگر علائم رایجی است که آنفلوآنزا را از حساسیت فصلی متمایز می‌کند. به‌طورکلی، تب از علائم شایع آنفلوآنزا است و معمولاً این بیماری با تب ناگهانی آغاز می‌شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما