سامان اتشامی در مورد این رویداد جدید گفت: “حضور من در این مجموعه توسط آقای محسن تانابه ، آقای حج عبداللهی و خانم ریما رامینفر دعوت شده است. بی نظیر برای گفتن ، هومن و من سالها همکلاسی بودم و این دوستی ها در حال حاضر در آنجا بودیم و شاید دعوت به کار با این سریال به دلیل این سریال ها و آلات دوستانه من بود.
حضور من در پایتخت یک انتخاب عاشقانه بود
به گفته ایران ، این دوستان حدود شش ماه پیش با من تماس گرفتند و این پیشنهاد مطرح شد و آنها در ابتدا فکر می کردند که من پیشنهاد شغلی را نمی پذیرم و داستان سریال را توضیح می دهم. به این ترتیب ، یک قطعه توسط داماد معمولی Naqi انجام می شود که همه را خوشحال می کند ، و من پذیرفتم ، و روز بعد ، من به گروه پیوستم و این دنباله را عاشقانه و صادقانه اجرا کردم ، و اگر یک بار دیگر در سینما یا تئاتر و حتی سریال ها فرصتی داشته باشم و بتوانم خدمت کنم. نکته دیگر این است که من در حرفه ای که قبلاً کار می کنم سابقه ای نداشته ام. “
با عرض پوزش برای ناآشنایی مردم با ابزارهای ایرانی
“من به عنوان یک نوازنده و آهنگساز ، من نمی دانم که آنها به چه شکلی هستند ، و تفاوت های این سازها چیست و تفاوت های این سازها چیست؟” سالها قبل به یاد می آورم یکی من این ساز را به عنوان هدیه ای از موسیقی دانان بزرگ کشورمان دریافت کردم و آن را در دفتر خود قرار دادم. یک روز یکی او از دوستان تحصیل کرده به مطب آمد و به ساز نگاه کرد و پرسید که این فلوت چقدر قیمت است. و من بسیار تعجب کردم. وقتی طبقه تحصیل کرده کشور ما ابزارها را نمی داند و نمی داند نام آنها چیست ، جای تاسف است.
امیدوارم وزارت آموزش و پرورش نگاهی جدی به این موضوع داشته باشد و کتابی در مورد آموزش موسیقی در مدارس تعریف کند. من دوران مدرسه را در هنر زنگ به یاد می آورم ، هیچ کلاس و معلمی برای تدریس وجود ندارد نبود و اگر این کلاس تشکیل می شد ، می توانست یک آموزش نقاشی باشد و به حرکت خود ادامه می داد ، نه هنر بل و نه آشنا با سازها. “
Eystemsi بخشی از این سریال را منعکس می کند که برق خانه معمولی Naqi قطع شده است ، و “راهنمایی” هنوز پیانو می خواند ، و این بخش به طرز عجیبی در فضای مجازی منعکس می شد. وی می گوید: “مردم به دلیل این جهل مقصر نیستند زیرا با بیشتر سازهای بومی کشور ما ناآشنا هستند.” “از آنجا که آنها هرگز آنها را در رسانه های ملی خود ندیده اند و نمی دانند نحوه عملکرد آن چیست.”
این آهنگساز به حضور خود در تلویزیون اشاره کرد و افزود: “من اولین نوازنده ای هستم که در دهه 1980 به پیانو در کشورم افتخار کردم. البته آنها در آن زمان دست و موسیقی من را نشان ندادند ، اما همانطور که پیانو در صحنه” دوره ای “نشان داده شده است ، بسیار خوشحال و ناعادلانه است. رسانه برای این درک که خیلی دیر شده است ، چرا مردم کشور ما با خراسان و ملی کامانچ ایران آشنا نیستند ، که با صدای بلندر از این سازها شنیده می شود ، اگر صدای امروز توسط مردم شنیده می شود
اما سایر سازهای ما هویت دارند و باید با مردم آشنا شوند و اگر این اتفاق بیفتد ، ممکن است دیگر به موسیقی همسالان نروند. اما متأسفانه این موسیقی معتبر در دسترس آنها نیست و آنچه شنیده می شود موسیقی مصرف کننده و غیرقانونی است. البته ، منابع فرهنگی موسیقی ما نیز غنی است و می توان به آنها رسیدگی کرد ، اما متأسفانه توسط رسانه های اجتماعی به آن رسیده است. “
در سریال سرمایه ، قطعه ای از بتهوون پخش می شود که مورد توجه زیادی قرار گرفته است. Eteshami در پاسخ به این سؤال که چرا موسیقی ایرانی با ساز معرفی نشده است ، گفت: “من در دو بخش از این سریال بازی کرده ام که یکی از آنها مربوط به موسیقی کلاسیک است و دیگری در موسیقی ایرانی مورد توجه قرار گرفته است.
البته ، من در این سریال چندین قطعه بازی کرده ام ، ویرایش و ویرایش توسط آقای سیروس مغادام و آقای تونبانده ، و از آن بسیار خوشحالم و وقتی دستانم را روی صفحه تلویزیون تماشا کردم ، بسیار خوشحال شدم و هنوز هم از مردم ایران خوشحال هستم که نمایشنامه خود را در تلویزیون تماشا کنم.
نقش رسانه در معرفی موسیقی
وی در مورد نقش رسانه های ملی در معرفی موسیقی خوب و کار خوب مخاطب گفت: “هنر هنری است که شنیدن آن درست است و کاملاً خوش ذوق است ، مانند پوشیدن لباس ؛ بنابراین ، تمام سلیقه ها باید رعایت شوند ، زیرا موسیقی از صدای طبیعت انتخاب شده است و مانند یک هولناک علمی است و نیاز به توجه ویژه ای به این هال می دهد که از این دست کشت و همچنین حمایت لازم است. معرفی شده برای آکوستیک هیچ یک از استانداردها نیست ، و بیشتر صداهایی که در آن آزمایش شده اند ، من خودم با 5 سال تجربه در زمینه موسیقی به این تجربه رسیده ام. “
سامان اتشامی گفت: “بازی من در سریال پایتخت چنان چشمگیر بود که بیش از 6000 نفر طی یک هفته به طرفداران اینستاگرام من اضافه شدند.” این به معنای نقش و تأثیر رسانه ها یا جامعه در معرفی موسیقی خوب است. البته ، اگر هنرمندان قبیله ای ، زیرا آنها رسانه های ملی داشتند و می توانستند کار خود را از طریق این رسانه معرفی کنند ، هرگز به فضای مجازی نمی رسید. “