غریب آبادی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران نهاد تحقیق و تفحصی را که سال گذشته در یک فرآیند سیاسی توسط شورای حقوق بشر تأسیس شد به رسمیت نمی شناسد، تصریح کرد: ما این موضع را به صراحت بیان کرده ایم. زیرا خود ایران با این پرسش که در نتیجه ناآرامی های سال گذشته در کشور چه گذشت، مسئولانه برخورد می کند. رئیس جمهور همچنین یک کمیته ملی برای بررسی شورش های 1401 ایجاد کرد.

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: جمهوری اسلامی ایران نهاد تحقیق و تفحصی را که شورای حقوق بشر طی یک فرآیند سیاسی تشکیل می دهد، به رسمیت نمی شناسد.

به گزارش ایسنا، کاظم غریب آبادی، معاون امور بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر در تشریح برنامه های هیات ایرانی در جلسات شورای حقوق بشر گفت: شورای حقوق بشر سازمان ملل در سال ۲۰۲۳. با حرکت به سمت مطالبات سیاسی و عمدتاً نامشروع کشورهای غربی باعث رنج بیشتر قربانیان نقض حقوق بشر شد و به ابزار مداخله سیاسی تبدیل شد.

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به اینکه برای مقابله با گزارش کمیته موسوم به تحقیق و تفحص، مستندات خود و یافته های کمیته منتخب رئیس جمهور را در جلسه شورای حقوق بشر تشریح خواهیم کرد، تصریح کرد: در عین حال می‌خواهیم به این نکته اشاره کنیم که اقدامات سیاسی نمی‌تواند واقعیت‌ها را پوشش دهد.

وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران کمیسیون موسوم به تحقیق و تفحص را که سال گذشته در یک فرآیند سیاسی توسط شورای حقوق بشر تشکیل شد را به رسمیت نمی شناسد، گفت: ما به صراحت این موضع را اعلام کرده ایم زیرا خود ایران است. به طور مسئولانه با این موضوع برخورد می کند، آنچه که به دلیل ناآرامی های سال گذشته در کشور رخ داد. رئیس جمهور همچنین یک کمیته ملی برای بررسی شورش های 1401 ایجاد کرد.

دبیر ستاد حقوق بشر با بیان اینکه اولین اقدام ما در جلسه شورای حقوق بشر در خصوص تحریم ها اتخاذ موضع مشترک بین کشورهای در حال توسعه و اعضای جنبش غیرمتعهدها در این زمینه است، گفت: تلاش می کنیم این موضوع را اتخاذ کنیم. قطعنامه‌ای که هر ساله در شورای حقوق بشر علیه تحریم‌های یکجانبه تصویب می‌شود، اجازه دهید با رای مناسب آن را تصویب کنیم تا در مجمع عمومی سازمان ملل تکرار شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *