به گزارش مانیبان، علیرضا ترابی علت ایجاد میز خدمت ارائه انتقال اوراق بهادار از متوفی به وراث و مزایای آن نسبت به تشکیل پرونده از طریق ادارات دولتی را تشریح کرد.

این گروه از وراث برای اولین بار سود سرمایه دریافت کردند. واریز سود 44 میلیون نفر در کمتر از 48 ساعت

وی گفت: شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه بر اساس قوانین و مقررات حاکم بر بازار سرمایه، مجری تقسیم و انتقال اوراق متعلق به متوفی بین وراث قانونی وی است و بر این اساس از سرویس الکترونیکی جدید خود به نام: تاسیس پرونده مکانیزه تقسیم و انتقال اوراق متوفی را از طریق درگاه یکپارچه مشمولان بازار سرمایه منتشر کرد که مستلزم حذف است. ارجاعات حضوری برای ارائه پرونده ها

ترابی در خصوص آخرین آمار انتقال اوراق بهادار از متوفی به وراث اعلام کرد: این سرویس سپرده مرکزی جدید با استقبال خوب علاقه مندان مواجه شده است به طوری که از 16 آبان امسال تا 26 ام دی در ماه 5237 پرونده انتقال ارزش از متوفی به وراث در این درگاه به ثبت رسیده است.

ارسال فقط از طریق درگاه یکپارچه فعالان بازار سرمایه

وی در پاسخ به این سوال که آیا در حال حاضر امکان تشکیل پرونده به صورت حضوری از طریق پنجره های دولتی یا سایر مجاری موازی وجود دارد، گفت: خیر، در حال حاضر تشکیل پرونده برای انتقال اوراق بهادار از متوفی به وراث فقط از طریق درگاه واحد امکان پذیر است. . مشمولان بازار سرمایه می توانند در هر ساعت از شبانه روز و هفت روز هفته توسط یکی از وراث به راحتی خرید اینترنتی داشته باشند و هیچ گونه درخواستی از ادارات دولتی و غیره ثبت نمی شود. در این شرکت ضمناً مرکز تماس تخصصی سپرده گذاری مرکزی (1569) آماده راهنمایی شما در هر مرحله از ثبت درخواست می باشد.

تقسیم سهام متوفی به وسیله دیگری.

معاون حقوقی شرکت سپرده گذاری مرکزی درباره اینکه آیا توزیع سهام متوفیان نیز از طریق درگاه یکپارچه مشمولان بازار سرمایه انجام می شود و آخرین وضعیت توزیع سهام متوفیان پس از اول مرداد اگر آنها در سال 2019 بمیرند چه؟ وی گفت: خیر، توزیع و واگذاری سهام متوفیان مانند گذشته از طریق دفاتر فعال شرکت های کارگزاری و همچنین شعب منتخب بانکی به شرح سایت شرکت سپرده گذاری امکان پذیر است.

به همین دلیل مشمولان باید از ثبت درخواست واگذاری سهام متوفیان در درگاه یکپارچه مشمولان بازار سرمایه خودداری و نسبت به توزیع سهام متوفیان که قبلا بوده است اقدام کنند. مرداد 1399 نفر فوت کرده اند، به مراکز منتخب این سرویس مراجعه کنید.

ترابی افزود: از زمان تقسیم سهام متوفی پس از اول مرداد ماه سال 1398 دارای ظرافت ها و پیچیدگی هایی از جمله موضوع مالیات بر ارث است، این شرکت بر آن است تا ضمن انجام اقدامات لازم، در اسرع وقت با کمترین مساعدت وراث، زیرساخت های لازم برای توزیع سهام این دسته از متوفیان را فراهم کند. مذاکرات و رایزنی ها به اطلاع عموم می رساند.

توصیه به وراث

ترابی همچنین در تشریح توصیه به ذی نفعان برای تشکیل پرونده نقل و انتقال سهام متوفی گفت: پیشنهاد می شود یکی از وراث که سجامی است به نمایندگی از تمامی وراث نسبت به جمع آوری اسناد و مدارک و متعاقباً پرونده انتقال اوراق بهادار متوفی اقدام کند. . همچنین از تشکیل پرونده های موازی برای شخص متوفی خودداری کنید.

و افزود: همچنین لازم است مدارک در تمامی مراحل به درستی بارگذاری شود و در صورت نیاز به راهنمایی از خدمات تلفنی شرکت سپرده گذاری مرکزی (1569) استفاده شود تا درخواست های دریافتی با دقت فراوان و در اسرع وقت بررسی شود. .

رویه های تقسیم ارزش ها بین وراث

بر اساس اطلاعیه سپرده گذاری مرکزی، چنانچه متوفی دارای اوراق قابل معامله در بازار سرمایه باشد، طبق مقررات، برای تقسیم این اوراق بین وراث باید مراحل و مراحل زیر طی شود.

1- به ثبت احوال مراجعه کنید و گواهی فوت بگیرید

2- رسیدگی و اخذ گواهی انحصار وراثت نزد مرجع صالح قضایی

3- اطلاع از وضعیت دارایی (پرتفولیو) متوفی از طریق میز خدمات الکترونیکی طبق فرآیند شرح داده شده.

4- درخواست از اداره مالیات آخرین محل سکونت متوفی و ​​اخذ گواهی پرداخت مالیات بر ارث.

5- ورثه ای که سجامی است باید به درگاه ذینفع بازار سرمایه یکپارچه به نشانی ddn.csdiran.ir/auth/login مراجعه کرده و درخواست ارائه انتقال سهام متوفی را از طریق میز امداد الکترونیک انتخاب کند. (در این صورت تمام ارزش دارایی های متوفی بررسی می شود)

بر این اساس وراث در مرحله اول باید کد ملی و تاریخ تولد متوفی را وارد کنند.

ضمناً در مرحله بعد موارد اعلام شده از سوی شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه باید به دقت مطالعه و مطابق با اسناد مندرج تهیه شود.

سپس هر یک از مدارک قسمت مورد نظر باید با فرمت های مجاز اعلام شده بارگذاری شود.

پس از ثبت درخواست، کد رهگیری برای متقاضی (یک نفر از ورثه) ارسال می شود.

پس از تکمیل، نتیجه بررسی را از طریق پیامک پیگیری در میز خدمت گزارش می دهید.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما